Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 17:26:45
|
|
|
|
Fidolina
|
Zarja, kaj je pa zdaj to ? Res je že dolgo odkar sem si merila ovulacijo s testki, ampak a ni tako, da ko je črtica že močna, pomeni da do O pride v roku 48 ur. In folikli včasih zelo hitro zrastejo? Ampak od tega je že toliko časa, da res nisem več kakšen stručko. , da bodo prihodnji dnevi zelooooo prijazni do tebe .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 17:33:28
|
|
|
|
zarja1
|
Fidolinca hvala....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 17:35:17
|
|
|
|
Fidolina
|
O Greti - kako lepo te je videt . Pa slišat tvojo poezijo . Me veseli, da se zadeve spravljajo v red. Ja, danes so težki časi. Sploh, kar se služb tiče. Enih to še ni doseglo, nekateri pa so (smo) že kar globoko notri. Upam, da sta z dragim zaljubljena in zdrava - vse ostalo pa se še nekak porihta . Pogrešam kakšen dober fajt okrog decov s tabo .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 17:47:58
|
|
|
|
gigi1
|
Dons je en tak dan. Moram mal moralo dvignit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 17:56:57
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi mojaaaaaaa... to rabim po takem dnevu...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:02:03
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči srce a je je kakšen pir padel za svobodo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:05:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči srce a je je kakšen pir padel za svobodo? ravnokar srkam že drugo flaško.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:07:04
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi - tile pa res vračajo vero v življenje in upanje . Ane Zarjica . Sam ne vem zakaj se slinim? Dež bo kriv - velik vlage v zraku
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:07:28
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi ravno prebiram Pušenja, ki pravi, da je test za lažno O mogoč tudi zaradi zdravil. Kaj če meni Dabroston iz prejšnjega cikla nagaja?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:07:37
|
|
|
|
gigi1
|
Evo častim še pirček
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:08:37
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gigi ravno prebiram Pušenja, ki pravi, da je test za lažno O mogoč tudi zaradi zdravil. Kaj če meni Dabroston iz prejšnjega cikla nagaja? Saj pravim, da so hormoni ena čudna reč . Vse je možno..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:09:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi - tile pa res vračajo vero v življenje in upanje . Ane Zarjica . Sam ne vem zakaj se slinim? Dež bo kriv - velik vlage v zraku Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:09:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi - tile pa res vračajo vero v življenje in upanje . Ane Zarjica . Sam ne vem zakaj se slinim? Dež bo kriv - velik vlage v zraku Lubek moj tud jaz sem nekam vlažna okoli ust
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:11:15
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Gigi ravno prebiram Pušenja, ki pravi, da je test za lažno O mogoč tudi zaradi zdravil. Kaj če meni Dabroston iz prejšnjega cikla nagaja? Saj pravim, da so hormoni ena čudna reč . Vse je možno.. pa enkrat bi mene lahko sreča obiskala in preskočla glih vsako sranje samo v knjigah kot primer na milijon zapisano....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:11:41
|
|
|
|
Fidolina
|
A samo okrog ust
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:11:47
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi - tile pa res vračajo vero v življenje in upanje . Ane Zarjica . Sam ne vem zakaj se slinim? Dež bo kriv - velik vlage v zraku Lubek moj tud jaz sem nekam vlažna okoli ust to je pena od pivaaaaa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:12:11
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina A samo okrog ust eeeeeeeeeeeeeeee packe....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:12:44
|
|
|
|
Grethy
|
Fidika zdej pa bo res treba na eno pjačo it, da razčistva midve tole zadrego okol dedov , si vidla Gigika je takoj v znak sloge ruknla gor celo paleto in ti morm rečt, da se midons vsi dopadejo, itak da una dva v sredini najbolj, ampak, matr so fajni no ... Gigi, srce zlato, hvala za skrb, sploh ni tko grozno kukr je zazvenelo ... bohlonej res ... lepo te je poznat in bit tvoj prjatučk ... res si kukr eno veliko srce in zame si prva v vrsti ki si zasluži darilce v obliki deteta ... stiskam pestke za enga španjolčka ja ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:14:08
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina A samo okrog ust eeeeeeeeeeeeeeee packe.... Zarja dušo draga ... nista packe no ... take sta ... pa še paše jima to ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:16:18
|
|
|
|
Fidolina
|
Zarja - saj še ni končan ta postopek? Saj greš še na UZ, da vidijo, kaj se dogaja? Ali ne? . A misliš, da ni več upanja?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:18:38
|
|
|
|
zarja1
|
Grethy..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:20:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Zarja - saj še ni končan ta postopek? Saj greš še na UZ, da vidijo, kaj se dogaja? Ali ne? . A misliš, da ni več upanja? ne, ne grem. Ko jih j*b@...tak pa se ne pustim zajeb@vat..... in že govori druga flaška iz mene....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:20:38
|
|
|
|
Fidolina
|
Men pa tud un detektiv rdečelase-blon diši zadnje čase . Pomlad bo to in en ni dost
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:22:09
|
|
|
|
Fidolina
|
Zarja na zdravje! Zdaj si mi pa lušt nardila in bom še jaz enega na TVOJE zdravje ruknla
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 3.5.2010 18:24:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Men pa tud un detektiv rdečelase-blon diši zadnje čase . Pomlad bo to in en ni dost
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?