Gregor_ -> RE: krema - "melem" (7.5.2012 12:56:48)
|
Pozdravljeni, Carina tudi zame vključuje nekaj tresenja. Kreme ne prenesem jaz osebno, ampak tisti ki jo, je tako "hladnokrven", da ga očitno ne pregledujejo. Ni sumljiva oseba in do sedaj nikoli ni imel težav. Se pa jaz namesto njega vedno vsaj malo tresem :-) Uraden uvoz namreč ni možen ker ne morem od njega kupovati po pravi poslovni poti - on nima interesa. Torej je na računu tudi davek iz Srbije. Če bi kremo s to ceno uradno uvozil, imamo na ceno iz Srbije (25,- EUR) še 20% DDV-ja, špediterske stroške in pri prodaji še davek na dobiček, potem so še stroški papirologije,..... Lahko si predstavljate kakšna bi bila potem cena, največ od vsega pa bi pobrala država. Še vedno nekje moje početje dobesedno pljuvajo, ker da krema stane 15,- EUR v Srbiji in da mastno služim in podobne zadeve. Ker ste sami kupovali te kreme, vidim da me bolj razumete in da obogatel ne bom s ceno 30,-, ampak gre bolj za uslugo vsem, ki imajo bolne otroke. Ker tisti, ki nima nekih sorodnikov ali podobno, pač kreme ne more dobiti. Splet okoliščin mi to omogoča, če pa bi moral hoditi namensko v Beograd po kreme in se zares vsakič "tresti" na meji, bi pa morala biti cena višja. Se vam pa najlepše zahvaljujem za prijazne besede. Lep pozdrav, Gregor
|
|
|
|