|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko dni prej?
31.3.2008 18:16:24   
witto
Aj Anonimna,kot pravijo ostale"iz tvojih ust, v moj trebušček" sem ga naredila danes(priznam, še vedno je prezgodaj),pa je bil -. sej pravim, bomo videli kaj bo  v sredo, čeprav kaj veliko nebo, ker imam občutek,kot, da me  nekaj črviči. Bojim se, da bo točna na 30 dan. Najrajši imam presenečenjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.3.2008 19:17:48   
Anonimen
witto..črtica bo kar taprava...jaz samo držim pesti, da bo iz nje ena lepa zdrava bebica. Res močno stiskam pesti!user posted image

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
31.3.2008 19:25:41   
witto
Majch, kateri test si pa gledala? Tisti bel baby chek, je od petka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.3.2008 19:58:26   
Anonimen
no..a maš še kakega bolj novega? v albumu maš enega starega pa enega plastičnega. In ta plastičen se mi zdi kar dober.

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
31.3.2008 20:02:48   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

no..a maš še kakega bolj novega? v albumu maš enega starega pa enega plastičnega. In ta plastičen se mi zdi kar dober.

jaz na obeh vidim crtici, na drugem sicer malo manj, ampak je vseeno vidna, tao da mislim da je to to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
31.3.2008 20:18:56   
witto
majch, tisti plastičen je ta zadnji od petka 28.3.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
31.3.2008 20:50:14   
aqua77
witto jaz držim pestke, ker se črtica kar vidi! Tako da lepo počivaj ta teden, pa še enkrat za vikend probaj, pa bo ziher user posted image !!!! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.4.2008 7:33:16   
Bety upa
Urinski test BC je še 10 dni po stop injekciji krepko pozitiven!!!!! Pri inseminaciji dobiš to stop injekcijo, ki ni nič drugega, kot nosečniški hormon ßhcg!!!  In le ta je pri tebi obarval drugo črtico samo 6 dni po inseminaciji!!!

Naredi test 14.dan po inseminaciji in če je uspelo boš mogoče zagledala rahlo črtico. Vseeno ne obupati, ker pri inseminaciji ne vemo točno kdaj pride do zanositve in je veliko primerov, ko test pokaže še-le 16. do 18.dan po inseminaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.4.2008 15:00:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lex

user posted image (klikni na sliko, da se vidi bolje), tako se je meni pri 3user posted image  videla črtica

TI ISKRENO ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lex...kako ti je pa to uspelo videt???...men se je zdelo da je bla moja črtica tud taka, pol mi je zamujala ene 3 dni, pa sem jo dobila... no in zdaj pa res ne vem...te črtice smotane...user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
1.4.2008 18:24:54   
D.Mateja
Oj. Sem mela prejšnji torek ovulacijo in me zanima ali je še prezgodaj da bi probala test. user posted image  naj bi prišla 7.4. Ker znaki naj bi bili, pa BT je tud višja kot prejšnje mesece.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.