bella02
|
Hej! Zoja Miša, lepo se imejte! Vreme je pa res bljek Gajka, komot bomo menjale na ta način, sam mi jih še nič nimamo. Ko bomo imeli, z veseljem. Naši tudi niso bili kaj zunaj v vrtcu, smučarske hlače ji pa kar tam pustim, če niso šli nič ven. Veš kaj, lažje je otroka odvadit od dude kot od prsta. Še nobeden se ni poročil z dudo v ustih Sayuri, evo, počitnice so mimo, me se pa spet nismo dobile. Teja je bila čet in pet spet doma, je spet kašljala. Drugače pa ja, Kolosej je za take živčke pravi prostor. In prav nasmejala sem se Zarinim izjavam o dudi . A je ona zdaj uredu? Mislim Zara, ne duda Anita, tudi jaz bi se ustrašla kriminalistov . In kako je s sosedo? Tejka, pa kaj bi ti še rada? Vse pač ne gre, ker drugače boš glih pregorela. Pa če imata otroka v vrtcu za jest, ne bo nobenga zato pobralo, a ne? No, kaj je tista novica? Petek je mimo Daja27, morda Leon čuti prihajajoče spremembe ali se pa še ni navadil sobe. Verjetno mi je ušlo, da že veš, da bo bratec . Želim ti, da bo do konca imela čimmanj bolečin v kompletu. Če boli križ, je hudič. Krysia, pa kaj je to s tvojim križem, da se ne popravi? Mene useka, sam se umiri. Ne pa skoz, tako kot ti. Teža pri tebi ni problem. Bogica! Glede kuhanja ni problem, ker sem še doma,. Al skuha tašča al jaz. Sem verjetno že pisala o tem, da skuhaj jemo kosilo. Mi je včasih prav, včasih pa zelo žal, da tega nismo ločili ob najini preselitvi. Midva imava rada kaj novega, kaj drugačnega, oni pa ne. Sej to si pa potem posebej naštimava. Sej, ko bo počilo, bomo pa takrat uredili Grem. Moram dokončat še torto, ima jutri nečakinja krst. Včeraj sva s Tjašo skakali po "nakupkih", tako je ona to rekla . Samo res: Svet knjige, Baby center, Mercator (naš vački, potem v BTC-ju in na Rudniku), Muller, Pekarna Vrhnika Črnuče . Imam pa že prvo darilo za rojstni dan: fritezo Tefal . Sta mi jo je kupila tašča in svak, tolk prej pa zato, da bom lahko že za pusta delala krofe . Želim vam lep vikend!!!
|