program za okvirje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

meta22 -> program za okvirje (25.11.2006 10:23:40)

sem si pred časom snela z interneta program za okvirje photoframe show. pa hočem danes začet delat okvirje, pa mi reče da mi je poteklo 14 dni poskusne dobe pa da zdaj moram vse naročiti, če ne se mi čez slike pojavlja njihov napis. a  res ne gre drugače, al lahko to kodo kje na internetu staknem? upam, da ste me razumele v čem je problem?

lp
meta

Anonimen -> RE: program za okvirje (25.11.2006 12:25:11)

Zloadi si cel program s crackom iz mule, tega pa prej odinstaliri. Tko sem jaz naredila, samo imam na zalost ozadje za okvirjem crno .. edino to me moti ...

LP, Ribica

meta22 -> RE: program za okvirje (25.11.2006 12:44:20)

ja dol potegniti z emule bi že znala. kak pa zgleda odinštaliranje cracka ( kaj sploh to je?) pa mi niti malo ni jasno?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] mi lahko kako  pomagaš?

lp
meta

Mateja82 -> RE: program za okvirje (25.11.2006 17:22:26)

tastarega pobrišeš v control panel  ikona dodaj ali odstrani programe tam ga poiščeš in zbrišeš.

naložiš novega nato aktiviraš crack vrjetno bo treba tisto kodo vpisat ki se pojavi v cracku( lahko je tudi patch ali kygen ali neki podobnega) . jaz sem si potegnala enga ki ima patch namesto crack pa  en gunb stisneš in se aktivira.

meta22 -> RE: program za okvirje (26.11.2006 7:59:02)

ta starega sem pobrisala pa novega zagnala, pa ne vem kateri gumb misliš za pritisniti. mogla bi neke kode vpisati! a greb tudi brez tega? kje dobim te kode?

lp
meta

Mateja82 -> RE: program za okvirje (26.11.2006 11:17:11)

najdeš ga tam zraven vseh tistih ikon ki se pojavijo ko  program odzipaš   je  ikonca kjer piše crack, patch...tam klikneš pa imaš eno kodo napisano.

Stran: [1]