|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A "serjete" dnar?
25.2.2007 17:06:42   
1ksantipa
Sori izrazu, sam ko vas berem, madona, pa to ste same hohštaplarce, kaj vse si privoščite!

Od omare čevljev, do najdražje kozmetike, same firme cot ... in pol nas še prepričujejo, da je v SLO ful prebivalstva revnega. Ja pajada.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A "serjete" dnar?
25.2.2007 17:09:46   
lemavrica
Podobna tema
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1345740

Pa predlagam da se malo umiriš in ne žališ ostalih uporabnic ( npr: hohštaplarce ).

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 17:30:09   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa

Sori izrazu, sam ko vas berem, madona, pa to ste same hohštaplarce, kaj vse si privoščite!

Od omare čevljev, do najdražje kozmetike, same firme cot ... in pol nas še prepričujejo, da je v SLO ful prebivalstva revnega. Ja pajada.

Brigaj se zase.user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 17:31:59   
* Mateja *
Mislim, da je vedno več prebivalstva bogatega, ki si lahko privošči vse, sredneja sloja je zelo malo ali nič in vedno večji sloj revnega prebivalstva!
Vsak si kupuje in zapravlja po svojih zmožnostih. Če maš 100 jurjev jih boš pač sam 100 zapravil, če maš pol miljona ga boš ravno tako zapravil. No, kje je pol logika! Več maš, več boš zapravil.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 17:38:57   
1ksantipa
Mah, babuške, ne se razburjat no.
moram vrečt kako kost za glodat.

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 17:50:03   
vesna.com
hohštaplarce
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.2.2007 17:51:49   
LuLu
1ksantipa, kakšnega smajlija pripopaj, pa da ne bo tak strogo in napadalno (za ene) zgledalo user posted image
Saj v Slo je ful revnega prebivalstva, ti tudi interneta nimajo in računalnika... vem pa da je ogromno ljudi z denarjem, ali zasluženim ali nakradenim user posted image  pa valjda je denar zato, da se zapravlja. Če ga nimaš, pač bog daj.
Zakaj bi pri nas bilo drugače kot drugod po svetu, eni imajo denar, eni ga nimajo, eni znajo z njim ravnat, eni ne, eni ga vlagajo in šparajo celi život, eni se zapufajo... eni za cote, eni za tehniko, eni za potovanja...
Meni je normalno, da na takem forumu kot je RR, ki ima večino žensk članic se piše o tem kak se ga zapravi na oblačila in kozmetiko.
Na forumih o motorjih, o avtih ali biciklih, pa pač pišejo kak so dali 3 ali več tisoč evrov za bicikel ali fotoaparat.

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2007 18:16:19   
cmokec
Joj, nikol pogledala.  Jaz samo vodo potegnem. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2007 18:16:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2007 18:19:11   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Joj, nikol pogledala.  Jaz samo vodo potegnem. user posted image

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mogoče pa bi morala pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2007 19:31:59   
Anonimen
o čem ve touser posted image user posted image

ja pa zdj ravno gledam na TV da vsak osmi slovenec živi na robu revščine..torej..o čem ve to????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.2.2007 20:09:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: * Mateja *
Če maš 100 jurjev jih boš pač sam 100 zapravil, če maš pol miljona ga boš ravno tako zapravil.

Ne, to menda ni res, in prav vtem je keč. Če imaš 100 jurjev, jih zagoniš, če imaš pol milijona, si privoščiš kaj več od zapravljanja po trgovinah. Taka potrošnja, kot je pri nas, je značilna za države s podobnim standardom, kot je naš - se pravi, ne ravno najvišji. Npr. na Češkem, Slovaškem ... prav tako gradijo in gradijo in gradijo velike nakupovalne centre, tako kot pri nas. Ker folk edino to lahko počne, nakupuje, za kaj več nima.

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.2.2007 21:52:11   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Npr. na Češkem, Slovaškem ... prav tako gradijo in gradijo in gradijo velike nakupovalne centre, tako kot pri nas. Ker folk edino to lahko počne, nakupuje, za kaj več nima.

Splišni, tole pa bolje ne bi mogla  napisati!!! Si mogoče gledala "film" Češke sanje? Čista realnost tranzicijskih državuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2007 22:02:46   
Anonimen
Ker sovražim kakršnokoli nakupovanje (razen seveda nakupovanje čokoladuser posted image user posted image user posted image ), si tud ne kupujem neke hude kozmetike.
Prav iz tega razloga ne berem kakih lepotnih forumov, ker potem bi ugotovila kaj vse mi manjka, pa kaj vse NUJNOuser posted image  potrebujem....

Tiste pa ki imajo denar (oz. so pripravljene  dati denar za kozmetiko) pa naj. Saj to mene prav nič ne boli.user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2007 22:41:35   
Anonimen
Splišni

Če imaš 100 jurjev, jih zagoniš, če imaš pol milijona, si privoščiš kaj več od zapravljanja po trgovinah. Taka potrošnja, kot je pri nas, je značilna za države s podobnim standardom, kot je naš - se pravi, ne ravno najvišji.

Se strinjam v tej točki.

Bi morala videti sobotno nakupovalno mrzlico v Splitu. In punce/ženske, ki so ob desetih zjutraj bolj urejene kot jaz v svojem najboljšem "izdanju". Ampak dejansko je za veliko večino to začetek in konec njihovega družabnega življenja. Prvo večje mesto je bilo desetletja oddaljeno nekaj ur in precej živcev, kvalitetnih smučišč v bližini ni,letalske karte pa so poceni zadnje dve, tri leta,...večina žensk se ne ukvarja s športom in dejansko sta šoping in promenada edino, kar jim ostane. Jaz sem mojega dolgo spraševala, kje me je našel ob gori vseh teh lepih in urejenih punc....pa mi je rekel, da je to edino, kar imajo....najbrž ima vsaj enkrat nekoliko prav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2007 23:19:31   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Npr. na Češkem, Slovaškem ... prav tako gradijo in gradijo in gradijo velike nakupovalne centre, tako kot pri nas. Ker folk edino to lahko počne, nakupuje, za kaj več nima.

Splišni, tole pa bolje ne bi mogla  napisati!!! Si mogoče gledala "film" Češke sanje? Čista realnost tranzicijskih državuser posted image

ja čist res je

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2007 0:00:24   
Anonimen
pa to ste same hohštaplarce

Kva pa to pomen?

Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2007 9:07:53   
Taula
pa to ste same hohštaplarce

user posted image user posted image In to je kaj?user posted image user posted image

Vsak zase ve koliko denarja ima in ve koliko ga lahko porabi oz. koliko ga želi porabiti. Zaradi mene je lahko človek oblečen v same firme po zadnji modi pa ga zato ne bom nič več cenila. Kot komu paše.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2007 9:42:53   
zverinca
hohštaplerce je po mojem mišljeno ala 'keš pi***', punce ki se visoko nosijo...

Drgač pa mi tud nismo med bogatimi, samo vseeno pa vidim, da drži pregovor 'nosmo bogat, da bi poceni kupovali', zato si raj kupm dobre kaubojke pa tud če so 70-100€, ker če so mi kul in klasičen kroj vem da jih bom nosila dolgo (ravno v soboto sem se poslovila od svojih preljubih 'traperic', ki sem jih cca 6let nazaj kupla, že takrat so ble 15K bivših SIT). Enako je s čevlji, majčkami. Al pa flis recimo, raje si grem v maya maya kupit konkreten windstopper in ga mam 5let, kokr pa da si kupim vsak drugi mesec novo 'dekco' v HMju. Ok, majčke bombažne mi je vseeno, ampak take stvari ki jih imam za dlje, ki jih ne mislim kupovat vsak mesec si pa kupim konkretno. Raje manj, pa dobro. Kot pa veliko pa poceni.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2007 9:50:58   
Anonimen
Ja sej tud če boš šla na forum o avtih al pa motorjih in se bodo pač pol vsi menil o miljonskih zneskih ki jih dajo za "jeklo" to še ne pomen da se vsi slovenci vozmo v miljonskih "jeklenih konjičkih" a neuser posted image

Mislm če 100 uporabnic napiše da pač damo neki za kozmetiko in cunje to še ne pomeni da vse.

In ne slovenija ni nek bogat narod. Če se lahko oblečeš in obuješ ter daš make up gor ne pomeni da si bogatuser posted image  - ali po tvoje pačuser posted image

No vsaj po moje neuser posted image

Ti pa priporočam obisk srbije al pa na splošno južnejših držav in poglej ženske kako so napedenane tam. Jaz jih sam gledam. Pa vsi vemo v kakšnem finančnem stanju so prebivalci dotičnih držav. Ni vse v denarju, več v lastniku in njegovi iznajdljivosti.

Sicer pa vsak si sam zasluži denar in ima tudi vsak pravico ga zapravit za kar že hoče.

Aja omaro čevljev sem zasledila da ma pa sam ena uporabnica(pa jst jo bom tud mela k bom "velika pa bogata"user posted image  ) - sori rahouser posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.2.2007 9:54:11   
Taula
hohštaplerce je po mojem mišljeno ala 'keš pi***', punce ki se visoko nosijo...

Ja če si pa na čase več privoščim pa še nisem keš p** ker itak je moj denar, mi ga nihče ni podaril. Nimajo samo keš p** denar, nekatere ga celo same zaslužimo lahkouser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.2.2007 9:56:31   
caillou
hohštaplarce : nekaj v tem pomenu kakor življenje na veliki nogi, presrano, s polnimi riti vsega....

Kar se pa tiče "sranja denarja", je pa bolj tako tako, ker imam slabo prebavo in ga serjem, če je sreča, le na vsake tri do štiri dniuser posted image . Občutek imam, da tudi tebi nagaja peristaltika. Mogoče ne bi bilo slabo, če bi na sosednjem forumu povprašala o zdravljenjuuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Neposredna povezava do sporočila: 22
26.2.2007 9:56:44   
petja
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Drgač pa mi tud nismo med bogatimi, samo vseeno pa vidim, da drži pregovor 'nosmo bogat, da bi poceni kupovali', zato si raj kupm dobre kaubojke pa tud če so 70-100€, ker če so mi kul in klasičen kroj vem da jih bom nosila dolgo (ravno v soboto sem se poslovila od svojih preljubih 'traperic', ki sem jih cca 6let nazaj kupla, že takrat so ble 15K bivših SIT). Enako je s čevlji, majčkami. Al pa flis recimo, raje si grem v maya maya kupit konkreten windstopper in ga mam 5let, kokr pa da si kupim vsak drugi mesec novo 'dekco' v HMju. Ok, majčke bombažne mi je vseeno, ampak take stvari ki jih imam za dlje, ki jih ne mislim kupovat vsak mesec si pa kupim konkretno. Raje manj, pa dobro. Kot pa veliko pa poceni.

Točno tako user posted image user posted image user posted image . Sem enkrat računala, koliko denarja zmečem stran za cheap robo, ki po 2 pranjih ni več enaka. Raje kupim mikico za 30€ in ji imam več let, kot pa 3 po 10€ in jih po 2 mesecih vržem stran.

Lp, petja

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.2.2007 9:56:56   
viv_
1ksantipa: Ja, pri nas serjemo dnar? A pri vas ga ne? user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.2.2007 9:59:31   
Anonimen
Hohštapler (se uporablja za oba spola) ni keš ****, nekaj kot "nekdo, ki se visoko nosi brez razloga" oz. "ki misli, da je nekaj več". Tako bi jaz razložila.

Drugače mi je pa ravno, kdo serje dnar in zakaj ga porablja, saj je njegov. Kaj si o njem mislim, je pa druga stvar.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.