Lepa Ana -> Žabe (19.10.2004 13:51:35)
|
Pri nas je tako: - Skoraj 6 letnica je bolj zmrzljive sorte in kar hitro dobi kaj pod hlače. Je pa pri deklicah lažje, ker lahko nosijo tudi najlonke, ki pogrejejo, pa vendar niso tako tople kot žabice. Trenutno obleče najlonke ali žabe samo, če ima krilo, za pod hlače pa še vedno samo dokolenke ali nogavice. - Naš štirletnik je bolj po meni, torej vročekrven. Za zdaj pri njemu na žabe še pomislim ne. V glavnem mu oblečem malo debelejše hlače (npr. žametke), danes pa je imel samo kavbojke in nogavice. Njemu je hitro vroče, sploh v vrtčevski igralnici. Zato sem pri njem v večni in vsakodenvni dilemi, tudi pozimi, kaj naj mu oblečem. Poleg tega moram priznati, da so meni žabe za fantke smotane in da se je nadobudnež že lani nekaj pritoževal nad tem, da bi jih oblekel (pa ne zaradi vročine), čeprav še ni znal razložiti, kaj ga moti. Tako da jaz intenzivno iščem kakšno alternativo - v H&M sem videla takšne čisto tanke in čisto oprijete pajkice - no, dolge gate, he, he - ampak so jih imeli samo za punčke. Drugače bi mu jih zagotovo kupila, ker so mi dosti bolj simpatične od žabic. Vsekakor pa resno razmišljam o nakupu toplejših hlač in nič žabic - lani je imel tako v največjem mrazu dvoje hlače iz (tanjšega) termoflisa in spodaj samo dokolenke. Ker so hlače zračne, se mi zdi to tudi bolša rešitev za temperaturne razlike, kajti ko je zunaj zelo mraz, je v vrtčevski igralnici zelo vroče... No, kdo bi si mislil, da se da toliko napisat o enih navadnih žabah, he, he. Pa ne bod tok tečna, Polona!
|
|
|
|