RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Magi* -> RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? (30.9.2007 10:14:30)

če bi bilo tako, bi človeštvo še davno izumrlo. kaj vse so včasih počele ženske in smo očitno preživeli. če mali pikici ni usojeno, potem lahko cele dneve doma ležiš in ne bo preživela.

sploh tako zgodaj v nosečnosti (če sploh je) ne morejo take stvari nikakor vplivat na izid nosečnosti.

oktavija -> RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? (1.10.2007 7:06:30)

Najprej hvala za odgovore!
Hvala tistim ki me spodbujate in stojite ob strani!
Tiste, ki pa ste malo kritične pa sorry ker sem previdna, ker dolgo čakamo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in zdaj ko naj bi skoraj 100% uspelo nebi rada kaj reskirala in se raje prepričam o nevarnostih, saj so mi moje prijateljice vse odsvetovale potovanje.

Pingvinčica* -> RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? (5.10.2007 23:05:52)

Jaz sem v 6-7 tednu, prejšnji teden sem bila v Istanbulu, let z letalom in 4 dni vsaj 6-7 ur letala po mestu in si ogledovala znamenitosti, pa ni zaenkrat nič narobe. Pravijo da če je usojeno biti kaj narobe je to lahko tudi doma pred TV-jem.
Čez 14 dni letim v Maroko za 14 dni, upam da bo vse uredu, seveda se bom pazila. Ginekolog mi tega ni prepovedal, bil je bolj nejevoljen, rekel je samo naj pazim pri hrani.

Anonimen -> RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? (5.10.2007 23:09:21)

ali je lahko 4-5 ur dolga vožnja v novem avtu in z počitki, nevarna v prvem tednu nosečnosti...

Ne.

Magi* -> RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? (6.10.2007 9:27:02)

oktavija, ne bit huda. včasih je bolje kakšne vraže preslišati, sicer si lahko celo nosečnost v krču od skrbi.

jaz, v drugi nosečnosti precej bolj uživam v tem smislu, da se manj sekiram, ker poslušam veliko bolj sebe, zdrav razum in svoje telo in veliko manj babje vraže.

miškot -> RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? (6.10.2007 9:43:14)

Jaz sem izvedela, da sem noseča , ko sem bila že v drugem mesecu in do takrat sem intenzivno telovadila, v službi fizično delala kot norec in celo norela po žurkah. Ko sem izvedela za nosečnost me je seveda full zaskrbelo pa mi je zdravnica pojasnilla, da če je z otrokom vse v redu ni občutljiv kot bi bil iz kristala in ni posebne potrebe, da bi človek čisto spremenil lifestyle. Če pa je kaj narobe, narava naredi svoje ne glede na karkoli. Tako, da se nič ne vznemirjaj.

mateyka -> RE: Potovanje v zgodnji nosečnosti??? (6.10.2007 18:09:34)

jest sem šla iz Ljubljane v Luleo nekako v takem zgodnjem času kot ti (nismo še vedeli a se je "prijel" al ne) - avion 8 ur, 3x presedat. in še sem šla v 7 mescu nazaj v Ljubljano in čez en mesec spet gor na Švedsko.
ta mala je zdrava k dren [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] lahko pa reče da je že potovala k profesionalc čez evropo (parkrat) še preden se je rodila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]