|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: adijo dopust
17.7.2006 0:39:24   
Mavrična zvezdica
0 + stroški prehrane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.7.2006 0:39:53   
Anonimen
A mi lohk tistole nulo mejčkn bl definiraš? user posted image

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
17.7.2006 0:42:49   
Mavrična zvezdica
0user posted image = prazen privat vikend, ki ga en ata mal posodi mojmu atu, ker mu ta že leta mal avto šraufa, moj ata ga pa odstopi svoji hčerki in vnukcu (ali: ta pravi dopust po gorenjskouser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.7.2006 0:43:57   
Anonimen
Zanimiva zadevšna, b se djal po gorensk... user posted image user posted image user posted image  A pa ti to resno mislš? K za kkšn vikend bi se ti pa res uštulila z mulcema zravn...

Neposredna povezava do sporočila: 29
17.7.2006 0:46:41   
Mavrična zvezdica
Ta prvi vikend mislim, da pridejo dol tut moji, pol pa mislim, da ne bi bil problem. Bi nama drušna prav prišla. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.7.2006 0:48:27   
Anonimen
Kdaj pa grejo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 31
17.7.2006 0:51:20   
Mavrična zvezdica
Po moje bosta dvignila sidro v nedeljo 23. potem sva pa do 28. zihr sama, verjetno pa tudi za vikend - bi mogla mal pretipat. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.7.2006 0:52:47   
Anonimen
Med tednom mi je še lažje pridt, pa glih dopust mam do 1.8. Ej, res - a ti to resno mislš?

Neposredna povezava do sporočila: 33
17.7.2006 1:01:00   
Mavrična zvezdica
Ponavadi tega ne počnem, ampak danes pa: zakaj ne? Mali bo vesel družbe, jaz pa tud.

Ampak opozarjam, da tole ni kak high society - voda je v kučici, WC tud, tuš bomo naštimal zunaj, zvečer boma pa svečke prižigal, ker el. še ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
17.7.2006 1:01:55   
Anonimen
Juhuhu, ROBINZON!!!! user posted image user posted image user posted image

Bom Kamikazo vprašala, če me odpelje dol. Dej mi svoj GSM pošlji na ZS, da ti sporočim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 35
17.7.2006 8:37:53   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraC

V tej firmi ne sprašujejo, če se strinjaš - samo dobiš nov razpored in obvestilo, da je dopust preklican. Če se pa začneš upirat, pa dobiš najslabša delovna mesta, vsak dan na drugem koncu npr. Gorenjske, deljen delovni čas in še in še in še.Sploh bi pa več kot en teden potreboval, da bi našel nekoga, ki bi bil sploh pripravljen poslušat.

Se še predobro spomnim, kako je bilo z očetovskim dopustom, pa tudi ne bi smel biti problem.

To je pa tko ko se ljudje pustijo. Z očetovskim dopustom ima delodajalec toliko, kot nič. Samo obveščen mora biti o tem. Kar se pa tiče letnega dopusta... v bistvu razen skregat se nima kaj. Lahko jim edino zateži za povrnitev stroškov.

Neposredna povezava do sporočila: 36
17.7.2006 11:09:40   
BLAŽIKA
V glavnem kerensa in barbarac uživajta.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.7.2006 11:12:17   
živa
Barbara, moji svakinji se je letos isto zgodilo in je kar sama na morju z dvema otrokoma. Šef user posted image  možu ni dal dopusta, fujuser posted image !!! Pa ni varnostnik, pa tudi nihče ni zbolel. So neki projekti in ... jaja, pa kaj še. Zakaj ne bi user posted image  svojih podrejenih, če jih lahko?

Lp in vseeno ti želim lep dopust.

živa

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.7.2006 20:58:26   
Anonimen
V tako veliki firmi kot je S.... pa bi res lahko našli ljudi, ki nimajo dopusta. Ravno zato pa je treba tako zgodaj povedat!

Pa da ne boste mislili, da je v sorodni državni službi kaj boljše. So že iz dopustov nazaj klicali in z modrimi grozili. No, tu vsaj očetovskega dopusta ne odrečejo. Razporedi pa so za en kuser posted image

< Sporočilo je popravil someone -- 17.7.2006 21:00:15 >

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
17.7.2006 21:01:57   
Anonimen
ka pa če bi še on mal nepričakovano zbolu? mislm js jih podavm vse z descom na čelu k nima jajc se upret!

Neposredna povezava do sporočila: 40
17.7.2006 21:19:00   
pascalina
BarbaraC zelim ti lep in miren dopust. upam, da bos lohk uzivala tudi brez partnerja.

je pa tud drugje takole s temi dopusti in ne samo v tem primeru. sploh radi mlade izkoriščajo in jim grozijo, pa raje delas kot pa da ti grozi s tem da te bo odpustil. je prav tezko dobit sluzbo pol se je pa tud drzis bolj. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 41
18.7.2006 14:22:59   
Bumblebee
Lara, saj jaz sem pop... in se drla zarad službe in zarad mojga, ki vem da se je upiral, a verjamem, da prav dost ne more. Poleg tega je imel v prejšnji službi (državna sl.) šolo, ko je dobil knjižco, ker je bil v roku dveh mesecev preveč na bolniški (povsem opravičeno zaradi borelije in še ene tretje zadeva). Mu verjamem, da si ne upa več na nož - službe žal ne rastejo na drevesu, predvsem ne take s solidno plačo.

LP

(odgovor članu pascalina)
Neposredna povezava do sporočila: 42
18.7.2006 14:27:02   
Mavrična zvezdica
Ups!

Prejšnjega sporočila ni napisal Bumblebee ampak BarbaraCuser posted image

(odgovor članu Bumblebee)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.7.2006 13:09:22   
piščanc
verjamem, da ti je hudo, ampak to je bila včasih stalna praksa (vsaj kolikor se jaz spomnim v mladosti)

mogoče se vama pa lahko čez vikend pridruži

uživaj z malim 300%

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 44
19.7.2006 13:10:46   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraC

To sem tudi jaz vprašala, ampak oni razlagajo, da lahko, ker je nepričakovano nekdo zbolel in se jim je podrl cel razpored (jaz mislim, da je problem v tem, da nekateri niso najbolj vešči v delanju razporedov). Ker pa gre za varnostno službo, se potem sklicujejo na to, da mora biti na tem delovnem mestu le oseba usposobljena za tako delo in oseba z licenco, teh pa itak še nimajo vsi... Mene pa moti, da se tukaj sklicujejo na pravila, moj in še eden pa bosta zdaj vsaj tri tedne delala po 4 -5 dni skupaj z manj kot 12imi urami počitka vmes - kar pa tudi ni po zakonu. Tega pa ne vidijo oz. nočejo videti.

Je pa to stara zgodba.  Isto se nam je zgodilo predlani.

kolikor jez vem je zdaj zakon, da ti mora delodajalec omogočiti 14 dni dopusta v sezoni!!!

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.