|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partner na pregledu
11.7.2006 12:48:13   
T in J
Lepo pozdravljene!

Včeraj sem bila na prvem UZ. G. je potrdil user posted image . Videla sem že mojo malo pikico.
Sem v 8t. Zanima pa me, če lahko gre naslednjič (naročena sem čez en mesec) zraven moj partner. Ali je to odvisno od ginekologa?

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: partner na pregledu
11.7.2006 12:53:36   
Barči78
Moja ni nikoli komplicirala, če je bil moj z mano. Moj je šel sicer z mano 2x in sicer okoli 21 tedna in okoli 32 tedna, kjer sem imela bolj natančen UZ - vsa merjenja. Pomojem je to čist tvoja odločitev s kom bi rada delila ta prekrasen trenutek, ko vidiš svojo malo pikico. Kar sabo ga pelji.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu T in J)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2006 12:56:29   
srki
Tudi moj G ni nič kompliciral okrog tega. Enkrat je še ekstra naredil UZ, ker je bil moj z mano. user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 13:16:32   
A_A
Da bi hodil s tabo čist na vsak pregled, po moje nima smisla, ker v bistvu ne bo imel nič od tega, vse podatke si lahko prebere v materinski knjižici, al pa mu ti poveš. Ti pregledi so bolj suhoparni: merjenje teže, pritiska, oddaš urin, včasih kontrola krvi za hemoglobin, s posebno napravo posluša bitje srčeka, vpraša za počutje ipd..

Bolj se mu splača iti zraven takrat, kadar boš imela UZ (to je pri merjenju nuhalne svetline okoli 12.tedna, potem morfologija ali pregled notranjih organov okoli 21. tedna in še en UZ okoli 32. tedna). Po moje bo še najbolj užival na UZ pri 12. tednu, sploh če si prvič noseča - zame je bil to nepozaben trenutek, mi gre še danes na jok ko se spomnim.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2006 13:20:10   
emaa
Moj je bil vsakič lahko zraven, na prvem pregledu in nuhalni, pa tudi zdej gre z mano, če bo tudi tokrat UZ (verjetno, malce težje izmeri utrip za oba brez UZ), bo šel tudi noter.

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2006 13:21:16   
Sandra*
Ojla!

Moj je šel z mano na prvi pregled, da se je prepričal, da v meni res raste user posted image in pa v 22 tednu na morfologijo (podroben uz pregled).

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2006 13:47:29   
Naja30
Moj gre vedno z mano na preglede, samo počaka v čakalnici. Je kar tako zraven, za družbo. Bil pa je zraven mene na NS in zdaj bo na morfologiji.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2006 13:58:37   
TONČI.
Najbolj se mu splača iti na pregled ko si nekje okoli 20 tedna. Takrat se na UZ vidi vse tko lepo. Moj je šel 2 krat zraven in vsakič sva malo tudi posnela UZ. Enkrat pri dr. Pušenjaku in enkrat pri svoji. Kar naj gre, moj je šele pri UZ pri Pušenjaku dojel da imava res otročka na poti.

(odgovor članu T in J)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2006 14:49:40   
nuala
Zdaj je moderno bodoče očete vlačiti povsod s sabo, tako da ga kar pelji če si tega želiš, mislim da so ginekologi že navajeni.
So pa kolikor vem samo trije ultrazvoki v nosečnosti, če je vse v redu, zato ne bo imel dosti od tega, če gre zraven ( najbrž bo moral počakati v čakalnici ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu T in J)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.7.2006 14:03:03   
Anonimen
jz mislim da gre itak lahk s tabo sj je bil prej ko sta ga delal tud tm ane?!

sicer je šel moj z mano le 1x,,pa mislm da tud skos ni treba da gre vsaj parkrat pa je fajn...

enkrat je bla pri G ul gužva pa sm rekla sestri če gre moj lahk zravn poj pa je rekla nj mal počakam je šel pa moj ravn takrt na čik poj ga je pa sestra iskalauser posted image user posted image user posted image

no poj ga pa ni blo..haha.pa glih za spol mi je povedal...user posted image ker me je tud on priganjal...

tvoj nj gre kr s tabo tud če nebi smel...sicer pa ne vem zakaj nebi smeluser posted image

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.7.2006 19:22:05   
X 500
Da še jaz povem.
Moj je šel z mano na prvi pregled in na nuhalno. Tudi na druga dva pregleda bi šel pa je bil službeno odsoten. Je rekel ko bo naslednjič možnost bo zraven. Čeprav  se na prvem prem pregledu ni bog ve kaj videlo je bil zalo ganjen. In tudi jaz sem čisto drugače doživljala pregled kot če bi bila sama. Tako lepo je videti malo pikico na ekreanu v istem trenutku pa pogledat dragega.
Ginekologi pa ponavadi ne komplicirajo in podpirajo prihod obeh staršev.
Lp
X

Nia naju je osrečila 26.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.7.2006 19:29:06   
Anonimen
Pri meni je tudi prav z veseljem in zelo dolgo kazal otročka na UZ.

In tudi sestre so bile ekstra prijazne tistikrat (in običajno so bile tudi prijazne, da ne bo narobe brano...) user posted image .

(odgovor članu T in J)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.7.2006 21:49:15   
Mateja82
Zraven je bil na nuhalni svetlini in morfologiji, pa še na enem samoplačniškem pregledu. če želi tud on  videti user posted image  nebi smeli nič komplicirat, pač prej vprašaš, če lahko gre tvoj partner zraven, pomoje ga ne bojo zavrnali, saj se   user posted image t iče obeh staršev ne samo mamice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
15.7.2006 19:21:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.7.2006 20:06:25   
tinkamiška
Moji G se je prav dopadlo, če je zraven prišel moj možek. Seveda sem ga pustila doma, kadar sem imela samo navaden pregled, ko pa ji bil UZ, je šel vedno z mano. Prav fino je blo potem, ko sva šla skupaj domov in imela oba nasmeh na ustih, ker sva spet vidla najino malo čebelo in sva imela oba enake milsiuser posted image

Tudi na nuhalno je šel zraven seveda.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?