corfu -> RE: z 2 1/2 - letnico na dopustu (14.8.2006 22:38:55)
|
Jaz se strinjam z Marogico. Res je razlika med nevzgojenim in živahnim otrokom. Treba se je prilagajati, tako svojemu otroku, kot tudi okolici. Pred kratkim sva šla z možem na večerjo, ura je bila cca devet zvečer, ko je na teraso gostiskega lokala prikorakala mlada družina z otrokoma starima cca 6 in 2 leti, otroka sta se veselo podila, smejala, kričala...naju osebno ni nič motilo, dokler ni začela mamica nanju kričati, da naj data mir...manjši je bil vidno utrujen in kar se mene tiče devet zvečer pa res ni primeren čas za otroka, da se nahaja v lokalu, očitno pa je bilo, da je želela mama mir in oddih, da bi se kaj pogovorila z možem. Mislim, da bi se morala v tem primeri prilagoditi otrokoma, Tako jih je na koncu starejši dobil čez rit, ker mama ni mogla v miru pokaditi cigareta in domov so odšli v joku. Tudi midva si ne moreva privoščiti vedno vsega, ko to ne gre se prilagodiva, razmeram, času, predvsem pa najinemu otroku. Moje mnenje je, da dvoletnik nikakor ni za v hotel, saj je od njega nemogoče pričakovati, da bo mirno sedel za mizo, ko bo nastopil čas zajtrka, kosila...
|
|
|
|