Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 9:49:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejč76 aqua77 in ostale - povejte, zakaj lahko test pokaže +, če nisi noseča. Ene pravijo črtica je črtica, tudi če je slabo vidna. Pol pa dobiš M. Ni to malo čudno. A naj ne bi bili ti testi zanesljivi? tejč, tako je to.... test pokaže pluus, zato ker si noseča. ampak se zgodi zgodnji ss in zgleda kot , ki se sčisti sam od sebe, ker telo žal ni zadržalo pikice v sebi in jo je izločlo....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 9:55:55
|
|
|
|
Rakica_80
|
Zato pa imam jaz tako čudno vlečljivo Sploh mi ne teče,nevem kako, samo pada sluz vlečljiva!!! Tudi jaz sem imela rahel plusek, in res, prav sem pokazala včeraj mojemu , sem se prav vstrašla, res imam čudno Aqua, ma kaj misliš, da je enako pri meni?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 9:57:51
|
|
|
|
tejč76
|
Hm, meni se je zgodilo nekaj podobnega kot tebi. M je bila ta mesec dokaj točna, a precej drugačna kot ponavadi. Torej verjetno je to to za ta mesec, da je kljub temu ratalo, verjetno več ni možnosti, ali ne ? (mislim kakšna vgnezditvena, ali kaj takega?)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 10:14:00
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Zato pa imam jaz tako čudno vlečljivo Sploh mi ne teče,nevem kako, samo pada sluz vlečljiva!!! Tudi jaz sem imela rahel plusek, in res, prav sem pokazala včeraj mojemu , sem se prav vstrašla, res imam čudno Aqua, ma kaj misliš, da je enako pri meni? zna bit BEBIII.... pri meni je sigurno bilo to, ker sem delala teste z jutranjim urinom od nedelje dalje in so bili vsi rahlo pozitivni, včeraj pa zjutraj močnejši plus, pa čez dan tudi, tako da pri meni pikice telo ni zadržalo... če se ne motim, si bila ti na krvnemu in imela 7, je tako? po tem sklepam, da te je doletela ista vsoda kot mene... je bila zgodnja nosečnost, ki se ni obdržala.... bo pa zato naslednji mesec bolj veselo....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 10:14:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejč76 Hm, meni se je zgodilo nekaj podobnega kot tebi. M je bila ta mesec dokaj točna, a precej drugačna kot ponavadi. Torej verjetno je to to za ta mesec, da je kljub temu ratalo, verjetno več ni možnosti, ali ne ? (mislim kakšna vgnezditvena, ali kaj takega?) če nisi sigurna naredi test....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 10:18:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
bo pa zato naslednji mesec bolj veselo.... [/quote] Sigurno, v to VERJAMEM
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 10:33:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII bo pa zato naslednji mesec bolj veselo.... Sigurno, v to VERJAMEM to je pravi odgovor....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 11:38:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Aquica, kaj naj rečem.... Ostani tako pozitivna še naprej. Tudi meni se je 14 dni nazaj to zgodilo. Gremo naprej, ane Tiki in Živa, malo sem se potolažila. Saj mi drugega ne preostane Jutri grema na morje za 14 dni in upam, da bom lahko odklopila misli. Ampak grem pa stavit, da bojo vsepovsod same nosečke - ponavadi je tako, da ko si nekaj močno želiš in sam nimaš, se ti zdi, da imajo vsi. Tudi jaz sem vas pogrešala - sej nisem dolgo zdržala, da se ne bi vrnila
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 11:41:55
|
|
|
|
*Junona*
|
Nekje sem prebrala(ampak me jezi, ker ne najdem linka), da naj bi ženska v svoji rodni dobi imela povprečno 11 zgodnjih spontanih splavov, ne da bi sploh vedela za to, ker se zgodijo ravno pred izostankom M. Tako da M pride točno ali ima mogoče malo zamude. Če ne delamo testa pred izostankom, sploh ne vemo, da smo bile noseče.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 11:42:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aquica, kaj naj rečem.... Ostani tako pozitivna še naprej. Tudi meni se je 14 dni nazaj to zgodilo. Gremo naprej, ane Tiki in Živa, malo sem se potolažila. Saj mi drugega ne preostane Jutri grema na morje za 14 dni in upam, da bom lahko odklopila misli. Ampak grem pa stavit, da bojo vsepovsod same nosečke - ponavadi je tako, da ko si nekaj močno želiš in sam nimaš, se ti zdi, da imajo vsi. Tudi jaz sem vas pogrešala - sej nisem dolgo zdržala, da se ne bi vrnila hvala Junona.... lepo, da si nazaj med nami!!!!! SMO TE TOOOOOOOOOOLK POGREŠALE!!!! .... .....in ja, zakričala sem....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 11:43:06
|
|
|
|
*Junona*
|
Bebiii, kar pogumno Kje je pa kaj Orhideje?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 11:45:27
|
|
|
|
boma2
|
no hitr novička za vse.... :) No, danes sem od ginekologinje in je moj dojenček zrastel v dveh tednih it 7 na 33 cm... :) Se mu pa nekam mudii... :) No upam, da bo vse ok... Tko, da dojenčka bomo imeli... no za vse pa držim pesti, da bi čimprej ugledale no za vse pa navijam in čestitam... :)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 11:47:37
|
|
|
|
*Junona*
|
Čestitke, boma2
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 11:48:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 no hitr novička za vse.... :) No, danes sem od ginekologinje in je moj dojenček zrastel v dveh tednih it 7 na 33 cm... :) Se mu pa nekam mudii... :) No upam, da bo vse ok... Tko, da dojenčka bomo imeli... no za vse pa držim pesti, da bi čimprej ugledale no za vse pa navijam in čestitam... :) super novička!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 11:49:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aquica, kaj naj rečem.... Ostani tako pozitivna še naprej. Tudi meni se je 14 dni nazaj to zgodilo. Gremo naprej, ane Tiki in Živa, malo sem se potolažila. Saj mi drugega ne preostane Jutri grema na morje za 14 dni in upam, da bom lahko odklopila misli. Ampak grem pa stavit, da bojo vsepovsod same nosečke - ponavadi je tako, da ko si nekaj močno želiš in sam nimaš, se ti zdi, da imajo vsi. Tudi jaz sem vas pogrešala - sej nisem dolgo zdržala, da se ne bi vrnila hvala Junona.... lepo, da si nazaj med nami!!!!! SMO TE TOOOOOOOOOOLK POGREŠALE!!!! .... .....in ja, zakričala sem....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 12:24:15
|
|
|
|
Tiki55
|
Aquica Gremo v nove boje! Saj veš, avgusta bomo razturale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 12:26:58
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 no hitr novička za vse.... :) No, danes sem od ginekologinje in je moj dojenček zrastel v dveh tednih it 1,7 na 3,3 .. :) Se mu pa nekam mudii... :) No upam, da bo vse ok... Tko, da dojenčka bomo imeli... no za vse pa držim pesti, da bi čimprej ugledale no za vse pa navijam in čestitam... :) mal sem se zmotila... sem popravila mere
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 12:28:02
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Čestitke, boma2 hvala ... full vesela
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 12:29:14
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 no hitr novička za vse.... :) No, danes sem od ginekologinje in je moj dojenček zrastel v dveh tednih it 7 na 33 cm... :) Se mu pa nekam mudii... :) No upam, da bo vse ok... Tko, da dojenčka bomo imeli... no za vse pa držim pesti, da bi čimprej ugledale no za vse pa navijam in čestitam... :) full hvala... :) super novička!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 12:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupe moje jst nisem zdržala... Tok se čudno počutim, nobene energije, moči, ogromen apetit, nekaj špikanja in bolečk,... kr neki... in sem malo prej naredila BC... Nič ni pokazal... oz. pokazal je da nisem nosečka... Nekako po zdravi logiki sklepam, da resnično nisem in da test le ni bil prezgodaj narejen, če je hormon ko ugotovimo že ponavdi tako visok, da tudi kak dan prd pričakovano M pokaže... No ampak sej sem sklepala že prej da mi nič ni (beri: nisem nosečka) tko da bom do naslednje moje sožalostinke samevala v septembru Seveda se oglašam tudi tukaj
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 12:59:35
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 no hitr novička za vse.... :) No, danes sem od ginekologinje in je moj dojenček zrastel v dveh tednih it 1,7 na 3,3 .. :) Se mu pa nekam mudii... :) No upam, da bo vse ok... Tko, da dojenčka bomo imeli... no za vse pa držim pesti, da bi čimprej ugledale no za vse pa navijam in čestitam... :) mal sem se zmotila... sem popravila mere Se mi je zdelo, da misliš milimetre. Moje še ni. Testa pa ne bom še delala.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 14:32:31
|
|
|
|
*Junona*
|
Živa, ti, ti, ti....prehitro je še za testek, počakaj še malo in nam sporoči veselo novičko. . Želim ti, da čimprej zagledaš plusek Tak, js pa se poslavljam za dva tedna, z dragim sva se odločila, da greva kar zdajle na morje, namesto ob dveh ponoči. Baje bo gužva in midva bi itak šla ob polnoči spat, ker prej ne morma, ker sma navajena pozno hodit spat. Potem bi dobro uro spala in na pot - brezveze, ker bi bla nenaspana. Tak pa boma mela jutri cel dan in še naspana boma. Pridne bodite, fejst seksajte in ko pridem nazaj želim videt roza julij(sigurno je še katera julujka, ki nam še ni sporočila vesele novičke) in roza avgust Mislila bom na vas, mogoče še katero srečam, če gre na Pag - dam za pijačko Adijo pupike, lepo se imejte. In srečno vsem skupaj in vsaki posebej
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 14:45:48
|
|
|
|
giotti
|
Aqua77, žal mi je. da se ti je to zgodilo in verjamem, da bo naslednjič uspešno. Pa vendar... se ne bi šla malo na urgenco pokazat? Saj res ne morejo kaj dosti narediti, pa vendar včasih vsaka krvavitev v nosečnosti ne pomeni splava. Koliko dni pa je od zadnje M? Drugače pa naj ti povem svojo zgodbo. Noseča sem bila točno pet tednov, torej vedela sem manj kot en teden, ko se je pojavila krvavitev in me je fant prepričal, da grem na urgenco. Tam sem imela sreča, da je bila specilistka iz Leonišča dežurna in mi odkrila na UZ, ko je iskala, če se je nosečnosti obdržala, pregrado. Še zdaj sem ji hvaležna za tako podroben pregeld maternice, ker mogoče pa je ravno pregrada to povzročila in sem si jo dala odstranit in upam na uspešno donositev naslednjič. No, to je bil samo namig, da ja, je že res, da je ful splavov, samo ni pa nujno, da gre vedno za kromosomsko napako.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 14:58:09
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 no hitr novička za vse.... :) No, danes sem od ginekologinje in je moj dojenček zrastel v dveh tednih it 1,7 na 3,3 .. :) Se mu pa nekam mudii... :) No upam, da bo vse ok... Tko, da dojenčka bomo imeli... no za vse pa držim pesti, da bi čimprej ugledale no za vse pa navijam in čestitam... :) mal sem se zmotila... sem popravila mere Se mi je zdelo, da misliš milimetre. Moje še ni. Testa pa ne bom še delala. no držim pesti zate..... da boš ugledala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 1.8.2008 15:16:43
|
|
|
|
dini
|
Ma ti testi so kr neki, jst ga ne kupm več, pa nej bo kar hoče.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.