ko je vseeno hudo... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> V objemu žalosti



Sporočilo


monta -> ko je vseeno hudo... (30.12.2010 20:28:47)

V začetku leta sem spoznala krasnega fanta, poznala sva se le kratek čas. Stike sva ohranjala bolj preko e-mailov saj je bil iz tujine, pa vendar mi je nekako "zlezel pod kožo". Bil je vedno dobre volje, optimističen...
Kmalu  po najinem prvem srečanju sem dobila sporočilo, da ga ni več. Bilo mi je hudo, res hudo, saj mi pred tem ni bilo z nobeno osebo tako lepo, kot z njim v tem kratkem času, kar sva se poznala.
Najhuje mi je bilo, ker nisem mogla nikomur povedati, kako me boli dejstvo, da ga ni več, saj ljudje ne razumejo, da sem se lahko na nekoga, ki ga u bistvu nisem niti dobro poznala, tako močno navezala. In zato je verjetno toliko težje preboleti, ker vso zadevo stalno premlevam in je ne dam "iz sebe".
V meni se stalno izmenjujeta občutka žalosti in jeze.




brina_3 -> RE: ko je vseeno hudo... (30.12.2010 21:20:19)

Iskreno sožalje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Še predobro razumem občutek, saj sem sama nedavno doživela enako izkušnjo in so se ostali čudili, zakaj žalost če se nisva poznali.
Drži se[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]




Anonimen -> RE: ko je vseeno hudo... (5.1.2011 12:13:03)

Moje sožalje.

Ni pomembno, kako dolgo sta se poznala. Pomembno je, kaj sta si dala. Da si tudi ti njemu polepšala trenutke, ne samo on tebi.
Uff, ja, je težko. Skušamo biti pogumni, iti dalje, pa nas vsak dan opomni, kako ranljivo je življenje in kako zna biti včasih kruto.




Stran: [1]