Dashenka -> RE: Kaj sušite v sušilnem stroju? (13.6.2009 20:56:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Joj Dashenka, si nesramna. A imaš sušilca? NImaš verejetno. A veš, da so cunje zložene direkt iz sušilca prav takšne, kot bi jih zlikal? Ne govorim o nekih srajcah ampak o vsakdanjih oblačilih, ki se jih ponosi še in še. In to, da prišparaš cajt s tem, ker ne likaš, ni nikakršna lenoba. Tisti čas, ko bi morala stat za likalno desko raje preživim aktivno skupaj z otroki al pa če roke u luft držim. Mi bolj paše, kot likat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ja, seveda ga imam. Pa tudi sem ter tja kaj posušim v njem, brisače, kuhinjske krpe, otroško posteljnino. Pa še to le takrat, ko sem v stiski, s prostorom na "štenderju". Ko se vrnemo z dopusta na primer, ali pa kdaj, ko sem cel teden po službenih poteh in ne sfolgam posušit na zraku vseh žeht, ki se mi naberejo za čez vikend. In čisto vsakič me vest zapeče, koliko energije sem in CO2 sem s tem poslala v luft - in to popolnoma po nepotrebnem!!! Drugače pa tudi sama likalnika nisem držala že najmanj 10 let v rokah - imam najeto plačano pomoč[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]. Ker si ne predstavljam, da bi po svetu hodila v nezlikanih oblačilih.
|
|
|
|