tejči77 -> RE: kdaj brez kapice (24.4.2008 14:56:55)
|
sem slučajno odkrila tole temo - in moram rečt, da tega na RR res nisem pričakovala. Sicer so pa otroci različni, tako kot mi odrasli. Nekateri so pri 15 stopinj že v kratkih rokavih, mene pač tedaj še zebe. Sem bolj zmrzljive narave. In moja pikica je, vsaj tako kaže podobna. Skoraj ves čas ima ledene roke in noge, tako da jo moram obleči malo bolj, da ji je dovolj toplo. Mokra ni pa nikoli, le po kopanju ji je še nekja časa vroče. Pri tem spremenljivem vremenu ji dajem še tanko bombažno kapico, lani poleti smo bili pa ves čas brez kapice. Letošnje vreme se mi zdi da je ravno za prehladit. In poslušam ničkolikokrat mamice kako so že ves mesec njihovi otročki smrkavi in bolani. Ne oblačit otroka premalo in ne preveč, da ne bodo mokri. Je pa to umetnost, ker je zjutraj 10 stopinj, popoldan, pa včasih že dobrih 20. Večkrat je treba otroka preverit in se pač prilagajat. Poleti pa definitivno ne bo dileme. In punce, ne bit neprijazne. Vsakdo ima pravico do svojega mnenja. Temu je forum menda prvenstveno namenjen.
|
|
|
|