Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mirabilandia-tiste, ki znate italijansko - help! 10.7.2006 14:16:40
|
|
|
|
clea
|
Tiste,ki znate mal italijansko,če mi mal pomagate. Letos nimam dopusta pa sem razmišljala,da bi fanta peljala v mirabilandio (sva še oba bl otročja :) ). Sem našla en link na netu pa mi ni čist jasno če prav razumem. zato bi prosila punce,če ima katera kakšno minnutko,da pogleda,če sem prav razumela. Jazse sicer učim italijansko tko,da nekaj razumem,ampak vseeno bi rada bla 100 %. V glavnem,jaz sem razumela, da je hotel (nočitev z zajtrkom) + vstopnica za zabaviščni park za 2 dni od 39 eurov naprej. http://www.superoffertamirabilandia.com/pacchetti/start.xhtml?pack=s.o.mira#calcolo FUUUULLL HVALA!!!!
< Sporočilo je popravil clea -- 10.7.2006 14:17:41 >
|
|
|
|
RE: mirabilandia-tiste, ki znate italijansko ... 10.7.2006 14:20:07
|
|
|
|
Sibil_
|
Prav si razumela.Vstopnica za dva dni in nočitev v hotelu z zajtrkom od 39,90 eurov. Če hočeš še na Mirabilandia beach je pa skupaj menda 56 eurov. LP pa obilo užitkov, Sibil
|
|
|
|
RE: mirabilandia-tiste, ki znate italijansko ... 10.7.2006 15:35:11
|
|
|
|
clea
|
HVALA SIBIL!!! To je pa zlo pocen. Super a ne?!
|
|
|
|
RE: mirabilandia-tiste, ki znate italijansko ... 10.7.2006 15:39:11
|
|
|
|
baguSka
|
Ja ni tok drago. Vidva si kr prvosta. Valda mu bos prvosla vsaj tole.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Z avtodomom po SardinijiPiombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......