spet kontracepcija? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

tulip -> spet kontracepcija? (27.9.2006 10:40:10)

Zanima me, za kakšno kontracepcijo ste se odločile po porodu, če ste se za kakšno.
Jaz ne dojim več, tako hitro pa ne bi rada še enega otroka, čez kakšno leto pa ja. Zdaj se nekako  ne morem odločit, da bi jemala spet tabletke oz. ne vem kaj naj storim....
Kako ste se ve odločile?

total -> RE: spet kontracepcija? (27.9.2006 11:03:47)

Jaz imam enake tabletke,kot pred zanositvijo,mi najbolj odgovarjajo....

piščanc -> RE: spet kontracepcija? (27.9.2006 11:09:07)

jaz sem naredila križ čez tabletke zaradi zmešnjave hormonov. trenutno mi zelo odgovarja maternični vložek (navaden), res pa je, da je vsaj za pet let zaščite

srki -> RE: spet kontracepcija? (27.9.2006 11:39:18)

Sem se odločila kar za tabletke.

Tiamo -> RE: spet kontracepcija? (27.9.2006 11:41:52)

tulip imam iste probleme k ti, se bom najverjetneje odločila za navadni mat. vložek. Saj si ga lahko predno preteče 5 let ven daš??

BLAŽIKA -> RE: spet kontracepcija? (27.9.2006 12:57:32)

Za tabletke

LEJLA -> RE: spet kontracepcija? (27.9.2006 20:09:20)

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

jaz sem naredila križ čez tabletke zaradi zmešnjave hormonov. trenutno mi zelo odgovarja maternični vložek (navaden), res pa je, da je vsaj za pet let zaščite

ja samo IUD lahko das stran kakor hitro hoces....meni je g reku, da ce bi se odlocil, cez eno leto ga dat ven ni blema....drugace je pa reku, da bi mi dal, kar tistega za 10let...lahko pa, da je v slo drugace....ali pa da ti zavarovalnica ne bo krila za novega dokler ne pretece 5 let...ne vem ...vprasaj svojo g....zato pa so tam, da ti znajo svetovat

mi bomo pa uporabili metodo pazi (ker mi zavorovalnica ne krije nobene kontracepcije).... in gledali na koledarcek....itak razmisljamo, da bi imeli nekoc 3...upam samo, da bo metoda delovala vsaj kaksno leto dni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Bonnie_RR -> RE: spet kontracepcija? (27.9.2006 21:21:43)

IZVIRNO SPOROČILO: total

Jaz imam enake tabletke,kot pred zanositvijo,mi najbolj odgovarjajo....

Jaz tudi.

Stran: [1]