Anonimen -> RE: Koliko vas je ostalo samih brez partnerjev? (31.7.2007 23:22:20)
|
Dajte punce mir, lepo prosim.. Gorazd vam bo z veseljem napisal svojo plat zgodbe, to bo jutri 100% napisal.. Tako, da drage moje, nič bati, prebrali boste obe plati zgodbe.. In, ne, ne bom pisala jaz pod njegovim imenom on ima svoj nick tukaj, ampak ne piše, samo spremlja.. In za vsako smotano besedo mora biti kreg, pa kreg, pa kreg.. Potem pa ve meni, da sem jaz nezrela, ko pa nekatere iščete prepir... Ne, jaz se pa res z vami ne bom kregala, nimam časa za to.. Sicer pa-vsak človek se spremeni, eni prej, eni kasneje.. In sedaj bom jaz do konca življenja "nezrela" ker sem na začetku bila nesramna do vseh, vendar povedala sem vsaj, kar sem mislila.. Nisem pa nikogar želela prizadeti, če je kdo imel probleme, sem se malce zadržala.. Ni pomembno.. In kako je lahko človek prasec, če je brez dlake na jeziku? To vas najbolj moti, ne razumete pa, bolje povedati resnico, kot pa lagati!! AMPAK: Jaz ne pišem takrat, ko je kdo prizadet, razumem njihovo bolečino, ker sem marsikaj v življenju pretrpela, zato tudi takšna ostrost od mene.. Poleg tega pa.. Ene vedo, da ne slišim dobro, da imam starše in "brata" gluhe, sestro pa naglušno, ene tega sploh ne veste.. Torej, hočem povedati, ne me soditi, če me ne poznate, jaz vas ne sodim, ne pametujem vam glede vašega življenja, kr se me sploh ne tiče in me za določene osebe baš boli.. Tisti, ki so mi pri srcu, pa že sami vedo, kdo so to in srečna sem, da se lahko z njimi preko ZS-jev pogovarjam, upam tudi, da se bomo tudi v živo videli... Zdaj pa resno, prosim moderatorje, da temo zaklenejo, ker prihaja do krega, kasneje bo nastala živa katastrofa!!
|
|
|
|