ursa_p
|
Dobro jutro! Nisem vas brala za nazaj, ker mi ni zneslo. Grem pa vsak dan pogledat med Rodili smo, pa vidim, da razen Lorelaj ni nic novega. V februarju pa tak naval ... ... zdej, ko je pa nas mesec, pa vse mirno. Jaz sem bila v sredo zvecer spet v P, ker nisem vedela ali mi odteka voda ali ne. Imam skoz ene luzice na hlacah in si jih menjam vsaj 5x na dan. In pridem tja, pa ugotovim, da dela Pusenjak. Najprej so me priklopili na CTG, kjer je bil v 20 minutah en popadek (sicer bolj rahel - do 45 je prisel), potem pa mir. Potem me je se pregledal, ce mi odteka plodovnica, pa na sreco ni bila. Me je pa kar malo nakuril, ker sem rekla, da se mi to dogaja ze 3 dni, da kje sem tolk casa hodila. No, ugotovil pa je, da sem odprta ze 3 cm, tako da nekaj se dogaja, ampak pocasi. Vcerej sem imela pa pri svoji g CTG je bilo pa vse mirno, edin je spet imel telovadbo, ampak ko so me pa odklopili, me je pa en fajn krc zagrabil, sem komaj do druge sobe prisla. No, zaenkrat vse ok. Mi je pa g rekla, da tale nas otrok pa je aktiven. Sem bila pa pri internistu v sredo (tako kot Zvezdici), pa vceraj se enkrat, da bodo videli, ce me bojo cepili po porodu, da ne pride do kake tromboze ... ampak je rekla, da po vsej verjetnosti ne bom dobila nicesar. V ponedeljek dobim rezultate krvi. Vceraj sva posnela kako nas dogaja v trebuhu ... zdej moram samo se pogruntat kako filmcek odrezem, ker precej zasede, pa da ne bo tako dolg, ampak da se bo videlo res samo tisto najhujse dogajanje. Kaksen lep dan ste zbrale za tortico. No, jaz pridem, ampak bom verjetno kar hitro popihala na soncek. Lorelaj ... cestitke tudi tukaj! Lp, Ursa
|