|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
24.10.2011 13:56:26   
Mamabear
Prosim, dodajte me na seznam- user posted image user posted image pričakujem 18.11.

Navijam za nas!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 201
24.10.2011 14:07:51   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Upam da se ne preselim k vam in da mi ta teden uspe zagledati user posted image , čeprav dvomim, ampak tole informacijo pa posredujem dalje.

Tiste ki vas zanima krvomočnica in kako se pije...v samostan Stična sem postavilo vprašanje o tem in dobila tale odgovor

Čaj krvomočnice pijete ves čas med menstruacijskim ciklusom (tri tedne). Sledi 1 teden pavze in zopet ponovitev.
Za vgnezditev jajčec je še bolša mešanica, ki poleg krovomočnice vsebuje tudi druge sestavine

Ne vem! Sem jim poslala vprašanje, katere sestavine vsebuje ta mešanica in če se jo lahko naroči po telefonu. Ko dobim odgovor, ga bom delila z vami.
hvala za tole, ampak katere pa so še druge sestavine??

Neposredna povezava do sporočila: 202
24.10.2011 14:16:54   
mojamura
Jaz pa še vedno navijan....torej plz med navijačice me dajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  gremo grem roza user posted image  november 

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 203
24.10.2011 14:44:57   
LittleSun

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

1.11
urssi (6.krog)

srečki

5.11
missmoon

klopek

8.11
LittleSun (9.krog)
iwa (2. krog)

9.11
crtek (5.krog)

11.11
delfinček76 (11.krog)

srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

16.11
HeLenčica (13. krog)

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

26.11
S*(3.krog)

Skupaj nas je: 18

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura

Neposredna povezava do sporočila: 204
24.10.2011 21:41:59   
dogas
Helow!
Dolg se nisem oglasila, sicer sem bila navijacica pri Oktobru, ker septembra sem imela laparo in sva z mojim sele oktobra lahko ponovno zacela :)
Uglavnm, sedaj bom bila bolj aktivna na RR, ker zdej je pa skrajni cas, da pristanem na temah user posted image Uglavnm ne pricakujem user posted image 1.11, test delam 7.11 in zahtevam user posted image !! Aja to je najin 37 krog, stara sem 23 let! Lep vecer se naprej vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 205
25.10.2011 7:36:12   
LittleSun

user posted image

1.11
urssi (6.krog)

srečki
dogas (37.krog)

5.11
missmoon

klopek

8.11
LittleSun (9.krog)
iwa (2. krog)

9.11
crtek (5.krog)

11.11
delfinček76 (11.krog)

srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

16.11
HeLenčica (13. krog)

18.11

Mamabear

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

26.11
S*(3.krog)

Skupaj nas je: 19

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
mojamura

Neposredna povezava do sporočila: 206
25.10.2011 7:38:44   
LittleSun
Dobro jutro. Kako ste kaj? Še malo in pride naš mesec, ROZA mesecuser posted image user posted image

Jaz še kar delam O teste, ampak včeraj bi moral bit pozitiven, pa je bila črtica sicer že bolj izrazita, ampak še vedno šibkejša od testne, zgleda se mi bo za kak dan zamaknilo. Še dobro, ker sem bila včeraj tako utrujena, da sem padla v posteljo in je šlo slončkanje po gobeuser posted image user posted image bomo danes nadoknadiliuser posted image

Kako ste kaj ostale? Tiste ki prve dni novembra pričakujete user posted image , ste že kaj nervozne??

Neposredna povezava do sporočila: 207
25.10.2011 7:49:22   
srečki
Dobro jutro LittleSun in vsem ostalim....

jaz moram rečt, da sem kar nervozna, vsakič k grem na stranišče me je panika. Drugače se počutim OK, malo me živcira ker me v jajčnih špika in upam, da ne zaradi user posted image ampak user posted image . LittleSun ti pa daj vse od sebe in se potrudi čim več slončakat s svojim.

Upam, da še katera kaj napiše....
Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 208
25.10.2011 7:51:58   
romare
dobro jutrouser posted image ,moja user posted image se je poslovila zdej se bo treba pa počas v akcijo spravit.ja jaz sem bila včeraj tud čist fardirbana da sem kr v komo padla.
a si katera meri bazalno temp., jaz bom ta mesec probala da vidm če je kej na tem,oz.če si loh kaj s tem pomagam

Neposredna povezava do sporočila: 209
25.10.2011 7:53:09   
HeLenčica
Ursi, Srecki, Dogas....močno navijam! Sigurno bo vsaj en user posted image user posted image !

Dogas....37 krog?! Pa sta že kaj hodila okoli zdravnikov?

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 210
25.10.2011 8:09:08   
LittleSun
srečki držim pesti, da špikanje pomeni user posted image user posted image znaki so tako ali tako enakiuser posted image user posted image

romare
jaz si nikoli nisem merila BT, ponavadi si tak dolgo prestavljam budilko, da sem potem v paniki in bi vsaj 3x na teden pozabilauser posted image user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 211
25.10.2011 8:21:42   
romare
user posted image
ja tud jaz bi jo prestavljala ampak me vedno tako lulat...da je pa tukaj problem ker si moraš zmert temp. preden vstaneš...in mi pol že skoraj čez oči špricauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
25.10.2011 8:25:12   
dogas
Dobro jutro punce!
Helencica jz sem prvi krog po lapari user posted image . Je trajal, preden sva kam prisla, ker sva oba dva mlada in naju niso resno jemal. Ampak, zdej sva oba ok - user posted image Mojmu so letos odstranil desn jajc, ker je imel rakav tumor v njem ampak je bil v zacetnem stadiju in ni bilo potrebe po kemotarpiji - vsaj to!
Imam tak cuden obvutek skos, kava mi ne pase vec, meso tud ne, cigareti smrdijo. Upam da to nakazuje na neki veselega in ne na simptome pred user posted image . Po lapari PMS ni vec tak kot vcasih - krci, bruhanje, migrena. Prva teta iz krvavca me je presenetla, prvic po nekaj letih se mi je zgodil, da sem se mogla it preoblect, sramota user posted image
Uglavnm, komi cakam danes teden, da vidim kaj in kako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
25.10.2011 8:30:41   
LittleSun
dogas sliši še super, močno držim pesti, da vsi ti znaki res pomenijo user posted image . Smo veseli za vsako, ki jih dočaka, ampak veselje za tiste ki se trudite že leta je pa nepopisno!!!

IZVIRNO SPOROČILO: romare

ja tud jaz bi jo prestavljala ampak me vedno tako lulat...da je pa tukaj problem ker si moraš zmert temp. preden vstaneš...in mi pol že skoraj čez oči šprica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak sem se pa zdaj nasmejala....poznam občutek jauser posted image user posted image user posted image sploh zato, ker pri nas vedno pridem zadnja na vrsto za stranišče. Najprej tamali, potem lubi (kar traja in traja), potem pa ko že cepetam pa pridem še jazuser posted image user posted image

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 214
25.10.2011 8:37:05   
romare
user posted image user posted image user posted image ja tudi pri nas rata vrsta...me včasih prime da bi kr eno kahlico kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
25.10.2011 8:52:32   
Anonimen
Dobro jutro sotrpinke!

AAh ja....jesen je tu, uro bomo kmalu prestavile, zimske gume so na avtu, rože pospravljene....tema bo že ob 16-ih ...ampak me nič ne moti samo, da bi bil november roza mesec!!

anonimnauser posted image

(odgovor članu romare)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
25.10.2011 9:09:56   
HeLenčica
Dogas....sliši se zelo, zelo obetavno! Pa glede na to, da si prvi krog po laparo....imaš vse možnosti user posted image user posted image user posted image Torej upam, da bo to TO! user posted image

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 217
25.10.2011 9:15:22   
dogas
Tud nama bi ze pasal, da zagledava user posted image user posted image
Ce ne bo do konec decembra nic, greva pa v postopek. Smesno mi je edino to, da mi je dr dal samo 3 mesece casa po operaciji user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 218
25.10.2011 9:17:04   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: dogas

Tud nama bi ze pasal, da zagledava user posted image user posted image
Ce ne bo do konec decembra nic, greva pa v postopek. Smesno mi je edino to, da mi je dr dal samo 3 mesece casa po operaciji user posted image

zgleda da zato, ker se že tako dolgo trudita. Upam, da vama ne bo potrebno v postopke!!

Kako je kaj naša Katte??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim nate!

(odgovor članu dogas)
Neposredna povezava do sporočila: 219
25.10.2011 9:20:14   
rozi55
Jutrceeeee!
Jaz še malo deprico furam, pol se mi pa ne da pisat. Vas pa redno berem in navijam user posted image user posted image user posted image Še uradno med navijačice, prosim. Dočakala sem 1. tečko, si je vzela čas, sem bila že prav živčna. Tako da drage moje, pride tudi čas, ko jo komaj čakaš user posted image Zdaj pa še 1, pol se bomo pa pogovarjali, kako naprej. Jaz sploh ne bi bila več noseča prvih 7 mesecev, pa se ne da tko narest user posted image Akcije ni nič, lubi trpi ampak imam izgovor, da je meni huje user posted image Sem prav napsihirana, da bi kontracepcija zatajila in res nimam moči, da bi se ukvarjala še s strahom, da bi zdaj pa takoj ratalo ... Pa neko erapijo imam z enimi strupenimi tabletami, tako da se res ne smem hecat. Je pa smešno, kako se obrne. Prej toliko let truda, servisev, pol pa strah pred nosečnostjo ... groza. Bo že, a ne.
Bodite pridne in rozaaaaaa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
25.10.2011 9:28:00   
LittleSun
user posted image

1.11
urssi (6.krog)

srečki
dogas (37.krog)

5.11
missmoon

klopek

8.11
LittleSun (9.krog)
iwa (2. krog)

9.11
crtek (5.krog)

11.11
delfinček76 (11.krog)

srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

16.11
HeLenčica (13. krog)

18.11

Mamabear

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

26.11
S*(3.krog)

Skupaj nas je: 19

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
mojamura, rozi55, srečki

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 25.10.2011 9:33:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 221
25.10.2011 9:29:42   
rozi55
He he Little Sun, ti si pa ažurna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 222
25.10.2011 9:30:57   
srečki
Juhuhu.....tudi mene dajte pod navijačice prosim.

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 223
25.10.2011 9:34:22   
missmoon
Živjo punce,
da se še jaz malo javim :) Je kar gužvica v službi, tko, da nimam kaj dosti časa razmišljat kaj bo naslednji teden prinesel. Me pa nekaj zanima - ali je možno, da imaš ovulacijo 12. dan ciklusa - meni je ovulacijski test 11 dan pokazal močno črtico - saj sva bila pridna, sam me vseeno zanima. Pa še tole, ali se za 1 dan menstruacije šteje, ko ti priteče - ali takrat ko se ulije user posted image . Pri meni je zadnje čase tako, da se prikaže rdeč izcedek, potem naslednji dan ni nič, potem se pa ulije - in zdaj ne vem, ker dan šteti za prvi dan menstruacije user posted image user posted image . Ker če se šteje od rdečega izcedka, potem je bila ovulacija kr točna : 14 dan. Mogoče če katera ve. Drugače bo pa itak znano naslednji teden kolk smo bili pridni user posted image . Je pa tako, da prvi mesec nimam prov nobenih znakov, pa tudi čajčk pridno pijem vsak večer.user posted image

Držim pesti za vse, ki še user posted image , da kaj pridelate in sploh za tiste, ki ste prve na vrsti, da nas razveselite z roza barvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 224
25.10.2011 9:34:50   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: rozi55

He he Little Sun, ti si pa ažurna user posted image

Čakam na neke podatke in ne morem ta čas nič delat, pa tukaj smetim user posted image user posted image

(odgovor članu rozi55)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.