|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj za vecerjo
24.5.2010 9:30:21   
daisyb
pozdravljene,

o tej temi je bilo ze veliko povedano...pa me vseeno zanima kaj dajete vasim otrocickom za vecerjo (tam okoli enega leta starosti)? ali jim tudi vecerjo vsak dan kuhate in kaj? Jaz mu zaenkrat poskusam vsak vecer kaj narest....ce pa ne rata mu pa dam tud dva al tri krat na teden kako milupino mlecno kaso...al pa gris skuham..pa sadje. drgac pa vse sort...od jajca, minester, riza, paste....

zanima me kolikokrat date ve te mlecne kase?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj za vecerjo
24.5.2010 9:37:07   
koala
Moj je jedel za večerjo to kar sva jedla mi2. Kruh z paštet, maslom, marmelado, kakšne kornfelkse,...
Tah kašic ni nikoli maral, včasih jemo polento, gris je redko ker ga mož ne mara...

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2010 10:39:16   
kristinaj
pri nas je tako.... večerja je okoli 18 in je kar mi.... potem pa, ker mi ne pije mleka, mu dam pred spanjem okoli 20 še čokolešnik, gres na mleku, polento na mleku, piškote in mleko, jogurt, puding, karkoli pač je, od hippa tisto good night....

kupljene hrane v kozarčkih (hipp) mu dajem malokrat, če prav ni drugega,  na splošno sta tega malo pojedla, ta velika skoraj nič, le sadne včasih od fruteka.. včasih jo vzamem s sabo za rezervo, če kam gremo in ni možnosti druge prehrane

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2010 10:45:10   
Katy78
Okoli 1. leta je imel za večerjo razne mlečne zadeve, gres, polenta, prosena kaša, mlečni riž, ajdovi kosmiči, ovseni kosmiči itd. Teh "umetnih" kašic mu še danes ne dajem prav pogosto, mogoče 1x tedensko. Kmalu po 1. letu pa sem ugotovila, da se mi za večerjo bolj naje, če dobi kaj bolj konkretnega, kruh z raznimi namazi, jajček, šmorn, slivovi cmoki ipd. Raznih minešter ali testenin ipd. za večerjo ne dobiva, ker ima take stvari za kosilo in zato mu jih ne dajem za večerjo.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2010 20:57:41   
PC Baby
Jaz mu zvečer vedno dajem mlečni obrok: polenta na mleku, grez na mleku, dostikrat kupljene kašice na mleku, ampak se držim tistih, ki so brez sladkorja, občasno pa kakšen kruh s sirčkom, puding - skratka vseeno mlečno.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2010 14:57:51   
daisyb
hvala za vase odgovore....vidim, da ne komplicirate veliko za vecerjo.....pr nas je sam tezava k jaz in fant vecerjava zelo pozno...in pol moram najveckrat posebi kuhat za ta malga....razan adar lahk pripravim prej. jaz mu zdej dajem vecerjo med 19.30 in 20 uro...k ma malico okol 17h....pred spanjem samo mleko....zvecer pa tud najveckrat gris, riz, sircki, jajcek, omlete...itak ne poje veliko....ce se mi zdi, da ni pojedel veliko pol mu dam se kako mlecno kasico..pa mal sadja...
cez tri tedne bo stra 1 leto in upam, da bo zacel kaj bolj jesti...zdaj ga se adaptirano mleko gor drziuser posted image ..k ma se mal vec vitaminov in vsega...

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.