Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kakšen jedilnik - 18 mesecev 15.5.2007 8:14:25
|
|
|
|
AKŠ
|
ojla...a mi lahko pomagate....pri nas doma prihaja do nesoglasij glede pravilnega prehranjevanja naše leto in pol stare hčerkice.... moj skoz vztraja, da mora jest več toplih obrokov naš jedilnik pa zgleda nekako takole: ZAJTRK: čokolino (jemo zelo pozno, ker spimo dolgo) KOSILO: obrok tako kot mi (vedno topel) MALICA: sadje, kašice, kos kruha,.... VEČERJA: čokolino, kos kruha z paštetko,... moj pa trdi, da to ni prav, da bi morala met več toplih obrokov kako je pri vas? kakšni so vaši jedilniki?
|
|
RE: kakšen jedilnik - 18 mesecev 15.5.2007 8:19:21
|
|
|
|
asso
|
Mi imamo podoben jedilnik s tem, da imamo zjutraj ko vstane flašo mleka (topel obrok ) in pred spanjem spet flašo mleka. Čokolinota nimamo, imamo pa namesto tega kakšen jogurt, puding...
< Sporočilo je popravil asso -- 15.5.2007 8:20:20 >
|
|
RE: kakšen jedilnik - 18 mesecev 15.5.2007 8:53:23
|
|
|
|
Dejča
|
Naša je nonstop (pa ni debela) - ta navada ji je očitno ostala od časov, ko sem jo še dojila (včasih tudi na uro in pol . Malo čez sedem ji naredim en mlečen obrok (topel), ob osmih je v vrtcu zajtrk, potem imajo ob desetih malico (sadje, kruh), ob 12. uri kosilo, ko se zbudijo, dobijo spet malico (kak rogljič, sadje, čaj, sok ipd.). Ko pride domov, je z nami kosilo; če je ati bolj pozen, z njim še enkrat kosilo, potem popoldne še kak jogurt, sadje vedno, kadar se ji zljubi in zvečer še večerjo (toplo). Groza - se mi zdi, da kar naprej je. Hvala bogu, da je zelo aktiven otrok, če ne bi bila pravi debelušček . Je pa zgleda po meni - jaz tudi kar naprej jem - po malem, vendar v glavnem sadje in zelenjavo med obroki .
|
|
|
|
RE: kakšen jedilnik - 18 mesecev 15.5.2007 8:58:59
|
|
|
|
total
|
To je čist dober menij za hrano,sicer ima moj Nik 2 topla obroka na dan,ker pa č tako nanese,drgač bi bil pa sam eden oreng za kosilo,večerje so pa vedno različne,tut tople včasih.
|
|
RE: kakšen jedilnik - 18 mesecev 15.5.2007 9:02:07
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKŠ naš jedilnik pa zgleda nekako takole: ZAJTRK: čokolino (jemo zelo pozno, ker spimo dolgo) topli obrok KOSILO: obrok tako kot mi (vedno topel) topli obrok MALICA: sadje, kašice, kos kruha,.... VEČERJA: čokolino, kos kruha z paštetko,... topli obrok To so zame 3 topli obroki, kaj bi rada še več? Mi imamo podoben jedilnik (čokolino rula ), kadar je pa kakšen kruh ali žemljica za zajtrk/večerjo, pa imamo tudi samo en topli obrok in to je kosilo. TOrej zame..čisto OK. p.s. Saj v vrtcu tudi dobijo samo en topli obrok...
|
|
RE: kakšen jedilnik - 18 mesecev 15.5.2007 9:15:11
|
|
|
|
Naja31
|
Moj ima samo en toepl obrok čez dan in to je kosilo. Zajtrku mu da tašča. ne vem kaj je. Včasih je polento, mogoče je pa še topla. Večerjo ima zelo zelo redko toplo. Čokolina in teh različnih linotov sploh noče jest. Pa saj imam tudi jaz en tople obrok čez dan. tudi pri mojih starših nismo imeli tople večerje.
|
|
|
|
RE: kakšen jedilnik - 18 mesecev 15.5.2007 9:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
naš toto ( non stop nekaj melje) zjutraj : koruzna žemlja in kuhan pršut + čaj malica : sadje (zdaj češnje) kosilo : juha + npr. meso ali jajček + zelenjava+ npr. polenta malica; jogurt ali skuta na kruhu večerja: npr kuhana riba ali kruh in sir + mleko čokolinota, pudinga, mlečnega riža noče niti pogledat - mogoče , ker se je dojil do 15 mesca in ni nikoli sprejel stekleničke....
|
|
|
|
RE: kakšen jedilnik - 18 mesecev 15.5.2007 12:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
NAš jedilnik. Vstajamo pa zgodaj 7.00 zajtrk: 180 ml mleka ali kakava, kakšne žitne kuglice (suhe, v mleku ne maramo ), par bajsov kruha pri mamici ali atiju, špirala, žemlja 9.00 malica: sadje ali jogurt 11.30 kosilo pred spanjem: zelenjavna juhica z mesekom ali kaj drugega toplega 14.30 ko vstane: jogurt ali skutka ali sadje (odvisno od dopoldanse malice), 16.30 pozno kosilo: enako kot midva z možem 17.30 piškotek, sladoled... 19.00 večerja: čokolešnik Ima torej 4 tople obroke
< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 15.5.2007 12:35:41 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nadomestna in dopolnilna komunikacijaOktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.