Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vi sprašujete, odgovarja svobodni razisko... 25.10.2009 21:07:44
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Vau, to pa je pohvalno, da ste pridobili takeg strokovnjaka. Se že veselim!
< Sporočilo je popravil Eko Vila RR -- 26.10.2009 8:26:09 >
|
|
|
|
RE: Vi sprašujete, odgovarja svobodni razisko... 25.10.2009 22:01:26
|
|
|
|
kaya2007
|
res pohvalno
< Sporočilo je popravil Eko Vila RR -- 26.10.2009 8:26:25 >
|
|
|
|
RE: Vi sprašujete, odgovarja svobodni razisko... 27.10.2009 20:48:43
|
|
|
|
Eko Vila
|
Vaša vprašanja, lepo kapljajo. Kar pišite še naprej, število prejetih vprašanj ni omejeno. Pišete lahko v povezavi z različnimi področji, prehrana, čistila, voda, pesticidi, amalgamske zalivke, raznovrstni dodatki k hrani, o mnogoterih vrstah semen, podnebnih spremembah... Se že veselim branja odgovorov nanje .
|
|
RE: Vi sprašujete, odgovarja svobodni razisko... 13.11.2009 21:06:44
|
|
|
|
klari
|
kakšna je taprava krma za krave
|
|
|
|
RE: Vi sprašujete, odgovarja svobodni razisko... 15.11.2009 23:40:15
|
|
|
|
Eko Vila
|
Klari tukaj si lahko prebereš kako krma vpliva na mleko. Sicer pa boš lahko odgovor prebrala v naslednjiih novičkah . Verjamem, da bo poučen in zanimiv.
|
|
Ekološke kmetije 18.11.2009 22:22:24
|
|
|
|
Biogirl
|
Mene pa zanima kako lahko preveriš, da je ena ekološka kmetija res ekološka? Vem, da obstaja nek seznam uradno dodeljenih "nazivov" vendar se velikokrat dogaja, da pridelki takšnih kmetij enako gnojeni kot pri navadnih kmetijah (inšpekcija tu ni uspešna). Težko je sploh še kakšnem kmetu verjeti, ker se jih večina grebe samo za naziv eko, da bo lahko dražje prodajal pridelke. To me prav žalosti.
|
|
|
|
RE: Ekološke kmetije 19.11.2009 10:10:45
|
|
|
|
Eko Vila
|
Biogirl jaz bi rekla, da je edini pravi dokaz, da gre za ekološko pridelavo certifikat, ki ga imajo eko kmetije. Se bom točno pozanimala kako vam lahko pomagam pri preverjanju informacij in vam sporočim.
|
|
RE: Ekološke kmetije 19.11.2009 15:58:35
|
|
|
|
poli*
|
V njegovem prispevku sem prebrala, da se kiselkast okus mleka prepozna po krmljenju s silažo. Kolikor vem, na eko kmetijah ni prepovedana silaža.
|
|
|
|
RE: Ekološke kmetije 27.11.2009 22:32:07
|
|
|
|
Eko Vila
|
IZVIRNO SPOROČILO: Biogirl Mene pa zanima kako lahko preveriš, da je ena ekološka kmetija res ekološka? Vem, da obstaja nek seznam uradno dodeljenih "nazivov" vendar se velikokrat dogaja, da pridelki takšnih kmetij enako gnojeni kot pri navadnih kmetijah (inšpekcija tu ni uspešna). Težko je sploh še kakšnem kmetu verjeti, ker se jih večina grebe samo za naziv eko, da bo lahko dražje prodajal pridelke. To me prav žalosti. Tukaj lahko preberete več o eko certifikatih za živila.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dom, obarvan s filmsko nostalgijoVoditeljica, novinarka in članica žirije v oddaji Zvezde pojejo Oriana Girotto je ženska, ki je v svojih 35 letih življe...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.