Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera porodnišnica ima TENS? 13.7.2006 22:01:17
|
|
|
|
soncek&luna
|
ljubljanska porodnisnica je imela to moznost... lani, ko sem bila jaz noseca so delal eno raziskavo.... poklici v LJ porodnisnico in povprasaj tam
|
|
RE: Katera porodnišnica ima TENS? 15.7.2006 16:38:41
|
|
|
|
SaaS
|
Je to tista napravica, ki ti masira mišice (na kožo prilepiš dva " naželejana flajštrčka", prižgeš zadevo in trese v intervalih)? Jaz sem pri prvem imela svojo sabo (rodila v LJ), sem si jo sposodila od moje mami. Je prišla prav, predvsem, ker je bil zelo dolg porod - 15h. Tisti hudi popadki na 2-3 minute so se vlekli 2 uri, in v tem času mi je kar dobro delo. Pri drugem porodu, sem sicer imela sabo, a nisem uporabila. Je šlo vse skupaj tako hitro (porod - 1h, popadki na 2 minute 10-15min), da se nisem sploh spomnila na to. Malo povprašaj sorodnike, prijatelje, mogoče pa ima kdo doma in si lahko sposodiš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
koliko časa?čipkaV KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?v enem tednu (
14%)
v enem mesecu (
9%)
v dveh mesecih (
5%)
v treh mesecih (
10%)
v šetih mesecih do enega leta (
30%)
v več kot 1 letu (
32%)
Število vseh glasov: 147Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!