hel32
|
Aprilčica, drugič, ko se boste potepali po Lovrencu, pa pokliči, mojo tel imaš, pa lahk prideš na kavico , meni so tudi ti kraji kr všeč, ker je mir in spokojnost, tu je pravi raj za moje živce, uživam, pa do MB imam samo 20 min, tk da ja je kr luštno tuki, pa do smučišča je zelo blizu, vse imam na dlani. Lizika, dobrodošla najprej, nisi nič napisala gdaj imaš rok, starost, malo poglej na 1 stran in napiši podatke, da te damo na seznam, če si avgustovka. Midva tudi imava od Lip Poljčane posteljico, zraven pa imam vzmetnico baby star, brez feder in je antibakterijska. Nena in Kerala, mi je to kar st mogli doživeti najhujše da se zgodi, zato vaju razumem, imam sestrično, ki se trudita že 10 let, pa je tudi doživela grozne stvari, nazadnje je morala v 22 t rodit, ker je imel otroček neko okvaro. No zdaj je v 16 t in je vse v redu, tak, da upam, da bo tudi njej uspelo postati 1. mama!Tudi ona pravi da ne bo nič gnezila do 8 meseca, vaju poplnoma razumem. Seveda aprilčica, naši bodo zdravi in vsi pravi čas rojeni, jaz sem kljub občasni paniki optimistična in vem da je tako edino prav, to čutijo v trebuščku. Jutri imam pregled in UZ kontrolo rasti, poročam jutri zvečer! Lep sončen dan vsem in vašim Helena 26t 6dni