bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Nizy sem dobila dones paketek , Škorenjčki su ful lepi kakšne škorenjčke si pa ti dobila??? Oprosti, ker sem tako firbčna . misar, čestitke za joto. No, nisem nič slišala za potrese, zato bi rekla, da sta bila še zmerom prešvoh, zato se nikar ne hvali preveč . Ko se bo tresenje do Idrije čutilo, pol bo pa taprava jota . buči, hvala za idejo, kako peso pripraviti Anaji. Sem jo zaenkrat samo 3 glavice kupila, prav zanjo. Mi imamo druge solate dovolj. februarka, tudi midva se skoraj nič ne vidiva. Jote ni bilo že ne vem od kdaj . Še v Čatežu je nisva mogla kuhat, ker smo imeli vse odprto, nobenih vrat vmes. Midva sva bila sicer zgoraj, moja starša pa spodaj, samo se vse sliši. Še obrnit v postelji se nisem preveč upala . Zdaj je pa moj še v nočni ta teden, ko smo pa iz dopusta domov prišli, je pa ravno tetka s Krvavca prišla na obisk . Bo treba vsaj še do konca tedna počakat, da malo spet sonček posije . Glede puščanja plenic: kaj pa če morda premalo okrog nogic pleničko oviješ? S tem mislim tisti sprednji del v pasu, da ga res lepo poravnaš okrog pasu, da lažje pleničko zapneš in ta se tudi bolje k nogicam privije. Zanimivo mi je namreč to, da ti zmerom iz iste strani prepušča. janey, tudi Anaja včasih hoče imet mene ob sebi, samo zmerom pa ne morem biti zraven nje, zato mora bit pač malo tudi sama. Zato pa tudi občasno kriči, ker zahteve mene zraven . Mah bo že dojela! IZVIRNO SPOROČILO: misar februarka...men je P rekla, naj ne dajem sadnih jogurtov, ker so notri barvila in dodane arome...da naj sama pripravim sadni jogurt...navadni jogurt+ sadje Meni je pa rekla, naj gledam bolj na rok trajanja - krajši kot je, bolj kvaliteten in naraven je jogurt. Glede Fruchtswerggejev mi je tudi rekla, da so to bolj umetne skutke. No, jaz jih vseeno dajem, pa borovničev, breskov... jogurt tudi. Zaenkrat se jagodnih izogibam, pa tistih z eksotičnimi sadji. IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* kako jim meso pripravljate?? oz s čim?? vedno skuhate juhico?? bi rabla kakšno idejo, prosim. pa še to me zanima.....kolk količinsko vam zdej kej pojejo na obrok GH?? Mesek je najboljše skuhati z zelenjavo, da pride jed bolj sočna. Lahko daš na čebulco tenstat pribl. 3 kocke meseka, pa neka jmalega poljubne zelenjave (lahko samo eno vrsto, lahko več). Do mehkega stenstaš in vse skupaj zmiksaš, zraven pa skuhaš npr. krompir in imaš tako za zraven zelenjavno-mesno omako. Anaja mi poje nekje 200-240 ml GH. Kdaj tudi manj. Pač ni zmerom enako lačna. Seveda ima za obrok samo GH, brez mleka. Tega ima samo zvečer, pa še ta ji vedno manj tekne . Je pa nekaj: po moje ne moreš zdaj Žano npr. z mojo Anajo primerjat, ki že od 4. meseca dalje GH je. Bolj bi ti prav prišla primerjava z eno, ki se je lotila nekje v istem času kot vidve. polonca, lepo, da si se nam spet javila! Pa čestitke za ponovno nosečnost !!! ella, a lahko tudi jaz tvojo novo frizurco vidim ???? Res nisem pri tapametnih, zato prosim navodila. Tvoj album je namreč prazen . Danes sva pa šli v dežju z Anajo po Tima v vrtec. Sem mislila, da je vedro, je pa padalo. Sem jo vseeno dala v voziček, pa s strehico pokrila, soseda mi je še en dežnik posodila, da sem ga imela za Tima, sama sem si ga pa iz avta vzela, enega velikega . Sem že fehtala sestro za kengerujčka, ker v močnem dežju tako ne bo mogoče hodit .
|