sonček33
|
Punce, pa kako naj človek vse to komentira, kar ste napisale. Sem zelo vesela, ker zdaj vem, da vas je treba samo mal v r*** brcnit, pol pa pišete, pišete, pišete. Superca. Beyba - seveda smo te pogrešale, kako te ne bi. In vidim, da si dala skoz en kup sranja. joj. Upam, da gre zdaj samo še na boljše. Počivaj. Počivaj tudi ti Špelka12, ker zdaj vidiš, da se nas tetke spklača poslušat. ne migaj prav nič. Pusti se razvajat. Držim pesti, da ni vode v pljučih in da izgine tudi tista v medenici. Daj povej, kako dober filing je, ko slišiš biti srčke svojih srčkov? Erin - evo, jaz sem dobila včeraj nov paket inekcij, do petka, ko imam spet UZ in dobim še ene druge. Resno me skrbi, kam si jih bom dajala, ker me trebuh že boli od teh...pa bom najbrž vsaj še 14 dni na igli. Groza. No ja, za dete vse naredim. Sicer je pa meni Izak zelo zelo lepo ime in je v ožjem izboru. Ampak si pa prava - vržeš kost -pol pa greš. Ti, ti, ti... Oktavija - zelo si pridna ...In vsaka čast za deito. Koliko časa boš še na dieti? Kaj pa če bi ti malo počivala, glede na to, da imaš antibiotike? Služba bo počakala? Se* - kak si ti? Tebe bo počas začela PP mrzlica dajat, kajne? Jah nimaš kej, takole je, kadar gre za velike korake Ledenka - no sej vem, da itak večina brez borbe ne zmore več kot 24 ur... ampak, med vikendom je res zatišje. jaz bi pa skoz rada novih novic. kako si? Kopalnica? LuNa - a boš ti tut kej povedala? Trinity - priprave? Vse ostale - bodte fajn. brez zamere, če vas nisem omenila. Pikica36 - no tebi je oproščeno, ker bolj malo kelpetaš - seks je dober izgovor, služba pa ne