|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iščem gospodinjsko pomočnico
17.3.2010 10:31:56   
FLASK_A
Iščem pomoč v gospodinjstvu (brez likanja) 2x tedensko.

Sem iz LJ, cena 5€/h.

Če ima katera kakšno priporočilo za zaupanja vredno in dobro pomočnico, prosim pišite.user posted image

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: iščem gospodinjsko pomočnico
17.3.2010 12:30:21   
kristinaj
a ni malo nizka cena ???

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2010 13:09:05   
FLASK_A
Ja kolko se pa daje na uro navadno?

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2010 13:15:30   
Kerensa*
Ena na Primorskem računa 9€/h in menda nima težav s plačilom/plačevanjem (ne vem pa, ali z vključenim likanjem in/ali kuhanjem ali brez).

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2010 14:00:39   
FLASK_A
user posted image
Joj zdej pa ne vem. Dejte se javit, pa svojo ceno napišite pa bomo vidli.

LP!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2010 14:06:28   
pety78
Mislim, da je 5EUR/h čisto ok.
Če bi pa katera računala za varstvo otroka več, bi pa vse v luft skakale, kako velik računa.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2010 15:37:28   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Če bi pa katera računala za varstvo otroka več, bi pa vse v luft skakale, kako velik računa.

No, ja otroka se pazi 5x na teden po 8-9 ur, pospravljanje na domu pa ponavadi ni tako časovno "obsežno" in zato je tudi urna postavka višja od varstva otrok.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2010 16:12:31   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

No, ja otroka se pazi 5x na teden po 8-9 ur, pospravljanje na domu pa ponavadi ni tako časovno "obsežno" in zato je tudi urna postavka višja od varstva otrok.

Meni je to čisto prenizka cena, poznam eno ki dela v okolici Celja in dobi 8 eurov na uro. Pa ima toliko strank, da jih je že začela zavračati.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2010 16:30:27   
liliana
Meni je pa 5 EUR sprejemljiva cena, če seveda nima ženska odprtega s.p. in dela "na roko".....

Je pa res, da cca 30 EUR na teden za kake 3-4 ure čiščenja ni problem dati......zato se pa cene gibljejo od 8 EUR navzgor za uro......user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2010 16:37:39   
baguSka
hej Flaska, kaj pa bi ti zelela da ta pomocnica vse zna oz pocne!? Kuha tudi? In v stacuno hodi in nabavlja specerijo?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2010 16:42:57   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
hej Flaska, kaj pa bi ti zelela da ta pomocnica vse zna oz pocne!? Kuha tudi? In v stacuno hodi in nabavlja specerijo?

Ne. Samo da mi spravi stanovanje v red. Kolkor tolikouser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2010 21:07:11   
jakaracman
Moja iz LJ sicer že zasedena računa 7 eur in sem zadovoljna, kot so mi rekli so cene tudi že okoli 9.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2010 6:09:49   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ne. Samo da mi spravi stanovanje v red. Kolkor tolikouser posted image

To opravi v 1 uri na dan, torej dobi 10 evrov na teden. Pa trola oz prevoz ali celo še parkirnina, na koncu ji ostane kakih 6 evrov na tedenuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.3.2010 6:10:05 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2010 7:11:02   
blaža
Za max velikost stanovanja 150 kvadratnih m, 5 ur na teden po 9e. če je stanovanje brez zelo veliko brez likanja, če je pa manjše do dve uri likanja + kopalnica, kuhinja,...

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2010 13:08:32   
junior
Ja kakor kdo jaz pospravljam že dolga leta, tako da od 7,5 -9 €. To je cena za letos prej je bilo pa malo manj.
lp Karmenuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.3.2010 13:15:02   
Sanikaa
Moja pomočnica računa 8€/h in se mi zdi velik za pomivanje in pucanje, če študent v lokalu na uro dobi 5 €.

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.3.2010 13:39:04   
Anonimen
madonca!
a je ktera okol mene, da rabi kako pomocnico?

pridem takoj!

(odgovor članu Sanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
18.3.2010 13:48:59   
živa
7 evrov je nizka cena, 8 povprečna (v LJ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.3.2010 13:57:23   
FLASK_A
Sem že dobila, tema ni več aktualna.

Hvala vsem za mnenja.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.3.2010 9:12:56   
alfist
Če kdo rabi, lahko priporočim gospodinjsko pomočnico - preverjena (LJ in okolica). Zasebno...

< Sporočilo je popravil alfist -- 19.3.2010 9:13:54 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.3.2010 14:17:03   
ALWAYS LARA
moja računa 5€/uro. samo je iz kranja in brez avta. več kot 5€ se men zdi tu mač za čiščenje!

(odgovor članu alfist)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.3.2010 14:27:20   
Martinčka
pri nas imamo tudi ceno 5eur/h... sej kdo pa pravi da čisti samo pri mojih starših? naša čisti vsaj pri treh.. te tri poznam...mogoče gre še kam čistit popoldne ali med vikendi.. ne vem.. vem pa da je pri teh treh 5 dni v tednu!  kar ji vzame torej 5 dni v tednu... in dobi 5 eur na uro na roko in dela 7ur na dan... kar ji na cel mesec znese okoli 700 eur! in to čisti neobdavčen denar za čiščenje! oprosti sam jaz sem na magisteriju in nimam takšnega neto dobička trenutno... nikoli ne bi dala več kot 5 eur/h! kakšnih 9 eur??? nikoli!

tiste ki se znajdejo pa imajo še kakšno delo zraven da imajo prispevke za pokojnino ipd pokrito, ter s takšnimi deli pač samo zraven kaj zaslužijo...

to da pa dela ne vem samo pri tebi dvakrat na teden ali celo samo enkrat na teden je pa njen problem in ne moj in to vsekakor ni razlog da bi imela 9 eur/h plačo.. ne vem no.. moje mnenje!

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.