|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
23.8.2010 11:40:52   
Petyyyy
WIIII Bitka iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.8.2010 11:41:33   
jona klara

user posted image

iskrene čestike bitki in očiju za prekrasnega Aljaža!!!!!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.8.2010 11:51:35   
cukica
bit iskrene čestitke za rojstvo sinčka,prav tako čestitam tudi očku,...
http://www.meme4u.com/ecards/congratulations/new_baby/card_129.htm

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.8.2010 12:06:17   
hermy1
Bitka, še tukaj:

DRAGA MOJA, ZDAJ SI PA POSTALA MAMICA,....IN OČKA SEVEDA MATE TUDI...ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.8.2010 13:08:58   
Urshy78
Petyyy, ja, si bila kar blizu mene user posted image  midva sva bila tudi včeraj v Besnici, sva peljala Taro (kužico) malo osvežit-kopat.

glede CTG, jaz sem bila prejšnji teden na pregledu, ko sem bila v 30. tednu, pa ga še nisem imela, naslednji pregled imam čez tri tedne, takrat mi je pa sestra rekla, da ga bom imela..

Jonči, izkoristita morčka, dokler je še lepo vreme. jaz tudi upam, da bova šla septembra za kak vikend še.
sem ti pa že v petek odgovorila na mail.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.8.2010 13:09:18   
Urshy78
Bit, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.8.2010 13:24:05   
špica84
BItka iskrene čestitkee ob rojstvu sineka

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.8.2010 13:43:30   
špica84

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(14.4.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(3.2.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

pondeljek,23.8
upanje81-NS

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

womanpolice - UZ
četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
lina10-NS
Betricija-ponovna morfologija

petek,27.8
womanpolice-pregled

torek,31.
8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

petek,3.9
Jona klara-3d uz

pondeljek,6.9
teta m-3D Uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.8.2010 14:10:03   
betricija
bitka iskrene čestitke ob rojstvu malega Aljaža. čestitke tudi atiju.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.8.2010 14:36:17   
GITA14
Bit iskrene čestitke ob rojstvu sinekauser posted image user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.8.2010 17:35:10   
cukica
Punce zanima me ali katera ve koliko stane 3 d v Postojni?Na morfologijo bom šla v lj,so mi dali napotnico,ker so me hoteli najprej dat samoplačniško. Na 3d bi pa tudi šla pa me zanimajo cene,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.8.2010 17:52:25   
Urshy78
cukica, tukaj sem našla link, upam, da ti bo v pomoč

http://www.bolnisnica-po.si/index.php?id=110

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.8.2010 18:07:04   
S*
Bitka, Iskrene čestitke tebi in očku za malega dečkota. Sedaj pa uživajte in se lepo cartajte.  user posted image  user posted image  user posted image

Cena 3D v Postojni je 80€, imajo pa zelo zasedeno, tako da pokliči vsaj 1 mesec prej.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.8.2010 18:10:17   
S*

user posted image

Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)
IVYY(24.2.2011)
Womanpolice(14.4.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1
Lina10(28.2.2011)
upanje81(3.2.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

pondeljek,23.8
upanje81-NS

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

womanpolice - UZ
četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
lina10-NS
Betricija-ponovna morfologija

petek,27.8
womanpolice-pregled

torek,31.
8
mojškra-pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK SEPTEMBER

četrtek2.9.
S* UZ-kontrola rasti

petek,3.9
Jona klara-3d uz

pondeljek,6.9
teta m-3D Uz

torek,7.9.
Foxylady-pregled

Jona klara-pregled

sreda,8.9
teta m-pregled

četrek.9.9
Lina10-pregled

pondeljek,13.9
cukica-pregled

torek,14.9
Urshy78-pregled
IVYY-uz

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK OKTOBER

Pondeljek,4.10
IVYY-morfologija

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (MB)
Lina 10 (LJ)

NAŠE NOVE NOSEČKE JULIJ

Womanpolice(MB)

upanje81(LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.8.2010 18:13:16   
upanje81
user posted image Bit iskrene čestitke ob rojstvu vajine sreče z imenom Aljažuser posted image !

Špica84 hvala, ker si tako pridna pri ažuriranju seznam, sam pri meni je še vedno ena napakica, rok imam 2.3.2011 in ne 3.2.2011, čeprav glede na to da sta dva bo verjetno res začetek feb in ne marca. Ne upam sama popravljat seznamčka, da kaj ne pokvarim user posted image

No rezultat danes opravljene nuhalne je pa sledeč:
dvojček A 1.9 mm verjetnost 1:7090user posted image
dvojček B  1.6 mm verjetnost 1:9376user posted image

po besedah zdravnice je to super. Sem pa zopet danes dobila napotke, da naj bom kar do konca doma, kljub temu, da sem povedala, da se čedalje boljš počutim. Pa rekla je sesa, posteljo preoblači ...  mož:-), pa nič težjega od 5 kg dvigovat.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.8.2010 18:29:04   
Urshy78
upanje81, čestitke za dober rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.8.2010 18:39:57   
cukica
hvala sem jim kar email poslala,pa da vidmo če me bodo naročil,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.8.2010 19:34:01   
Teta M
Upanje : bravo in čestitke za super opravljeno NS in odlične rezultate user posted image user posted image user posted image
Špica: dobro jutri opravi na morfoligiji in držim pesti da izveš za spol.....

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.8.2010 19:44:35   
cukica
čestitam za dober rezultat,špica tebi pa jutri vse lepo na morfologiji,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.8.2010 20:30:51   
betricija
upanje čestitke za superrrrrr rezultat. kar lepo počivaj. jaz sem tudi delo prepustila možu, no sedaj si več upam.srečno.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.8.2010 20:57:00   
jona klara
upanje 81- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za tako dober rezultat, dvojčka sta pa velikana, ti pa se kar čuvaj in misli le nanju, ne na delo.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
23.8.2010 22:02:44   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: upanje81

user posted image Bit iskrene čestitke ob rojstvu vajine sreče z imenom Aljažuser posted image !

Špica84 hvala, ker si tako pridna pri ažuriranju seznam, sam pri meni je še vedno ena napakica, rok imam 2.3.2011 in ne 3.2.2011, čeprav glede na to da sta dva bo verjetno res začetek feb in ne marca. Ne upam sama popravljat seznamčka, da kaj ne pokvarim user posted image

No rezultat danes opravljene nuhalne je pa sledeč:
dvojček A 1.9 mm verjetnost 1:7090user posted image
dvojček B  1.6 mm verjetnost 1:9376user posted image

po besedah zdravnice je to super. Sem pa zopet danes dobila napotke, da naj bom kar do konca doma, kljub temu, da sem povedala, da se čedalje boljš počutim. Pa rekla je sesa, posteljo preoblači ...  mož:-), pa nič težjega od 5 kg dvigovat.

super za takle rezultat.  Imaš pa pridnega moža user posted image

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.8.2010 22:02:46   
womanpolice

user posted image

Iskrene čestitke Bitka! Tebi in tvojemu za sinka Aljaža (sta pa mu dala enako ime, kot je ime mojemu nečaku user posted image . Lepo ime). še enkrat iskrene čestitke!!!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.8.2010 22:05:17   
špica84
upanje lepo za tako lepe rezultate na NS

Jaz resnično upam,das bo jutri moj zakladek želel pokazat kaj ima med nogcam user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.8.2010 22:06:40   
womanpolice
Tele dni sem bolj mal pisala na forum, ker me vsak dan spremlja slabost. Ponavadi samo zjutraj, danes pa kr čez cel dan.

Jutri imamo prvi UZ v MB in komaj čakam, da vidim našo pikico. Upam, da se bo že slišal srček. Po mojem bom kr od sreče jokala...

Mojga pa zadnj tedn tak meče... kr non stop govori kaj bo delal s tamalmu (ne vem kdo mu je rekel, da bo fant user posted image ) in sm mu rekla, zakaj se je v zadnjem tednu tak spremenil in vse načrtuje, pa je rekel, da zato, ker vidi, da je očitno res uspelo, saj mi je vsak dan slabo... halooooooooooo???? Slabosti so se morale začeti, da je dojel, da smo končno user posted image . Po  nagi riti ga bom user posted image user posted image user posted image

Dva dni bom odsotna. Če pa bom prišla do računalnika, pa vam javim. Drugače pa bom prosila Fargesio, da vam sporoči.

Nočko.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?