lara light
|
Dobro jutro, drage in dragi! Jaz sem vsak dan posebej poslavljam, kot da bi kam šla in voščujem ...pa sem skoz kar naprej tu, saj ne gre drugače Sonček, kakšen post, pridna, pa hvala za lepo voščilo! Lučka, vedno je objemčkometer na višku, če je le od veselja, je super, pridi da te Gigi, lepota moja,stiskam tud tebe Zarji, Shukica, kar v en koš, saj ena je tolk t noseča, kot ta drugi manjka do konca , objemček obema Mismis, gostiteljica leta z najbolj pridnima fantoma, možekom in kužonom Netkič, najlepša mamica dveh pa še kup takih in drgačnih podmladkov, pridi sem Sem vedla, da nimam časa za vse ... Pa Pija, Daisy, Noki, Hedi, Mlinčkovi, Kruce-najbolj zgodnje pozoren fant, kar jih poznam, Bambi, Želvica, Abra, Pikica, Miška, Gloria, Kajsica, lejla, zvezdica, miška, lana, goldy, sapi, sabsa, joj kaj vas je...jaz pa rešeto ..., , in vsem topel objemček z najlepšimi željami! HVALA, KER STE TU, VEDNO ZAME! In še to poleg lepih reči, ki so se mi se letos zgodile, uvrščam med prve, stalni vklop RR-ja! Poljubček!