|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vožnja s čolnom
2.7.2006 22:49:15   
Anonimen
v 7. tednu nosečnosti. In sicer bi se peljali malo po otokih, samo v primeru, če bo res mirno morje. Je pa to čoln dolg okoli 8 metrov. Kakno je vaše mnenje, ali ima katera izkušnje s tako vožnjo med nosečnostjo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vožnja s čolnom
2.7.2006 23:01:57   
BLAŽIKA
Pomojem ni dobene panike da nebi smela razen če imaš slabosti , potem se ne zna dobro končatuser posted image .

LP Sandra

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2006 14:17:30   
Alisa
Tudi po mojem ni problema če se voziš s čolnom v tako zg. nosečnosti, vendar pa vseeno pazi da se ne boš vozila po preveč razburkanem morju. Ker te takrat res preruka.
Pa srečno plovbo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2006 15:55:22   
Sofi
Brez skrbi bodi in uživaj na čolnu. Jaz sem lani naše samo gledala, ker pač nisem upala na čoln, da le ne bi bilo kaj narobe, sem pa bila noseča okoli 35 tednov. Te napake več ne ponovim. Letos smo se že kar precej prevozili, noseča sem 26 tednov in 11 mesečnega sinka imam ves čas pri sebi. In uživamo vsi tije oziroma štirje. Ja, v razburkano morje pa ne gremo.  In komaj že čakam repete od torka naprej.

lp

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?