|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja II.
15.4.2008 8:45:50   
sonček33
U redu punce. vidim, da se vi nočte več bojevat. da vam tale borba že mal dol visi. Ampak to ni prav. dejmo - se mal zbrat pa spet oživet najbolj fajn stran RRa. Dejmo no.

jaz navijam za vse nas.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 176
15.4.2008 9:18:17   
murkica
Ja mene tudi jezi ker nimam več časa, da bi lahko tukaj čvekala. Kar pogrešam tale naš babji čvek...user posted image

Jst sem danes čist sesuta in ko sem rekla, da se bom lahko končno naspala mi je že ob 8-ih zjutraj pozvonil poštar in me zbudil. No pa sej sploh nebi bla jezna, bolje da me zbudi kot pa, da moram hodt na pošto ampak na koncu sploh ni bilo za naju z dragim ampak je bila pošta za sosedo. user posted image  In sem ustala brez razloga. Zdej sem se pa že oblekla in se mi ne da it več v posteljo!

Pa dons mi gre v glavnem  vse narobe... Ker me že dva dni vse nekaj peče, sem se odločila da obiščem ginekologa, ker očitno sem po pol leta spet fasa te glivice. No in ugotovim, da če bom šla bom mogla pregled plačat, ker sem pozabila odnest očetu potrdilo o šolanju, da bi ga oddali preko njegove službe na Zavod za zdravstveno zavarovanje( ker imam dve šolnini in moram to potem narediti  dvakrat na leto in drugič vedno pozabim)... In zdej sploh ne vem, kdaj bom šla. A imate ve kakšen predlog kaj lahko sama doma naredim, da me bo nehalo to morit?... A obstaja kakšen homemade recept?

No v glavnem čisto sem pojamrala, zdej pa grem še malo ven iz hiše, preden se dokončno skrije sonček....

Bodite pridne in uživajte...

P.S. Špelka user posted image  za odlično opravljen pregled....  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 177
15.4.2008 9:42:24   
spelka12
Kdo se noče bojevat?
Marš vse v vrsto in postroj. MIRNO!user posted image user posted image
Ka ste face.
jazzz-ika (to morm nujno nekak skrajšat)user posted image  welcome back. Kje si pa lutala tolk časa kaj?
lunčika moja draga, dobr si me ti včerejuser posted image . Sem šla takoj damu ležatuser posted image .
erin tebi pa extra hvala za druženje, sem se kr malo pomirila. Še kar si ista kot v sr.šoli.
Punce a veste, kolk ma erinka lepega bušijaaaaa? Za pojest je.

Poročilo iz pregleda. Pikici sta super, odlično. Veliki sta 1,63 in 1,64. Srčka pa bijeta ko nora. Mamica je pa druga zgodba. Imam hiperstimulacijo (fuuuul povečana jajčnika) in prosto tekočino v mali medeniciuser posted image  (pojma nimam kaj je to) in ker težko diham mogoče še vodo v pljučih user posted image  (tale je bila pa sploh šok).
Dobila 7 dni strogega ležanja (trma babja, kaj vas nisem prej ubogala) in 21.4 spet pregled. Če ne bo bolj me pošljejo v kliničnega na... (pojma nimam kaj mi bojo delal). So me pa zelo prestrašli, ker je bojda to nevarno za mene, ne za bebike. G.sploh ni vedel kaj bi in je najprej poklical eno zdravnico za drugo mnenje, ta je pa klicala v Lj. za tretje mnenjeuser posted image . Tko da bom mela malo več časa za čvekuser posted image .

ajsika in sonček. Je pa ful pohvalu Reška, kar je čudno, ker ga noben drug g. noče.
To je zaenkrat vse, grem počivat, da me ne bo lunca slučajno spet klicala, ker se je mal bojim user posted image user posted image
Lep siv, deževen dan še naprej

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 178
15.4.2008 9:44:46   
ledenka
dobro jutro user posted image  kako smo kaj? ugotavljam, da je prav fajn doma user posted image  sem pojedla drugi zajtrk (prvi je jabolko user posted image ), zdaj pa razmisljam o kopalnici user posted image  

soncek user posted image  borbo imamo zelooooo rade, vsaj jaz. drugace ne bi nikoli naklamfala toliko, da se priblizujem 5. zvezdici user posted image

jazzz, spike si dajes kar sama user posted image  sej gre, ves. Resko pravi, da to znajo tud "nepismene siptarke" user posted image  z mojim sva skor dol padla, ko je to reku user posted image  edino stopko mi je moj pomagal, ker gre v rito, pa nekak nisem prav znala prijet.

luncika in polaris, 1. maja se vama bo feeeejst kolcalo user posted image  ko bomo mislile na vaju, kak uzivata, packi grdi user posted image  

spelkec, javi se kaj user posted image  sej vem, si se cist prec od dveh srckov user posted image

trinity, vemo, kako je, ko imas delo user posted image  ko bos ven iz hudega, pa se kaj javi user posted image  

Se*, asfalterska debata user posted image  a ves, da nisem vedla, da je tvoj manjsi user posted image  tolk o tem, kak sem bila zmedena, ko sva se videli user posted image  

murkica user posted image  poznam, sploh v soboto, ko postar pride ob 8h user posted image  pol ga pa kar ignoriram user posted image

Erin, a ime sta ze zbrala? user posted image  da ne bo sam junior lump user posted image

pikica, oktavija, masa in vse ostale user posted image  

pa se kavica, da ne bomo pozabile na to

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
15.4.2008 9:54:33   
spelka12
ajsika a si me ti mal falila? Zgoraj ti vse piše.
Sem pa res preč od obeh srčkov. To premaga vse ostalo, verjemite.
Joj pozabila povedat.
Včeraj ob 22.00huser posted image  (de takrat so moral delat) sva povedala fantovim staršem za user posted image user posted image . V Škatlici sva zapakirala po en par copatkov. Eni so modri drugi pa roza. Eno škatlo sva dala tašči in tastu drugo pa bratu od dragija in njegovi punci. In seveda skoraj strgajo škatle (jest se pa matram cel dan), vidjo copatke in.... ja, stricu ni bilo nč jasno, tašča je bila sekundo tih pol pa reče: kaj a bojo vnuki? Jaz pokimam in že skoraj povem za dvojčke in ona: kaj a bosta dva a kako? Jaz šokirana spet samo prikimam in začelo se je.user posted image  Moški del malce šokiran po obrazih sodeč, ženski del pa vidno ganjen.
No pol ko je bilo veselja konec pa povem še za bolniško in me pomoje noben sploh ni slišal, samo kimal so mi user posted image user posted image .
Povedala sva tudi, da sva bila na umetni, tudi to ne vem, če je kdo slišaluser posted image . Je pa tašča takoj rekla, da ima otroško sobo že zrisano v glaviuser posted image , pomoje 7 mesecev ne bo spala ampak cele noči risala pograde pa previjalne pa....
Ah tašče.user posted image
V četrtek poveva še mojim, to bo pa pomoje mal huj. Pri nas smo bolj čustveni in bo pomojem potreben rešilni avtouser posted image .

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
15.4.2008 10:01:10   
spelka12
pikica, benika, oktavija mal napište, ne samo prebirat - vse vas vidim babe.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 181
15.4.2008 10:01:29   
ledenka
spelcika, hkrati sva pisali user posted image  

ej, da mi je bit muha na steni user posted image  super sta naredila! po moje so vsi se kar paf in bodo se nekaj casa user posted image  upam sam, da ti bo nacrtovanje tvoje tasce vsec, da imata podoben okus! midve z mojo imava cist kontra user posted image  no, hudobno receno, jaz ga mam, ona pa ne user posted image  ampak psssst, naj to ostane med nama user posted image  

danes sem sanjala plusek... in ko sem se zbudila za prometrium, sem kar razmisljala, a moram danes naredit test al kaj user posted image  no, pol sem zaspala nazaj, in zdaj ugotavljam, da ga moram naredit cez tocno en teden user posted image  sam, da ga ne bom pozabla kupit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 182
15.4.2008 10:03:05   
ledenka
no, zdaj pa upam, da bos 1 teden RES LEZALA! *smajlikigrdogleda* vidis, zadeva je resna, moras POCIVAT!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 183
15.4.2008 10:04:12   
spelka12
Nč bat ajsika, hitra pošta dela, ti pošljem testov kolker hočeš, da ne boš slučajno pozabilauser posted image .
Hm moja tašča je gradbenica in moram priznat, da ima zelo dober okus. Boljšega kot jaz tako da ni panike. Če m pa kaj ni všeč ji pa pač povem in pol to spremeni. Je trmasta, ampak sem jaz še boljuser posted image , a ne benika?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
15.4.2008 10:10:40   
pikica36
jutrooo!!

murkica, poskušaj namočit tampon v jogurt in si ga daj v nožnico, baje full pomaga, pa čimpraj se reši te nadloge

špelči ti pa pazi nase, user posted image user posted image saj ne vem a sem spregledala al pa nisi napisala kolk si zdaj noseča in kdaj so ti izračunali rok??

jaz tud nimam časa kaj prida viset na rr , v službi me okupirajo na polno, doma pa tud.. non stop nekaj mrdamo, zvečer pa je navadno mali na rač., ko pagre on spat se moram pa js it malo stiskat in user posted image user posted image , , če hočem še kdaj zagledat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 185
15.4.2008 10:11:28   
ledenka
user posted image  spelci, pol pa super user posted image  jaz pa sem spet zaspana user posted image  sam tolk pa spet ne morem spat user posted image  vceraj sem cel dopoldan bila naokoli, ker sem morala uredit par zadev... in potem sem popoldan cist prespala user posted image  

za test sem si obljubila, da ga pred ponedeljkom ne bom sla kupit. ni sanse. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 186
15.4.2008 10:14:05   
ledenka
pikica, LCA jogurt user posted image  joj, ti se slonckas... jaz ze olalala nisem user posted image  no, zdaj se pocasi prebujam, spet, tale postopek me je kar malo unicu user posted image  nekako svetujejo, da do testa naj ne bi, pa se bom kar tega drzala, da ne bo kaj po neumnosti narobe user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 187
15.4.2008 10:54:46   
beyba
Dan po dolgem času...user posted image

Sej ne vem če ste me kaj pogrešale....  nisem še nič brala za nazaj bom zdele začela drugi del brat...

Za tiste ki ste me pogrešale naj vam povem da sem šla 26 v bolnico zaradi bolečin v trebuhu, so me pregledal povedal da je maternični vrat zaprt otrok ok ostalo pa ni njihova skrb. No trebuh me je čeez dva dni nehal bolet, in vsa bolečina se je preselila v nogo. Zato so mi na odpustnico napisal da se počutim bolje in grem lahko domov. Hvala bogu da sem šla, sam sem šla k svojim staršem, da mi bodo lahko pomagal...zopet hvala bogu, ker sem mela že v bolnici levo nogo čist zatečeno, vijolično in trdo ko kamen, ampak njih na ginekologiji to ne zanima. Dal so mi 3 lekadole na dan in to je to... Komaj sem se zvlekla do skreta vsakič sprot.

No doma sem v soboto čist zamrznila že. Nič nisem mogla.Noga me je bolela za znort. Približno tako kot če maš muskelfiber, fejst hud drugi dan, pa ti potem na bolečo mišico nekdo prtisne in drži tako 24 ur. Kakorkoli daš nogo ne popusti. Mami mi je nogo prestavljala po postli, ker je sama sploh nisem mogle ne potegnit ne dvignit nič...Bolel je  pa od pregiba v dimljah, stegenske mišice mečna mišica do pete....uglavnem vse! 10 dni sem bila popolnoma nepokretna, mami mi je kahlo nosila v posteljo in skrbela zame. Sej si rečeš, da si nisi mislil da ti bo pri 28 mama še kdaj rit umivala...pa tko je...

Uglavnem obrnila sem se na alternativno medicino, Homeopatinjo in na še neko žensko ki mi je tut full pomagala z nekimi terapijami( obe na domu itak) tako da se je stanje začelo izboljševat. In danes sem končno doma. Šantam lahko že sama okrog po stanovanju, za posvetovalnico sem pa itak na berglah.

Bolniško so mi dal zdej po 8 ur do porodniške, tako da sem s službo za letos zaključila. 22.5. grem na porodniško. Papirje moram še odnesti na CSD ampak trenutno čakam da bom lahko vozila avto. Pa sej upam da bo kmal to...

Doma na kavču pa itak nisem mela interneta, v drug štuk pa nisem bla sposobna pridt... Glavno da sem zdej doma, kjer mam na kolenih prenosnik da se vam končno oglasimuser posted image user posted image user posted image

Pri vas kaj novega kar sem zamudila v prejšnjem delu, kaka nova nosečka, kaka nova poroka za nami.....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
15.4.2008 10:58:21   
ledenka
BEYBA!!! user posted image user posted image user posted image  si bila pogresana, smo skor tiralico razpisale za tabo. Erin je hotla kar it pred kranjsko porodnisnico, ce si slucajno ze tam! samo, da je bolje, se pa tvoje porocilo grozno bere... toliko o zdravstvu user posted image  se dobro, da ti je alternativa pomagala.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 189
15.4.2008 11:01:51   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

U redu punce. vidim, da se vi nočte več bojevat. da vam tale borba že mal dol visi. Ampak to ni prav. dejmo - se mal zbrat pa spet oživet najbolj fajn stran RRa. Dejmo no.

jaz navijam za vse nas.

Ja sonček moj dragi, kaj ne boš nič poročala kako je bilo včeraj na pregledu(saj nisem spregledala ane?user posted image )...Mene že tako pestke bolijo da bodo stran padleuser posted image ...kako zaboga bom pa potem previjala?user posted image

Špelka, neneeeeee...bolj okrogla sem kot v sr.šoli (beri 20 kg večuser posted image )..user posted image Ti si pa taka lepotička da sem te nekaj časa samo gledalauser posted image user posted image user posted image brez skrbi sem ušesa prec vklopilauser posted image user posted image user posted image  
Sedaj pa ležat pa laptopa v roke  pa glej da boš več na RR-juuser posted image user posted image Moraš merkat sebe in pikolinota, pa nabrat moči za četrtek, ane ane?user posted image Pa ne pozabit prej jest da te ne bodo lovili...ti občutljiva dušca naša...user posted image
ledenka..ime sem imela izbran in sicer ga je on predlagal v hecu (lani je rekel naj bo Izak, ki je njemu ful grdo ime, sem ugotovila kasneje)user posted image user posted image jaz sem ga pa takoj resno vzela in ime mi je bil TAKOOOOOOOO všeč...no potem pa izvem da se je hecal pa da no way...user posted image user posted image user posted image Jaz pa sedaj razočarana na ful...je predlagal enega drugega ki je še celo simpatičen takoda bo gotovo ta, ampak sem rekla da če bo sedaj imel ime ki je njemu všeč, bo drugi user posted image imel ime  ki je meni všeč - Izakuser posted image Moram malo izsiljevatuser posted image pa bom dosegla svoje da veš...user posted image user posted image Samo upam da ne bodo potem same punce na svet hodile...hočeva pa vsaj 3 otroke tako da je možnost še za obojeuser posted image
Ja jaaaaa...sem vedno mislila da je ime lahko izbrat, pa sploh ni takouser posted image user posted image Sem prebrala vse leksikone imen, pregledala spletne strani....da sem najdla nekaj imen ki njemu sploh niso všečuser posted image On je pa predlagal vsega boga od Rajmunda pa Edmunda, Pane vem kakšna imena še da so mi kugelce kar plesale po jamcahuser posted image ..no razen ene izjeme ki pa bo zaenkrat še SKRIVNOST...okiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.4.2008 11:03:38   
Erin
beybaaaaa--user posted image user posted image user posted image user posted image kje si bila, sem te tako pogrešala... moram takoj prebrat kaj si napisala potem moram pa na kofe ker sem lih obiske dobila.... Samo da vidim da si ok....kamen se mi je odvalil...merkaj se, zdaj zdaj bo mimo Kranja prihrumel...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.4.2008 11:07:33   
ledenka
Erin, o imenih user posted image

Ime za otroka:
1. otrok: Berete leksikone imen, delate sezname, črtate, dodajate itd.
2. otrok: Nekdo mora poimenovati otroka po prababici Štefki. Zakaj to
ne bi bila ti?
3. otrok: Odprete imenik, zaprete oči in pogledate, kje se vam je
ustavil prst. Zdravko? Odlično ime!

je pa se kako res! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 192
15.4.2008 11:22:40   
beyba
Zdej sem prebrala teh 8 strani, vidim da sem bla res pogrešana...  Hvala vsem puncam ki ste mislile name....

Pozabla sem vam povedat, da anes zaklučujem 31 teden in se jutri začne 32t, tako da upam da še ne bom rodila...Vsaj tja do začetka junija nebiuser posted image user posted image user posted image

Bebika je  uredu, full se gužva v trebuhu, se potem premika sem pa ta pa sem pa tja...pa mal valovi....Kdaj pa tut tko brcne , da dalinc pade s trebuhauser posted image user posted image user posted image Uuser posted image Uglavnem z MALIM JE VSE UREDU in se počuti krasno. Trebuh je za moje tedne kar majčken, ampak ko so mi v bolnici delal UZ je rekla da je vse uredu, dovol velik in vse ok, me ne skrbi sam komaj čakam da mine še teh 9 tednov. Pa v 3D mi je v bolnici pokazala obrazek...JOJ kolk je luštkano bitje to...popolno, pa še prstek je sesal.... 

Priložnostno bom slikala bušija in vam poslala fotko... UZ pa nima ker ne da slikice, ker ni navaden pregled ampak je bolnišničniuser posted image

Vsem ki ste noseče...ne bodite trmaste in ne hodite z glavo skozi zid. Ne pospravljajte preveč, se ne naprezajte in svoje desce pošljite v k.... AMPAK nikar same delat generalne, pa po tleh pomivat, pa oken....  Merkajte se...šele potem ko te kaj takega doleti, vidiš kolk je vredno zdravje in dobro počutrje. V nosečnosti pa sploh!!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 193
15.4.2008 12:25:32   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Vsem ki ste noseče...ne bodite trmaste in ne hodite z glavo skozi zid. Ne pospravljajte preveč, se ne naprezajte in svoje desce pošljite v k.... AMPAK nikar same delat generalne, pa po tleh pomivat, pa oken....  Merkajte se...šele potem ko te kaj takega doleti, vidiš kolk je vredno zdravje in dobro počutrje. V nosečnosti pa sploh!!!!

Spelka, tole je pa taman zate napisano user posted image  

Beyba, vidis, da si bila pogresana user posted image  

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 194
15.4.2008 13:23:26   
oktavija
Evo tudi mene babe moje!user posted image user posted image user posted image

Špelka - res je da vas vsake tol časa pokukam, ampak imam full gužvo v pisarni tako, da ne uspem pisat!!!!user posted image
Drugače pa BRAVO za zdrava dva user posted image user posted image !!!! Zdaj pa bodi pridna in nas ubogaj in veliko počivaj!!!! Da slučajno nebi šla v bolnico zaradi svoje trme!!!!user posted image
Benika - hvala za predčasno poročanje!user posted image  Pa mal svojo sestrco za ušesa potegen če nebo pridno počivala!

Baybi - žal mi je, da si mogla tako slabo izkušnjo dat skoz. Zdaj bodi pa tudi ti pridna in se pazi!!!!!!

Ledenka - tudi midva imava podobne probleme z imeni, skupaj sva prišla samo pri imenu za punčko, ki bo če bo gdaj EMAuser posted image , za fantka pa se bova težko zmenila....user posted image user posted image user posted image  Tudi midva si želima tri malčke, sam prvo bova mogla pridit do prvega...user posted image user posted image

Erin - ne sekiraj se za kile sej bodo splahnele ko bo malček prišel na svet, če ne pa mene vprašaj za kako dijeto, jaz sem strokovnjak na tem področju, hujšam že vse življenje....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzz27 - jaz sem trenutno na jajčni dijeti, ki je zelo stroga in kr učinkovita tukaj, pa jo lahko najdeš. Drugače pa je splošni naslov na vse mogoče dijete tule.

Vse ostale moje prijateljice - sonček33, polaris, luna73, murkica, , pikica36, maša82, trinity22, Se*... upam da nisem kere spustilauser posted image , če pa sem pa prosim oprostite pa pošiljam VELIKEGA CMOKA!!!user posted image user posted image user posted image  

Jaz pa sem drugače takole:
1.) tri tedne bolana in ves čas v službi, včera sem šla k zdravnici in dala mi je antibiotike in kapljice za ušesa. Moja diagnoza: bronhitis, vnetje sinusov in vnetje ušes... Na kratgo, za ubit sem....user posted image user posted image user posted image
2.) v službi guuuuužžžžvvvvaaaa!!!!
3.) dijeta se nadaljujeuser posted image , še vedno pridno telovadim na ABtroniki in Orbitreku, zdaj mi že kdo reče, da se opazi kak kilca manj...user posted image user posted image user posted image  tako, da je motivacija še večja....
Danes sem papala: 1 jogurt, 1 jajce, 2 prepečencauser posted image ...joj kako smo siti!user posted image

No tolko od mene za enkrat, mater al sem se razpisala!user posted image user posted image
Se beremo še kasneje!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 195
15.4.2008 14:17:44   
sonček33
Punce, pa kako naj človek vse to komentira, kar ste napisale.
Sem zelo vesela, ker zdaj vem, da vas je treba samo mal v r*** brcnit, pol pa pišete, pišete, pišete. Superca.

Beyba - seveda smo te pogrešale, kako te ne bi. In vidim, da si dala skoz en kup sranja. joj. Upam, da gre zdaj samo še na boljše. Počivaj.
Počivaj tudi ti Špelka12, ker zdaj vidiš, da se nas tetke spklača poslušat. ne migaj prav nič. Pusti se razvajat. Držim pesti, da ni vode v pljučih in da izgine tudi tista v medenici. Daj povej, kako dober filing je, ko slišiš biti srčke svojih srčkov?
Erin - evo, jaz sem dobila včeraj nov paket inekcij, do petka, ko imam spet UZ in dobim še ene druge. Resno me skrbi, kam si jih bom dajala, ker me trebuh že boli od teh...pa bom najbrž vsaj še 14 dni na igli. Groza. No ja, za dete vse naredim. Sicer je pa meni Izak zelo zelo lepo ime in je v ožjem izboru.  Ampak si pa prava - vržeš kost -pol pa greš. Ti, ti, ti...
Oktavija - zelo si pridna ...In vsaka čast za deito. Koliko časa boš še na dieti? Kaj pa če bi ti malo počivala, glede na to, da imaš antibiotike? Služba bo počakala?

Se* - kak si ti? Tebe bo počas začela PP mrzlica dajat, kajne? Jah nimaš kej, takole je, kadar gre za velike korakeuser posted image
Ledenka - no sej vem, da itak večina brez borbe ne zmore več kot 24 ur... ampak, med vikendom je res zatišje. jaz bi pa skoz rada novih novic. kako si? Kopalnica?

LuNa - a boš ti tut kej povedala?

Trinity - priprave?

Vse ostale - bodte fajn. brez zamere, če vas nisem omenila.
Pikica36 - no tebi je oproščeno, ker bolj malo kelpetaš - seks je dober izgovor, služba pa ne

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 196
15.4.2008 14:29:42   
spelka12
Če ste ve mene tak okregale bom pa jest tud.
BEYBA, DA NAM NIKOLI VEČ TEGA NE NARDIŠ! JASNO? In pol še ne ve, če smo te pogrešale. Katastrofa!!!!
Sem imela v glavi že tolk črnih scenarijev, da mi je začela toča lit na glavo iz oblakov. No glavno, da si sedaj o.k. Uf res si me ustrašila. Ampak tale zdravstvo je pa za en ku.......pa lepo, da je s pikico vse ovkidovki.
32 teden praviš, pol te bom pa kmalu vidla sprehajat se z vozičkom user posted image user posted image . Še čiiiisto malo. No sedaj vsaj vidiš, kolk si pogrešana in kolk nas skrbi za tebe.
ajsika jaaaaaaa noooo. Sem videla kaj beyba pravi. Sej zdej počivam.
oktavija najprej za motivacijo, pa res zgledaš bolj suha user posted image user posted image user posted image . Drugače pa ležanje velja tud za tebe. Ko sem imela jaz vnetje sinusov sem lahko samo ležala in nič drugega. Ubogaj me.

Hm da ne bom slučajno napisala kaj vse sem jaz danes pojedla user posted image . Pa že 20 minut gledam nutelo, ki jo drugače sovražim.
sonček srčke je res lepo slišat. Sem probala danes še z babysoundom pa ničuser posted image , moram še 4 tedne počakat. Pa ful jih je lepo videti.

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 15.4.2008 14:31:13 >

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 197
15.4.2008 15:15:23   
ledenka
user posted image  danes pa smo cveke!

sem ze pojedla kosilo, odspala popoldanski spanec user posted image  (hm, le kaj bi jaz napisala na temi, kjer ena sprasuje, do kdaj otroci popoldan spijo user posted image ), zdaj razmisljam o popoldanski malici - solati. ajoj, se ven se mi ne da, pa bi morala eno darilo it kupit user posted image  

oktavija, oprosti, ampak malce te bom skregala. tale dieta, ki jo imas, je idealna za jo-jo efekt! hujsa se max. 1 kilo na teden, ce hoces, da se ucinek obdrzi! jaz bi tole tvojo drzala ravno do kosila, s tem ne dobis vsega, kar potrebujes user posted image  

soncek, user posted image  za novo municijo! sej bo slo hitro, torej punkcija cez kake 12 dni? user posted image  

spelka, a ne ves, da ce se ti nekaj je/pije, bo pol melo dete znamenje v tej obliki na telesu user posted image  hecam se, da ne bos resno vzela! ampak res pazi, da ne bosta imela napisa Nutella user posted image  

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 198
15.4.2008 15:52:37   
oktavija
Ledenka jaz morem shujšat do določene teže kar mi ne uspe drugače kot z strogo dijeto, potem pa nadaljujem po sistemu zelo previdnega prehranjevanja in v zelo omejenih količinah, da se kg ne vrnejo, ampak zdaj je dijeta zato ker sem se na hitro tudi zredila (v 1 letu več kot 10 kg) in sem prava mala žogica....user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelči jaz bi počivala če i imela vročino, tako pa imam samo vse zadelano od nosa navzdol, drugače pa sem prav dobre volje...user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
15.4.2008 16:06:44   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Ledenka jaz morem shujšat do določene teže kar mi ne uspe drugače kot z strogo dijeto, potem pa nadaljujem po sistemu zelo previdnega prehranjevanja in v zelo omejenih količinah, da se kg ne vrnejo, ampak zdaj je dijeta zato ker sem se na hitro tudi zredila (v 1 letu več kot 10 kg) in sem prava mala žogica....user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ti uspe user posted image  samo pri takih hitrih dietah moraz ZELO pazit, da ne dobis cez mesec vsega nazaj. sej ze z redno vadbo in zdravo prehrano zgubis kar nekaj, jaz sem v 2 mesecih kar nekaj user posted image  ne vem sicer koliko, ampak se boljse pocutim in obleke mi niso vec tesne. bi pa morala sigurno se kake 7 kil user posted image  

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.