too sweet
|
Martinčka - se popolnoma strinjam z DanijelaNeli, ker sem podobno zgodbo slisala tudi jaz, da full prevrjajo zdravnike in posledicno studente, nosecnice, itd. Ti je G. napisala, da so sprehodi dovoljeni, potem lahko gres od doma - baje pa je postopek taki- inspektor te poisce, ce te ni pusti obvestilo in ti se mores drugi dan javit in pojasnit kje si bila (torej reces, da si bila na sprehodu). Ce pa zdravnica v potrdilo ni zapisala, da so sprehodi dovoljeni pa mislim, da moras biti skozi doma. Amapak to so nepreverjene inf., tako, da se raje prepricaj se kje drugje. Zdaj pa vam morem se nekaj drugega povedat- taksen biser sem lahko samo jaz: torej, kot sem ze zapisala sem se vceraj narocila na morfologijo. Danes sem nekaj spet gledala vse te papirje in se enkrat preverim datum na napotnici in ugotovim da ni 11.02.2010, ampak je 11.03.2010. Tako sem bila v teh datumih, da moz ne more dobiti dopusta od 15.-19.02., da ko mi je dala termin 18.02., meseca sploh nisem gledala samo dan ... in jo prosila, ce lahko prestavi za en teden... in tako sem dobila datum 11.03, jaz pa sem mislila, da je 11.02, eh ... sem brez besed, sama nad sabo... Torej bom cakala se cel mesec na morfologijo, pa se mi je zdel termin malo prehitro .... Fajn se imejte in LP
|