|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
30.12.2008 21:25:17   
Dakec
Gloria, hvala. Tud jst komaj čakam, da bom imela mojo miško v naročju in se cartlala z njo. Ja Abra je rodila punčko.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
30.12.2008 21:30:35   
Dakec
Kje ste. Ko si jst vzamem čas za RR pa vas ni.

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
30.12.2008 21:46:05   
zarja1
Helov Dakec.....si nas le našla pupa......
hvala za čestitke in vse lepe želje, upam da bo vse res ok. Saj veš..dojela bom bogvekdaj in verjela še malo bolj za tem.
Joj ti pa še malo pa na cilju...kolk bomo spet dihale......

Srčice moje tudi jaz vam želim, da bi nam vsem bilo 2009 fantastično leto, 
polno lepih rezultatov,
luštnih  in zdravihuser posted image ,
da bi prineslo vsaki srčici v boju ta magični user posted image user posted image  in
in že nosečkam user posted image lepe nosečnosti.
Da bi se še bolj imele radeuser posted image , če je seveda to še sploh možno,
da bi bile vedno druga drugi v oporo, da bi RR ostal naš zvesti kraj srečanjuser posted image

Milijon Zarjinih lubčkov........user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
30.12.2008 21:52:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, cotkan tikerček. A sedaj, ko si nosečka in si za letos izpolnila bonus nakupovanja oblek, bomo pa počivali?

jok brate...zdaj se bodo šopingi šele začeliuser posted image user posted image user posted image .........no v 2009, pa še razprodaje uf bo treba delat....

ti si pa tolk pridna, da komaj čakam da rataš user posted image  in se spremeniš v lenivca.....user posted image user posted image user posted image

to bo tvoj vesel user posted image user posted image user posted image

sem dans morala obljubit, da pred junijem ne kupim nič.....

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
30.12.2008 22:09:55   
Reby
Lana - hudo mi je zate, sploh si ne morem predstavljati, kaj prestajaš. Naj bo novo leto zate srečnejše in lepše in da boš hitro naša nova nosečka user posted image
Lučka - škoda, jaz imam ob 12., se bova zgrešili :(
Zarja - le privošči si in si še nabavi veliiiiikoooo, ker si bila zelo pridna user posted image  Saj so v januarju razprodaje, se boš lahko na to zgovarjala user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 30.12.2008 22:11:03 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
30.12.2008 23:21:19   
gigi1
Glorija, Dakec helou. Kolk vaju je lepo videti tukaj user posted image

Glorija upam, da se Nik kmalu pocajta.

Lana ne vem koliko ima maca vpliva na fsh. za to je boljša 7-keto dhea. Maca res izboljšuje tako ženske kot moške celice. Pri nama je bilo takole
1. 10 celic počakali sta le dve (celo zanosila sem, pa se je žal končalo z A) - nič nisva jemala
2. 3 celice počakali sta dve.- oba jemala maco in vitamine

Torej pri meni manjše število celic (pravijo, da imam zaradi let veliko neplodnih mesecev v letu in ta naj bi bil eden od slabih), vendar isto oplojenih in razvitih zarodkov. Torej procentualno je bil izkupiček po tem, ko sva oba jemala maco in fidiprotekt (selen, cink...) veliko boljši. Predvsem se je mojemu kvaliteta plavalčkov zelo izboljšala.

Miška moja hvala user posted image . Ja s-fact pa mene zmeri zruka. Pol ko začnem z menopurjem sem veliko boljša user posted image . M naj bi prišla nekje med 4. in 6. jan. Mal mam skegljane cikluse in nisem čisto ziher.
In tudi jaz pogrešam vse naštete user posted image . Pa naše nosečke, ki se jim že rok bliža...Pinki36, Rožico, Julijo... S Pinki in Rožico sem še kar v kontaktu, za Julijo pa nič ne vem kako je. Ali morda katera od naših deklic iz MB centra kaj ve?

Reby malenkost user posted image . Pa povej kako bo ratalo.

Zarči saj si tok fletkana, da se še telefoni vnamejo zate user posted image  user posted image

Goldy upam, da te slabosti z novim letom pustijo pri miru.

Lučkica res nas malo "zapostavljaš" zadnje čase user posted image . Ti kar počivaj lubica user posted image . Ko boš lahko boš pa spet malo več z nami user posted image
A tebe je tud s-fact tko zdeloval?
Bravo za bolniško user posted image  user posted image  user posted image

Podganca jaz nisem smotana glede teh stvari...sam tale ma pa res svojo voljo user posted image  user posted image  user posted image . A ti pa še ju3 iz ilegale, pol pa mal relaksa user posted image

Gretka kje si ti?

Nočko pupike in Kruce . Tiste, ki odhajate na kakšno pot...lepo praznujte in naj se vam vse želje izpolnijo v l. 2009

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
30.12.2008 23:42:08   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...aha še neki...kje je pa Abrauser posted image ...al sem jo kje zgrešila ker tako na hiter preletim

Abra je rodila... če se ne motim prejšnji teden. Javila pa se še ni od takrat.

Evo link:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3558984

reeeeeeeeeeeeeeeees user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok sem pa to lahko zgrešila

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
30.12.2008 23:43:48   
gloria
Glorija, Dakec helou. Kolk vaju je lepo videti tukaj

...o hvala gigi...jaz kr ne morem brez vasuser posted image user posted image user posted image ...
....mali mi neki štrajka z spanjem danes pa ga ati zabavlja...no lepe sanje vama želim....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
30.12.2008 23:45:09   
gloria
ABRA čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
31.12.2008 0:15:56   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

...aha še neki...kje je pa Abrauser posted image ...al sem jo kje zgrešila ker tako na hiter preletim

Abra je rodila... če se ne motim prejšnji teden. Javila pa se še ni od takrat.

Evo link:
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3558984

reeeeeeeeeeeeeeeees user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok sem pa to lahko zgrešila

Uh bemti...a se je že začel. Abra ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
31.12.2008 0:17:45   
Zvezdica
Končno sem doma KONČNO!!!!!!
Sicer smo bili že včeraj, ampak smo garali kot živina, danes je malo bolje, je pa utrujenost za mano prišla in sem čist fertik. Mislim, da smo vsi.

Tako, včeraj ctg in UZ itak. CTG vse ok, UZ Mali spet noro kaže lulčka, sploh ga ni utegnila zmerit. Vse kar sem vidla je lulček .
Če sem odprta me ni gledala, ker me tudi prvič ni, je rekla, pa da se je trebuh spustil in to kar fejst. Jast pa mirno da še ni čas, da moram še vse oprat. Se je sam smejala in me naročila znova 9.1. Zna biti teden dni pred rokom . Mal me je groza ampak....
Ker imam kar naenkrat toliko novih omar imam veliko dela, pa se poslavljam. Moram pa vse prečekirat in vas za nazaj prebrat.

NOČKA

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
31.12.2008 0:28:27   
miska73
Zvezdica, Glorija jst sem pa mislila, da vidve vse lepo za nazaj prebereta, ko vaju ni vmes gor... user posted image

Zvezdica, a medo pa namerava pohiteti. Ti se kar počasi pripravi. Cote bo pa že kdo drug opravl, če bo sila.

Žiži pri meni je malo zagustilo v službi in bo jutri kot kaže čisto normalen delovni dan. user posted image
Upam, da bo potem še kaj energije ostalo za žurko, da ne bom samo šla spat.

A vidva ste se odločla, kje bosta za silvestrovo?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
31.12.2008 7:03:21   
Kruce Fiks
Dobro jutro, no sej grem nazaj spati,,,,,,

user posted image

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
31.12.2008 8:28:47   
sonček33
Goldy - lepo da si se javila spet.

Gloria - naj se Nik hitro pozdravi, da boste šli na snegca.

Lučka - joj slabosti so hudič, ampak mine, to je važno.

Abra - komaj čakam, da se nam javi. Ima katera kontakt z njo? kako so? A sploh vemo, kako je mali gimnastičarki ime?

Lana - žal mi je, da se ti to dogaja. Objem zate.

Mismis  -pobič je živ kot poper. Ne da miru niti ponoči.. A sem akr vesela, ker vem, da je zihr vse ok z njim. kako kaj tvoj kužon?

Pikovitka - super za špike...ko se začne zbadanje je cilj toliko bližji, kajne?

Dakec - kako si? Praviš, da te zebe. kaj pa kakšen vroč čaj ali pa vroča čokolada? al pa kr pod kovtrček se štrudlat.

Žižek  - kako grejo špike?

Pija - a bo danes kej spešl za večerjo?

Zvezdica - uf, končno v stanovanju kajne? Zdaj pa le hitro še tole vse spedenej pol pa pride dete.

Miška - kje boš pa ti preživela današnjo noč?

Kruce - kako nosečka?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
31.12.2008 8:59:36   
lučka 25
Dobro jutro. user posted image

Punce in fant, najprej vsem skupaj želim:

Zabavaj se!
Uživaj v letu, ki je pred tabo.
Odpri se vsem radostim –
cvetju, glasbi, vsem lepim stvarem.
Uživaj v pustolovščinah in presenečenjih.
Uživaj v ljubezni,
v prijateljih, ki jih moraš spoznati.
Bodi pogumna, zvedava, spoštljiva.
Odkrivaj širni svet.

SREČNO 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
31.12.2008 9:08:07   
sonček33
Drage moje, dragi moji

Želim vam, da bi imeli glavo v oblakih in noge trdno na tleh.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
31.12.2008 9:11:30   
lučka 25
Kruce, hvala z kavo in posladek. Si pa danes tako naredil kot jaz v ponedeljek. Vstala malo pred sedmo, no jaz sem  šla še h G nest vodo, potem pa nazaj spat in potem še enkrat h G, da je povedal, če je vse v redu. To je pa prednost, če imaš G in porodnišnico čez cesto. A potem te že daj nosečniška trujenost?user posted image Kako pa se žena počuti, je v redu?

miška, a ti pa še danes delat. Upam, da boš potem še imela energijo za žurko. Pa saj ti jo vedno najdeš. Pridna bodi še naprej, ampak včasih je pridnost tudi to, da si vzameš čas za sebe. Ampak kaj čmo, včasih nam/vam jo služba zagode.

Dakec, a potem j še upanje, da se mi povrne želja po sladkarijah.user posted image  Upam, da ne bo potem prehudo. Ti boš pa tudi prav hitro na vrsti, da boš pestvala svojo miško.

gloria, naj se Nik hitro pozdravi in veliko lepih trenutkov še naprej. Ja pri meni gre pa  tudi kar hitro. Saj ne morem verjeti, da je že 11 tednov.

Reby, ja kot zgleda se bova res zgrešili. Žal.

Zarja, jaz pa sploh ne vem kdaj se bova lotila vsega. Mi je tudi moj rekel, da bova začela okoli maja. user posted image  Samo on še ne ve, da se zna zgodit, da bodo mene že prej srbeli prsti.

gigi, evo sem danes že bolj pridna in sem že v jutranjih urah tu gori. Se že poboljšujem.user posted image  Ja, mene je pa tudi s-fact čisto zdelal.

Zvezdica, pa saj ti že kar drviš proti cilju. In to skoraj s svetlobno hitrostjo. Vse dobro vam želim.

sonček, sem pa prav vesela, da se j pri tebi vse umirilo in otroček še veselo gnezdi v tvojem bušiju. Bo pa kmalu v tvojem naročju.

Vse ostale, lep dan. Upam, da še kaj uletim, če ne bo spet kaka gužva z obiski, pripravami na silvestrovo,...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
31.12.2008 9:19:00   
lara light
Dobro jutro, drage in dragi!user posted image

Jaz sem vsak dan posebej poslavljam, kot da bi kam šla in voščujemuser posted image ...pa sem skoz kar naprej tu, saj ne gre drugačeuser posted image

Sonček, kakšen post, pridna, pa hvala za lepo voščilo!user posted image
Lučka, vedno je objemčkometer na višku, če je le od veselja, je super, pridi da teuser posted image
Gigi, lepota moja,stiskam tud tebeuser posted image
Zarji, Shukica, kar v en koš, saj ena je tolk t noseča, kot ta drugi manjka do koncauser posted image , objemček obemauser posted image
Mismis, gostiteljica leta z najbolj pridnima fantoma, možekom in kužonomuser posted image
Netkič, najlepša mamica dveh pa še kup takih in drgačnih podmladkov, pridi semuser posted image
Sem vedla, da nimam časa za vseuser posted image ...
Pa Pija, Daisy, Noki, Hedi, Mlinčkovi, Kruce-najbolj zgodnje pozoren fant, kar jih poznam, Bambi, Želvica, Abra, Pikica, Miška, Gloria, Kajsica, lejla, zvezdica, miška, lana, goldy, sapi, sabsa, joj kaj vas je...jaz pa rešetouser posted image ..., , in vsem topel objemček z najlepšimi željami!

HVALA, KER STE TU, VEDNO ZAME!user posted image

In še to poleg lepih reči, ki so se mi se letos zgodile, uvrščam med prve, stalni vklop RR-ja!

Poljubček!user posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
31.12.2008 9:20:14   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Kje ste. Ko si jst vzamem čas za RR pa vas ni.

Dakec moja, drži se pupa naša, pridi še, ker te rade beremo...lepo bodi in vse najlepše v novem!user posted image

Coelho

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
31.12.2008 9:20:29   
Kicsi
Dobro jutro vsem skupaj user posted image ,sem še mal zadeta od spanja user posted image ,ampak se bom kmalu spravila k sebi.Zdaj se z dragim pakirava,da greva v Kranjsko goro leto 2009 počakat,tko da sem se danes samo tok na hitro oglasila,prečekirala kaj je novega in ugotovila,da moram čestitati Abri-user posted image user posted image user posted image .
Abra-lepo se rihtajte,bodite zdravi,pa dobro spite ponoči,mene to čaka naslednje leto.komi čakam user posted image user posted image .

VSEM SKUPAJ PA V LETU 2009 IZ SRCA ŽELIM VELIKO AKTIVNIH DNI ( user posted image ),VELIKO DEBELIH FOLIKLOV IN ŠE VEČ CELIC,NAVSEZADNJE PA VELIKO ZDRAVIH IN PRIDNIH OTROK.

SREČNO! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
31.12.2008 9:25:16   
lara light
Tko lepe čestitke dobivamouser posted image
...samo dodajam in vam želim kupe plusov, takih in drgačnih,
na CB-ju in TRR-ju,
v ljubezni in v odnosih,
kjer vam  v plus kaj prav pride...
in če na tehtnici ga ne bo prevelikega,
ta nam komot naj uide! 

Zdaj pa grem user posted image
saj bom kmalu nazajuser posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
31.12.2008 9:58:07   
Shuka
Dobro jutrouser posted image

sam da je noč minila, ni bla lih uspešna, naš spajdermenček se od včeri tolk premika, da tud 5 minut nimam miru, že razmišljam da ni kej narobe k se tolk premika, sploh zdej k nima tolk placa, ampak pomoje je bla napaka v nuteli, preveč cukra, pa je zato dete hiperaktivno, sam kaj k ga še zmer drži, tko da za danes opuščam nutelo. Sem sicer vesela, da je tolk aktiven, sam da nau zarad tega kej pohitel.

Zdej razumem Zvezdico - k je rekla svoji g. da mora še vse oprat, jest mam še marsikej druzga za narestuser posted image . Zvezdica, lepo da je vse OK s tabo in malčkom, naj potrpi še te praznike, pa da vse opereš pol pa lohka pride.

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki moj a zopet nutelo bašeta....

Ni bla nutela, so bli čevapi

Lana08
- žal mi je da se ni dalo vnetje pozdraviti z antibiotiki in si morala na reabrazijo. Počivaj in se pozdravi, v novo leto vstopi pa z novimi izzivi, ki bodo uspešnejši od leta 2008.user posted image

Lučka
- še je čas da ti zapaše kej sladkega, če ne drugo pa nutela. A čokolešnik si si že nabavla?user posted image Za kavico sva pa zmenjeni, če bom čakala te pokličem, prav?user posted image . Pa super za novo odločbouser posted image

Larči - turbo nosečka si, skoz v muvingu, sej prov, dokler si lahko je to super, kar bodi.user posted image

gloria - lupčka Nikcu.

Vsem pa želim, da staro leto vzame vse slabe trenutke in novo prinese samo lepe, veliko +, uspešnih postopkov in vse ki boste v postopkih, da postanete mame v 2009.Nosečkam samo lepe preglede in naj vam malčki rastejo.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 3697
31.12.2008 10:01:16   
mismis
Dober dan...

evo mismis je bil že priden in vam je odprl novo temo za mesec Januar, da se boste lahko z jutrišnjem dnem preselile nanjouser posted image user posted image

To minevajoče leto nas je zaznamovalo vse, nekatere srečno, druge spet z žalostjo, pa vendar, če se ozremo nazaj, se moramo vse strinjati, da nam je to leto prineslo veliko dobrega, predvsem dobre družbe, skupnega veselja in žal tudi žalovanja.  No sedaj pa še voščilo...

Želim vam, da bi lahko odletele,
tja daleč, kjer je lepši dan,
želim vam, da ne bi trpele,
se v žalost ovijale in jokale.
Želim vam, da bi sanjale,

sanje o pisanih balonih,
majhnih otrocih in sladkih sladkorjih.
Želim vam ljubezen,
zvrhan koš nje in še več,
naj sije iz vas dan na dan,
da dan bo s srečo obsijan.
Na koncu vam želim čas,
da mine zaznamovan in  počasi
da ne ostanejo le spomini,
na čas, ki je minil...

Naj bo vaš dan poln prijetnih trenutkov, ki jih boste preživele v dobri družbi, z srečo v očeh in smehom na ustnicah. V letu 2009 vam želimo, da bi se čimveč smejale...

mismis, mismis-ek in user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3698
31.12.2008 10:01:51   
gigi1
Hojla srčice in Kruce

Kruce hvala za kavico in posladek user posted image . Ti se kar pejd nazaj stiskat k tvoji nosečki user posted image

Lučkica draga hvala za lepo voščilo. Pridna si, pridna user posted image . Naj slabosti kmalu minejo, da boš spet več z nami user posted image

Larči srce moje objemčkasto user posted image . Big hug 4U user posted image

Sončica zlata špikice meni ne delajo problemov. Šala mala, sem že veteranka user posted image . Mi dela problem tisto kar je v njih. Srce naj ti čas do 19ih hitro mine in nocoj uživaj v objemu dragega. Saj bo še lepo na silvesterski večer user posted image

Podganca moja zlata user posted image . Žal mi je, da je danes normalni delovni dan. Sem upala, da boš vsaj danes kmalu doma.

Zvezdica draga. Medo je pravi korenjak in se res kar pripravi, da bo morda pokukal na svet že malo pred rokom

Kicsi hvala za lepe želje in tudi tebi in tvojim le najboljše v novem letu.

Danes me kar nekaj opravkov čaka...zato vam bo že zdaj zaželela

Drage soborke, ki še čakate na magični plusek. Želim si, da ne bi bilo treba spet v postopek, da bi se zgodil čudež user posted image . Tistim, ki imate pingvinčke, naj bodo borci in ostanejo pri vas. Tiste, ki gremo v postopek pa mirno roko pri špikah, čimmanj stranskih učinkov, neboleče punkcije in uspešne ETje. Želim si, da bi se nam vsem v l. 2009 izpolnila največja želja.  user posted image . Ko se ta izpolni pa vam želim naprej tisto kar želim nosečkam in mamicam user posted image

Drage nosečke vam želim lepo in mirno nosečnost, čimmanj slabosti, živahne bebike v bušiju, ki brcajo ravno prav, prijetne in brezskrbne preglede,.. čimmanj hormonskih težav, bolečih hrbtov, kolkov, nog, zateklih nog, .. užitke ob opremljanju sobic, dobre in poceni vozičke,.. lahek in hiter porod user posted image . Ko bo porod za vami pa...

Drage mamice vam pa želim dovolj mleka, da se vam telo hitro opomore, nič krčkov, zamašenih noskov, prehladov, čimdaljše nočno spanje, vesele in zdrave otroke.

Vsem skupaj pa prijazne in razumevajoče partnerje, ki bodo razumeli naše hormonske križe in težave user posted image  in nam stali ob strani.

Kruce, Mlinček in Folikel tudi vam želim enako, le nekaj od tega malo obrnjeno user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 31.12.2008 10:03:56 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
31.12.2008 10:10:57   
Kruce Fiks
Ahoj! Naša nosečka postaja tečka, rio mare ji smrdijo drugih znakov nima.
Mene pa tako kot Lučko spanec mučiuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.