lilka
|
Hvala bojana1 za lepe želje, jaz komaj čakam da bo 11 julij, da gremo na ultrazvok in pol neham široko povijat. Krčki pa tudi upam, da bodo pri 3 mesecih nehali in vsem držim tudi jaz pesti. Ja včeraj je bil pa res težek dan, jaz sem bla čisto crknjena že ob štirih popoldan, zvečer pa ko cunja....ne vem kaj je blo, ponavadi nisem tako hin. Zdej pa tudi jaz moji dajem že kratke rokave, zdej je pa res že ful vročina.Včeraj sem dala prat stvari za poletje 62-68, da si mao pripravim, ker ji je veliko stvari že prav. Vse sva dobili nič nisem kupila, toliko so nama nanosili obiski, pa iz Quellle sva naročili, ker je bila rojena 15 v mesecu sva dobili bon za 150 evrov, lepo ne, kdo bo pa to danes vse polikal, pa ne vem , do konca tedna mi bo že zneslo. Jaz do Ljubljane ziher ne bom prišla, je malo predaleč zato vročino, pa dokler ima take šraufke je ne morem sama tako daleč v avtu vozit pa tudi nerada kam tako grem, ker se ful tuli in mi ni fajn, potem ko bo večja pa z veseljem-se vidi da je prva boste rekle, sej vem.No lepo se imejte če se boste dobile. Krst je bil super, k sreči je tisti dan ni veliko zvijalo sploh ni jokala do večera, je blo pa nekaj posebnega ker sem jo krstila v kapelici ki jo imamo v službi(dom za stare) in krstiljo je hišni župnik in stanovalci so bli prisotni in že prej okrasili kapelo in peli pri obredu. Super je blo.Povabljene sem mela samo starše, botra(z ženo in hčerko seveda) in moževo sestro(jaz sem edinka)to je vse, potem smo šli v restasvracijo na kosilo(plačal tast), in k nam domov na kavo in torto(spekla tašča) in je blo super. Kakanje je peljalo do driske, samo se je pa potem naslednji dan umirilo, no včeraj je pa spet blo malo driske, sam očitno je to čisto normalno, kolker sem brala. Drugače pa smo kar vredu, ati cele dneve dela, ta teden še posebej ker šefico nadomešča, tako da gre okol 5ih zjutraj po flaški, pa pride zvečer, ko se spravljamo spat. Hvala bogu imam mami v spodnjem štuku, če ne bi znorela takole sama cele dneve, sploh takrat ko Tinka skoraj cel dan joka in spi po 15 minut čez dan, da še na stranišče ne morem.P sej bo zrasla in bo boljše. Komaj čakam, da gremo na morje, da bomo malo več časa skupaj, pa bo kar bo, amlo me bo že skrbelo, prvič na morje, pa tako majhna se mi še zdi, samo se morem skulirat, če ne ne bom mela nič od dospusta, če me bo skos skrbelo. Toliko za enkrat, lepo bodite, pa ne preveč ven hodit v tej vročini