Felicita -> RE: Biološki odpadki (4.7.2011 16:10:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27 Doll, saj tega se zavedam, da lahko kazujejo mene, ampak javna podjetja pa res ne verjamem, da bodo kaznovali. Drugače pa se še vedno ne javljajo. Sama sem sicer začela (v petek) z ločenim zbiranjem, vendar sem danes, ko pobirajo "zelene" kante še vedno oddala neločeno. V bodoče bom pa v eno vrečko dala biološke in jih postavila zraven kante, pa naj naredijo kar hočejo, moj del je opravljen. Rumene kante (emabalaža,...) pa že imamo kar nekaj časa. u bistvu, če ti komunalno podjetje ni priskrbelo smetnjaka, ne morejo/smejo kaznovat tebe, kaznujejo pa lahko komunalno podjetje. kako bo sicer to potekalo ne vem, ker npr v naši vasi, kjer je tko od oka 1000 gospodinjstev nima nobeno rjave kante. tko da pri nas še ne ločujemo, ker pač nimamo kaj in kam. pa sam nej proba mi kak inšpektor zatežit, bo pojedu vse odpadke, ne sam bioloških. p.s.: če boš dala odpadke zraven kante jih ne bodo odpeljal. če so zraven, morejo bit v kupljeni vreči komunalnega podjetja oz. morajo bit pod pokrovom smetnjaka. Vsaj Snaga tko dela, iz lastnih izkušenj.
|
|
|
|