|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki 2008 ~ 2.del***
25.2.2011 8:24:58   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. user posted image  Zoja Miša, hvala za kavico. Si že pridna in zakopana v delu? Uživajta vsaj pri frizerju. Jaz sem včeraj user posted image Sem se zopet malo bolj postrigla user posted image
L&Z sta pokonci že eno uro user posted image  Noč je bila mirna. Zdaj sta bila drugo noč brez dude user posted image Se mi zdi, da bolje spita user posted image  Drugače sta samo lovila tisto dudo ponoči user posted image , pa včasih je padla na tla in sem morala pobirati. user posted image Upam, da nam uspe pregurat tole. Lovro se je takoj sprijaznil in me sam 1x vprašal: "Ni dude?" in ko sem rekla, da ne, je šel. Zara pauser posted image ona dela tragedijo. Da dudiko zebe, da je dudika sama, da dudiko boli koleno user posted image Pa take ima user posted image

Me učiteljce mamo pa sam med počitnicami čas zase.user posted image  Jaz grem pa danes user posted image , pol pa najbrž ene pol leta nič. Se Leon boji, da se bom preveč ostrigla in me pol ne bo mogel več božat (navijat las in cukat). Smo njega čist na kratko ostrigli, pa pri sebi ne more več tega izvajat.

Ponoči smo pa mi nehali spat. Kar zbuja se, pol pa pricaplja v spalnico (pa itak zraven mene ne more spat, ker se triljavženkrat obrne in me zrine s pouštra) al pa v svoji postli joka 'mamika lubika'. Mogoče je to zato, ker se pripravlja na bratca, al pa ker ma novo sobo (en mesec). Skratka vedno bolj se obeša name.

Sem bila pri G, vse BP, razen hrbtenica in neprespane noči...user posted image  Še za kak teden grem v šolo, potem pa ne bom več zdržala. Sem že zdaj zombi, pa sem doma.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
25.2.2011 8:32:07   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

hvala za kavo ma dns jo ne rabm user posted image , ej punce po dolgem, dolgem času, sigurno pa po 13ih mesecih, sem spala CELO NOČuser posted image ..o jezus, sem se ob 5:15 brez alarma zbudila, čist preveč naspanauser posted image

Tebe pa itak smatram za superwoman, ker bi men že zdavnaj vse dol padlo... Ene smo se že tolk razvadle, da dobr spimo, da je cela katastrofa, če pride kaka posrana noč vmes.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
25.2.2011 8:38:47   
daja28

gajka pr Zoji ta teden tud niso šli nič ven, pa taki lepi dnevi, ok, je res mraz..ja sej, neki se prtožujem, sam da mi lenobo podpirajo, češ aha, so šli ven, ok pop.bomo pa kar notr se igraleuser posted image , kr Ula je pa vsak dan min 1 urco z varuško na sprehodu.

Letos imam prvčke in vedno, ko kaj ne pada in vsaj mal sonček posije, gremo ven. Tisti teden, ko se je mla otoplilo, so bli pravi pujsi (samo na travo si stopil, pa si se zadrsal) in nekaterim staršem spet ni bilo prav. Sej je res pol s pucanjem dost dela, ampak na zrak pa je tud treba it, a ne? user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

Neposredna povezava do sporočila: 1803
25.2.2011 8:44:47   
daja28
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa sponko za pas na avtosedežu sem nesla v BC, da pošljejo na servis, ker je zadeva crknila. In sem se komaj izpogajala, da res ne vem, zakaj bi tja prinesla cel sedež, če je vse, kar rabim, nova sponka, ki se čisto lepo odmontira s sedeža (še za prevleko dol dat jo moraš odstranit). Ma, mi je še vedno težila, da vprašanje, če bo takole lahko šlo v servis, češ, da bom najbrž tudi avtosedež mogla prinest. A če se ti pnevmatika preluknja, moraš tudi nujno cel avto peljat k vulkanizerju? user posted image Moram zadevo zrihtat, predno Zara jajčko preraste!

Mi pa rabimo samo novo blazinico za med noge, pa bi tud morala cel sedež na servis dat.user posted image

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
25.2.2011 9:13:45   
anita goitan
dober dan, lep dan sam mrazz

sem se že zgodaj zjutraj denarno olajšala, podaljšane registracijeuser posted image

daja28 ah superwoman, pač imama dve taki šjorci ki nočeta spat, dns recimo bi bla v nulo naspana, Ula samo 1x jedla, sam ga je Zoja biksala, mulauser posted image

tejkaz kaj ste delali čez vikend, dns nam poveš..nismo pozableuser posted image

Včer šle takoj ven, sam preoblekla sem se, zunaj pa res hladno..pridemo notr, pogrejem kosilo pozvoni na vratih..kriminalist, bem ga notr spustim (ful sem se ustrašla da je z mojim kaj narobe, saj veste takoj pomisliš na nesrečo)..sosed, mulc star 17l.je z mamo fizično obračunal, in zdje zbirajo podatke pr vseh sosedih, če kaj vemo..itd Uf hudo je to. Cel dan sem jo mela v mislih.

Dns naš šef praznuje 60let, ob 13ih se pije&jeuser posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.2.2011 9:14:04 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
25.2.2011 10:54:01   
sayuri
Dan. Evo, danes pa sem sama doma. user posted image  L&Z sta šla v vrtec, Filip k tastu in tašči. JAz neki za šolo delam, pa po kafetih sem bila zjutraj user posted image  Al pašeeeee user posted image  

Katera je že spraševala za kuhanje? No, jst tud ne kuham čez teden. user posted image Moj ima v službi kosilo, otroci jedo kosilo v vrtcu in v šoli, jaz se pa pri mojih doma ustavim user posted image Med vikendi pa normalno kuham.
anita user posted image  kriminalisti. Joj, grozno. Zmerno ob 13h user posted image

Včeraj smo bili v Atlantisu, pa pol gor v Koloseju v igralnici in midva na eni kavici. A se bomo tam še kaj dobile? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1806
25.2.2011 10:58:25   
anita goitan
sayuri ma kdo kej tebiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
25.2.2011 10:59:31   
anita goitan
pogrešam našo šefico zoja miša kje si dns? user posted image  je že najmanj tri ure mimo, pa še to: a je kej noric al ne, vem da 1x omenila, da razsajajo po vrtcu..

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 25.2.2011 11:00:45 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1808
26.2.2011 7:48:28   
Zoja Miša
pogrešam našo šefico zoja miša kje si dns? user posted image  je že najmanj tri ure mimo, pa še to: a je kej noric al ne, vem da 1x omenila, da razsajajo po vrtcu..

user posted image user posted image user posted image
A ja noric nismo fasali...zdaj so verjetno že mimo. Pa itak ne vem če so sploh bile, ker en fantek, ki so ga domov poslale, da jih kao ima, jih nazadnje sploh ni imeluser posted image .

Danes je itak sobota in nobene ne bo.
Včeraj šli vsi na potep in k ''''''''tašči'''''''' na kosilo. Sproti še moj avto zrihtali. Akomulator je nov, pa še stikalo za zaklepanje na sovoznikovih vratih dela. Juhu. Imam res fajnega mehankarja, ki je še kolega povrhu.

Nisem vam pa povedala, da ima Kaja Lina novo frizurco, od četrtka. Ima čeden paž. Res ji bolj paše tako, je cela punčkauser posted image .

Sayuri, a tako...je bila gužva? Ste uživali? Itak, ne.

Neža, tale tvoj recept mi je všeč, ga bom mogla sprobati.

Danes gremo zopet malo na potep, v Krško k enim prijatlom...pa bo zopet malo luštno. Vreme se je pa skisalouser posted image . Začetku tedna bo še dežuser posted image . Ja, sej skos pa ne more bit tako lepo, a ne?!

Naredite si lep dan!

< Sporočilo je popravil Zoja Miša -- 26.2.2011 7:50:23 >

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1809
26.2.2011 9:00:26   
bella02
Hej!

Zoja Miša, lepo se imejte! Vreme je pa res bljekuser posted image

Gajka, komot bomo menjale na ta način, sam mi jih še nič nimamo. Ko bomo imeli, z veseljem.
Naši tudi niso bili kaj zunaj v vrtcu, smučarske hlače ji pa kar tam pustim, če niso šli nič ven.
Veš kaj, lažje je otroka odvadit od dude kot od prsta. Še nobeden se ni poročil z dudo v ustihuser posted image

Sayuri,
evo, počitnice so mimo, me se pa spet nismo dobile. Teja je bila čet in pet spet doma, je spet kašljala. Drugače pa ja, Kolosej je za take živčke pravi prostor. In prav nasmejala sem se Zarinim izjavam o dudiuser posted image . A je ona zdaj uredu? Mislim Zara, ne dudauser posted image

Anita, tudi jaz bi se ustrašla kriminalistovuser posted image . In kako je s sosedo?

Tejka, pa kaj bi ti še rada? Vse pač ne gre, ker drugače boš glih pregorela. Pa če imata otroka v vrtcu za jest, ne bo nobenga zato pobralo, a ne? No, kaj je tista novica? Petek je mimouser posted image

Daja27, morda Leon čuti prihajajoče spremembe ali se pa še ni navadil sobe. Verjetno mi je ušlo, da že veš, da bo bratecuser posted image . Želim ti, da bo user posted image do konca imela čimmanj bolečin v kompletu. Če boli križ, je hudič.

Krysia, pa kaj je to s tvojim križem, da se ne popravi? Mene useka, sam se umiri. Ne pa skoz, tako kot ti. Teža pri tebi ni problem. Bogica!

Glede kuhanja ni problem, ker sem še doma,. Al skuha tašča al jaz. Sem verjetno že pisala o tem, da skuhaj jemo kosilo. Mi je včasih prav, včasih pa zelo žal, da tega nismo ločili ob najini preselitvi. Midva imava rada kaj novega, kaj drugačnega, oni pa ne. Sej to si pa potem posebej naštimava. Sej, ko bo počilo, bomo pa takrat uredili

Grem. Moram dokončat še torto, ima jutri nečakinja krst. Včeraj sva s Tjašo skakali po "nakupkih", tako je ona to reklauser posted image . Samo res: Svet knjige, Baby center, Mercator (naš vački, potem v BTC-ju in na Rudniku), Muller, Pekarna Vrhnika Črnučeuser posted image . Imam pa že prvo darilo za rojstni dan: fritezo Tefaluser posted image . Sta mi jo je kupila tašča in svak, tolk prej pa zato, da bom lahko že za pusta delala krofeuser posted image .

Želim vam lep vikend!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
26.2.2011 9:37:05   
bella02
user posted image
Tole je moja lepotica user posted image . Sem jo moji priči dala za poročno darilo pred 11-imi leti in jo ima še zdaj. Je v njej naredila krofov ooooogromno. In vseskozi sem gledala za tako, ki ima čimvečjo površino. Super je, ker se da vse v stroj: pokrov, mreža in posoda. Oz. sem skoz vedela, da bo enkrat tale mojauser posted image . Sicer ima Andreja še plastičen pokrov, zdaj pa je na voljo tudi steklen. Upam, da mi bo služilauser posted image . Res komaj čakam na prve krofe in to take, da jih bo lahko jedla tudi Tjašauser posted image .
Sicer pa greva 8. marca s Tjašo na provokacijske teste in morda se bomo rešili alergije. Tako mi ne treba na morju v nedogled iskati vodnega sladoledauser posted image . No, lepo se imejte!

In moja Andreja gre jutri na transfer, že n-tičuser posted image . Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupam, da tokrat uspe!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aja, Neža7, bom preizkusila tvoj receptuser posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 26.2.2011 9:39:32 >

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
26.2.2011 10:00:34   
anita goitan
dan

spet sem naspana, juhuuser posted image
Kam se bomo pa dns dali, še ne vemo, moj je puncama mrežo montiral na zgornji štuk pograda in zdje veselo skačeti&plešeti..pa ni treba bit skoz za stražarja kira bo prej katapultirala dol in si najmanj vrat zlomilauser posted image ..pa je kupu tako lepo rumeno mrežo, jo monitiral na strop pa ogrodje postle in sedaj je prav en dodatek sobi, lepo.

bella naj ti služi tale lepotica fiteza, nimam je, je ne rabim..se pa spomnim v otroštvu, kolk enga pomfrija smo s sestro pojedle, sva si skoz cvrle. jao

Jutri me pa mika akvarij v Piranu, potem pa ena oštarija ki jo je naš prijatelj matej lepo predstavil na svojem blogu http://chef.blog.siol.net/2011/02/24/kulinaricna-kraska-pravljica/

bomo vidli, kaj poreče hišni svetuser posted image , ajd lep vikend

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
27.2.2011 20:31:05   
bella02
Tejkaz, a je ta novica zidana? Morda se motim, če pa je, pa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.2.2011 6:56:07   
Zoja Miša
Dobro jutro, drage moje.user posted image user posted image user posted image
Jaz danes še doma uživam...jutri bo pa vse čisto drugače.user posted image

Bella, naj ti služi tale...tudi mi nimamo, pa bi včasih prav prišlo...Pa krofe bi tudi jaz jedlauser posted image .

Gajka, imam za enkrat sam ene 3 za zamenjati...ko bo več, se javim.

Tejkaz?

Anita, ste bili v akvariju v Piranu? Je lepo a ne?

Včeraj smo bilo doma in očitno je Kaja Lina notri spanje spavljala, ker je popldne več kot 3 h spalauser posted image . Zvečer pa potem šele ob 22.30user posted image . Mislim...je nisva mogla prej prepričati.
Danes greva dopoldne k meni v službo - staro, po papirje, popoldne bova že kaj...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.2.2011 8:02:44   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Tejkaz, a je ta novica zidana? Morda se motim, če pa je, pa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjj user posted image user posted image user posted image

Hehe, zidana novica user posted image Ja, je.

Sem zaprla album za komentarje, ker še nisem čisto pripravljena na odgovore in razlage. Sedaj pa itak maile dobivam. Sicer je pa to to. Dobri dve leti že kupujeva to hišo, pred dobrim mesecem naju je investitor obvestil, da jo namerava prodat drugemu, če ne bova pohitela. Pa smo se pogovarjali, računali, kalkulirali, se sekirali,... in sva jo kupila. V petek sva podpisala primopredajo (pogodbo že malo prej, vendar sva čakala še na en denar, ki ga je moj zaslužil s programom in seveda na odobritev kredita, v petek se je zaključilo) in sedaj je hiška naša. Potrebno bo še precej dela ampak ko bo enkrat zaključeno bo super. Stanovanje v Medvodah bova obdržala in ga dajala v najem. Mogoče bo pa kdaj prav prišlo kateremu izmed otrok.

Tako, zdaj pa veste kje preživljamo delovne vikende.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
28.2.2011 8:07:20   
Zoja Miša
Tejkaz, bravo, čestitam ob novem domu!user posted image user posted image user posted image Kje pa je lokacija?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
28.2.2011 8:39:24   
clara23
Jutro,

jaz imam doma bolnika, pa tudi mene začenja nekaj kuhatuser posted image .

Tejkaz, čestitke za hiško!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
28.2.2011 8:40:48   
anita goitan
jutro

zoja miša ne nismo bli v Piranu, čist drug konc smo ubrali, smo šli via Ratitovecuser posted image

tejkaz user posted image  za nakup domeka, vso srečo vam želim, naj vam vse štima kot mora, čimamanj težav z obrtniki!! In obilo potrpljenja z opremljanjem doma.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.2.2011 9:28:59   
gajka
tejkaz - super za nakup hiške! user posted image Kje pa se nahaja, če ni skrivnost? A imate že kak približen plan, kdaj bo pripravljeno za vselitev?

Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.2.2011 11:46:39   
anita goitan
http://24ur.com/novice/crna-kronika/zgodnji-rop-poslovalnice-nlb-pri-kamniku.html
resno, nisem bla jazuser posted image , Matejchi ku ku
Ma ki živimuser posted image , v četrtek kriminalista v stanovanju, dns rop mal naprej...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.2.2011 12:02:06   
gajka

http://24ur.com/novice/crna-kronika/zgodnji-rop-poslovalnice-nlb-pri-kamniku.html
resno, nisem bla jazuser posted image , Matejchi ku ku
Ma ki živimuser posted image , v četrtek kriminalista v stanovanju, dns rop mal naprej...

Eh, po 7. uri je prepozno zate. Ampak, če bi bilo pa okrog 5. ure zjutraj, bi bila pa orng sumljiva! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1821
28.2.2011 13:36:46   
tejkaz

tejkaz - super za nakup hiške! user posted image Kje pa se nahaja, če ni skrivnost? A imate že kak približen plan, kdaj bo pripravljeno za vselitev?

Breg pri Polzeli. Selitev - septembra

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
28.2.2011 13:45:29   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Breg pri Polzeli. Selitev - septembra

Aha, torej se seliš spet bližje domu. Se mi je zdelo, da so mi tele hiške od nekod znane. Pa upam, da vama izvajalci zaklj. del ne bodo planov podrli.
Kaj boste pa z vrtcem? Polzela?

< Sporočilo je popravil gajka -- 28.2.2011 13:46:26 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
28.2.2011 20:26:06   
sayuri
tejkaz, čestitke za nakup hiške user posted image  Supeeeer. Veliko veselja ob opremljanju in seveda kasneje ob vselitvi user posted image

ZojaMIša, jutri lep začetek. Te bom imela v mislih. user posted image

Katja, upam, da čimprej prideš domov. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
28.2.2011 21:35:32   
Zoja Miša
Hvala punceuser posted image ....se vam javim, ko bo možno!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?
V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.