Lasten izdelek na medsebojnem obdarovanju (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

Adelina -> Lasten izdelek na medsebojnem obdarovanju (22.12.2010 10:52:23)

Morda bo tukaj več idej. Sin naj bi za medsebojno obdarovanje v 1. razredu prinesel lasten izdelek. Imate kakšno idejo, da bo sošolcem zanimiva. Sama sem pomislila na lonček za pisala-kaj lahko uporabiva in kako okrasiva. Ali pa kaj drugega? Hvala.

ribica. -> RE: Lasten izdelek na medsebojnem obdarovanju (22.12.2010 11:31:02)

eno lepo steklenično naj pobarva z barvami za steklo. mogoče če imaš kakšno manjšo desko za rezanje da ne rabiš nujno, lahko to prebarva, nariše, napiše lepe želje, prilepi ogledalce. Lahko tudi v kakšni art trgovini kupiš manjšo leseno škatlico in jo pobarva, da not kamenčke, školjkice in je lahko za kaken nakit.

vesna_b -> RE: Lasten izdelek na medsebojnem obdarovanju (22.12.2010 12:06:03)

lonček lahko izdelaš iz kake fimo mase, ali pa kak manjši steklen kozarec (od marmelade) pobarvaš z barvami za steklo ali oblečeš v blago (z lepilom), pa imaš lonček za svinčnike

honey -> RE: Lasten izdelek na medsebojnem obdarovanju (22.12.2010 22:24:11)

Za lonček za svinčnike lahko uporabiš tudi prazno konzervo - jaz sem recimo uporabila tako od vloženih šampijonov - ozko in visoko. Potem sem jo pa enostavno "oblekla" v blago (razstrigla sem staro mikico), za obraz sem uporabila trikotnik filca, nalepila gor na sprednjo stran očke, ki se premikajo, ušesa, brke, nosek in jeziček, zadaj pa spletla kitko za rep in je prišla ven miška [sm=smiley1.gif] Enostavno, hitro in unikatno [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]