|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mirabilandia-tiste, ki znate italijansko - help!
10.7.2006 14:16:40   
clea
Tiste,ki znate mal italijansko,če mi mal pomagate.
Letos nimam dopusta pa sem razmišljala,da bi fanta peljala v mirabilandio (sva še oba bl otročja :) ). Sem našla en link na netu pa mi ni čist jasno če prav razumem. zato bi prosila punce,če ima katera kakšno minnutko,da pogleda,če sem prav razumela. Jazse sicer učim italijansko tko,da nekaj razumem,ampak vseeno bi rada bla 100 %. V glavnem,jaz sem razumela, da je hotel (nočitev z zajtrkom) + vstopnica za zabaviščni park za 2 dni od 39 eurov naprej.

http://www.superoffertamirabilandia.com/pacchetti/start.xhtml?pack=s.o.mira#calcolo

FUUUULLL HVALA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil clea -- 10.7.2006 14:17:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mirabilandia-tiste, ki znate italijansko ...
10.7.2006 14:20:07   
Sibil_
Prav si razumela.Vstopnica za dva dni in nočitev v hotelu z zajtrkom od 39,90 eurov.user posted image

Če hočeš še na Mirabilandia beach je pa skupaj menda 56 eurov.

LP pa obilo užitkov,user posted image
Sibil

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2006 15:35:11   
clea
HVALA SIBIL!!!
To je pa zlo pocen. Super a ne?!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2006 15:39:11   
baguSka
Ja ni tok drago. Vidva si kr prvosta. Valda mu bos prvosla vsaj tole.user posted image

(odgovor članu clea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2006 15:40:19   
baguSka
Ne res ni drago. Sm se spomnla zdele, da sm bla par dni nazaj samo na vecerji, ki je kustala 12 jurjov po glavi.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Z avtodomom po Sardiniji
photo
Piombino je pristanišče na zahodni obali naših gurmanskih sosedov. Na s soncem obsijanem parkirišču smo nestrpno pričako...
5 idej za zimski družinski izlet
Čudovite zimske dneve lahko izkoristite tudi za kakšen zanimiv potep z mularijo na prostem. Za vas smo našli pet predlog...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......