Blink1
|
Ej...kaj pa včeraj??? Moj starije doma kosil in nismo vedeli, da imamo v moji mali drevici poleg hiške OGROMNO osje gnezdo No, približno tako veliko kot je na sliki ŠIT, ŠIT, ŠIT In moj se s kosilnico zaleti v drevo, prileti eno 15 os in ga ena piči v desno ramo. Hitro se jih je otepel, največja sreča pa je bila, da je Neja šla ravno stran od njega, ker je prej hodila za njim. V glavnem čez 15 minut, moj oteče v desno lice Kaj zdaj??? Ga gledam...po telesu polno nekih bulic...pravim:"Ej tebe pa ni samo ena pičila!" Prešetejem bulice...samo na hrbtu eno 18 pikic. Sem rekla, nemogoče, da nisi nič čutil, da so te tak napikale... Kaj naredit...peljat v bolnico??? Pokličem sosedo (med. sestro, ki dela v bolnici), pride pogledat. najprej reče, da ima doma nekaj, da mu da inekcijo, da bo boljše. Gre domov, pride nazaj, tja pade, ker je moj še bolj zatečen. Pravi: "Idita vidva raje na urgenco!" Pokliče v bolnico, se zmeni, ker frajerji od 18-19 imajo fraj. Oziroma, do 18.00 dela dežurni, od 19.00 naprej pa urgenca. Midva seveda prideva ob 18.00. Naju sprejme en prijazen bolničar (voznik rešilca), mu poveva kaj je bilo, pokaževa pikice, pravi to je alergijska reakcija, bule (po moje piki) pa so alergijski izpuščaji. No, mu dajo zdravilo direkt v žilo, pride zdravnica ven in reče, da zdaj pa gre na interni oddelek in bo tam odležal. Mene skoraj kap, ker sem najprej pomislila na INTENZIVNEGA...Kriza...malce premislim, ugotovim, da to ni isto in si malo oddahnem. Potem se peljemo z rešilcem 100 m do internega, kjer sem stala zunaj 1 uro, da so mojemu pikice izginile (bil je v sobi tako da nisva bila skupaj in nisem vedela kaj se dogaja, sem pa ga vsake toliko slišala, da se pogovarja s sestrami) Po uri in pol naju pošljejo na dermatoliški oddelek in rečejo, da mora eno noč ostat. Zdravnik dermatolog ga pogleda in reče, da ni sile. Da so ga gor poslali zato, da se zavarujejo, da ne bi bilo kaj narobe. Mu da inekcijo v rit in reče naj počakava 1 uro, da vidimo, če bo oteklina izginila. Če bo kaj bolje lahko gre domov. Če se doma poslabša, ga spet pripeljem nazaj. V glavnem, čez kakšno uro pride zdravnik nazaj z večerje, oteklina se vidno zmanjša in midva pičiva domov. Usput se oglasiva pri babici in Neji, ki je danes tam prespala, če bi bila slučajno potrebna nočna vožnja Noč sva preživela...sem rekla staremu, da ga bom vsake pol ure ruknila s kladivom, če še diha. Pa je bilo OK. Danes zjutraj je bila oteklina samo še oteklinica Zanimiv dan, kajne? Za ****!
< Sporočilo je popravil N&N -- 5.7.2006 8:10:36 >