Naslednji teden bi rada nekaj naredila z njimi,da jih spravim v promet.
Zanima me,ce ima katera kaksen ze preizkusen recept??
lp
Felicita -> RE: Kozice (9.5.2008 17:26:56)
odvisno kakšni ljubitelji ste... men so sicer najboljše v čist navadni smetanovi omaki pokuhane in postrežene s širokimi rezanci. Lahko narediš tudi rižoto. Še ena varianta je rakov koktejl, samo to je bolj kot neka hladna predjed, pa zelo specifičen okus ima.
Balonchy -> RE: Kozice (10.5.2008 19:59:30)
Prepražiš na olivnem olju (žar) + kaka mrzla, dobra solata!!! Njami...
saving -> RE: Kozice (12.5.2008 22:23:46)
Po mojem ima zamrznjene rakce, ker frišnih ni za pajcat en teden... Ti so bolj za pašto/rižoto, kot za na žar, ker imajo veliko vode okoli. Frišni so pa res super na hitro popečeni, mjami.