Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa pa še za tisto uporabnico zgoraj,ko je napisala ala za debele otroke: a misliš da zaradi enega jeepa so otroci debeli Nisem rekla, da so samo zaradi tega avtočka otroci debeli ... so pa debeli, zaradi takih in podobnih igrač (sem prištevam predvsem TV in videoigrice), neprimerne prehrane, sladkarij ipd. Pač ker danes je treba otroku vse v rit vtaknit, da ja ne bo slabši od sosedovega ... ok nočem vseh v isti koš metat, res ne ... samo kakor jaz vidim tole svojo okolico so otroci ki imajo manj igrač ponavadi bolj redoljubni, dobrovoljni in pazijo na stavri, kot tisti ki imajo vsega polno. Pa oprostite, ker smetim ... samo sem bila ravno izzvana . Torej, ni v tem, kaj ima, ampak koliko ima... Sicer pa opažam, da so tu na forumu vedno isti odzivi na določene teme. Takšnih je bilo že kar nekaj in ponavadi vedno kakšna v luft skoči, da je to neprimerna igrača... Neprimerne so pištole, plastične kosilnice, risanke, čokolade, igrce ... V bistvu je vse neprimerno, razen, če otrok je samo sadje in zelenjavo, igra samo z eno igračo in se vsak dan nekaj ur sprehaja, med sprehodom pa se starši itak ful ukvarjajo z njim in mu za vsako stvar, ki jo najde na cesti razložijo, kako je nastala, zakaj se uporablja... Oh ja ...
|