max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: max81 jutro..joj čist sem utrujena, a je to mogoče že spomladanska utrujenost al kaj...vlečem se kot cunja, komi se mi da žvet ...tamala je že za dob ro jutro tulila mi na ušesa, pol pa veste koko se je dan začel ...no zdej je ok....sem pa opazla, da kadar je moj doma, da noče jest in mu skoz teži, da jo on hrani...ampak jo ne, pol se pa začne dretje ...kako ga ovija okol prsta, da ne moreš verjet jutri imamo pa praznovanje za naše, tko, da me jutri čaka še peka gibanice..u nedeljo bomo pa mal se stiskal Kot da bi mene opisovala Mogoče je pa kaj čudnega v zraku Mi je tako odveč čisto vse, pol moram met pa še skoz dobro volo v rokavu, da se z malo ukvarjam, k je bogica. Eh, sej bo sonček posijal, pa bo bolje. ja Urška upam, da kej kmal, ker klele pada ful dež...jao tole vreme je čist mem no.....uzadno sem kidala, da me še dones vse boli, se mi je kr zdel, da bo čet 2-3 dni dež ...............zdejle bom dala pa juniorčka počasi spat, pol se grem pa še mal z miško igrat...prejle smo že knjigico prebral...Fifi , k se pa mali zbudi, gre pa še nika ajat..komej čakam govejo juhco sem že učer skuhala, pa ne vem, če ne bi še burek nardila, ker ma skuta samo še danes rok trajanja, pa tko zmeri gledam na datume , pa učer sem jo kupla ..kr ne upam, jo za jutri pršparat, da ne bo mel kdo od gostov prebavnih težav
|