Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 18:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Mačka Murija so tudi uimeli včasih v Mladinski knjigi. Vprašaj. Drugače pa tudi v MK obstaja knjiga Zlatolaska in trije medvedi, se mi zdi, da je tako naslov, je taka lušna pravljica o punčki, ki je prišla v medvedjo hišo, jedla iz skodelic in šla potem spat v medvedje postelje. In potem so domov prišli medvedje ter jo prestrašili, da je revica zbežala. Mater sem noter padla ja, pa trije medvedki so v platnicah oz. vse skupaj je narejeno kot hiška. Trije mali plišasti medvedki. Lušno.
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 18:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
U KUL! NA TO PRAVLICO JE NAŠA ČIST MAHNENA! in pol skos govori kdo je pojedu mojo kašo in spreminja glas da enkrat pove kukr ata medvet enkrat pa kukr sinček medved. a tut v MK majo to knjigo?
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 18:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
aja sej si napisala da v mk..morm kuj pošnofat!
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 19:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, u MK imajo, pejt gledat.
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 19:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
sem že najdla na emki. super ideja hvala ti! tut draga se mi ne zdi tok 3400 pa en drobiž.
|
|
|
|
RE: knjiga in plišasta igrača 29.6.2006 19:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, res ni draga. Drugač pa ni za kej
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?