|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Klima
25.6.2006 22:50:17   
Barči78
Kakšno klimo imate doma, katero firmo  in kako ste zadovoljni z njo. Ali pozimi tudi ogreje prostore?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Klima
25.6.2006 22:52:49   
rija
se bom zafnala imamo, novouser posted image user posted image user posted image : toshibo, 7 kilovatno user posted image , zadovoljniuser posted image  prezadovoljni, ker smo se do petka vsak dan saunali.....tudi če bi imela doma samo enega črnca, da mi maha in bi mi ne bilo vroče bi bila zadovoljna.....
Pa greje baje tudi.....

< Sporočilo je popravil rija -- 25.6.2006 22:53:51 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.6.2006 22:55:33   
Jančika_
Nimamouser posted image . In pravkar me je moj heroj obvestil, da je NIKOLI ne bomo imeli. To bomo pa še videliuser posted image . Njegovih razlogov raje ne bom naštevala, ker si jih po moje sproti zmišljuje in jim še sam ne verjameuser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2006 22:55:53   
Barči78
Kaj pa približen cenovni razred, ker se ravno pogovarjava, da bi jo tudi midva kupila, ker tukaj je neznosno.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.6.2006 22:57:21   
rija
Okrog 270 jurjev brez inštalacije, ker smo jo dali narediti pri gradnji....torej z montažo okrog 400 tisočakov.....samo pri nas rabimo res močno klimo....ker smo celi v steklu, na južno stran.....user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.6.2006 22:58:55   
Barči78
user posted image user posted image user posted image user posted image  Jančika, tile desci, a tvojmu ni nič vroče? Moj pravi, da bi najraj še kožo dol iz sebe dal, da ne govorim o tamali, samo da popije mleko ima lase za vžet.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2006 23:00:59   
Jančika_
Mah....ko sem jaz že davno spala gola, je imel on frotirasto pižamo goruser posted image . Z dolgimi rokavi, prosim, in še spodnjo majico spodaj. Termostat ima čisto pokvarjen...

To govorim o možu seveda, mali je bolj normalne sorte.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 25.6.2006 23:02:36 >

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2006 23:03:46   
Anonimen
Moj pravi, da imamo mi Drekatronik. Je malo slabe volje.user posted image  Drugače je v redu, pa ni bila draga. Okoli 100 jurjev, po moje, z montažo. In ja, tudi greje.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2006 23:05:42   
Barči78
user posted image user posted image user posted image user posted image  revež, po svoje ma pa srečo, lažje se je oblečt, kot slečt, če nimaš nič več na sebi. Ampak zanimivo je to, k ponavad je vsem moškim, kar jih jaz poznam, res vroče.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2006 23:06:39   
Barči78
Splišni, kje pa ste jo nabavili, a oni sami montirajo?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2006 23:07:03   
Jančika_
Jaz bi mela tudi Drekatronik, sam da bi blouser posted image . Sem si hotela od brata sposodit ono zadevo, ko daš pingote not in ventilator čez piha (neka kvazi klimica), pa mi moj še tega ne pusti, ker je treba za pingote ohladit tudi nekaj energijeuser posted image .

Se včasih vprašam, kje sem tega našlauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2006 23:08:06   
rija
v afrikiuser posted image

Kak pa se tvoj dragi greje, da ne gre nič oz. malo energijeuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.6.2006 23:09:56   
Barči78
Rija, vi mate pa to ornk klimo, pa draga montaža, zakaj pa to?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.6.2006 23:10:36   
Anonimen
Mi smo jo nabavili pri nekem Arharju, s.p., iz Kranja.  Več ne uspem izvleči iz tečnobe na kavču. In ja, on montira klime.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.6.2006 23:12:39   
Anonimen
Nimamo klime! user posted image  Popiz**** bom! user posted image
Že 14 dni gledam najcenejšo prenosno varianto za 40.000 SIT v Intersparu. In naj me vrag, če je ne bom šla kupit...

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.6.2006 23:13:05   
rija
Hja kaj pa vem: montaža okrog 50 jurjev, priprava cevi, neki rostfraj nosilci zunaj, kao da potem po fasadi ne teče od rje.....cevi za odvodnjavanje speljane ne vem kam, da ne teče po fasadiuser posted image user posted image  pa kar neke razdalje so......pa še 80 jurjev....se nabere ta user posted image  pa klima, da mora biti zmogljivejša.....pa zdaj na koncu bomo morali dati še eno na galerijo, ker od te ne pride kaj dosti v spalnice....user posted image user posted image  pa sploh nočem vedet, koliko bo še to....

BtW: razmišljava o stropni, a jo ima katera?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.6.2006 23:13:29   
Lejči
imamo klimo Tadiran, fajn dela, greje nas pa tudi, če je potrebnouser posted image
skratka smo zelo zadovoljni in nam ni žal, da smo se zanjo odločili.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.6.2006 23:13:56   
Barči78
Kje pa najdem tega Arharja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.6.2006 23:14:13   
tejčica
Mi imamo Gorenje o ceni se mi pa ne sanja. Smo pa z njo super zadovoljni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.6.2006 23:14:24   
Jančika_
Rija, ena njegovih današnjih globokoumnih izjav je bila med drugim: je čisto dovolj, da pozimi grejemo - ni nam treba še poleti hladiti.

Jooooooj.....

Ampak avta brez klime pa ne bi imeluser posted image . No ja, po moje ga danes vročina daje, ga bom jutri še enkrat vprašala.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.6.2006 23:14:34   
Anonimen
Stropno klimo imajo v eno zasebni trgovinici, "veliki" manj kot 100 m2, v naši bližini. Ko je v trgovini 10 ljudi, se klime sploh ne opazi več. user posted image  Oz. njenega učinka.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.6.2006 23:15:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

Kje pa najdem tega Arharja?

Jaz sem ga zdajle našla v imeniku:

ARHAR ALEŠ S.P. POSREDNIŠTVO - HLADILNI SISTEMI

user posted image ZGORNJE BITNJE 244 A
user posted image
(041) 624 351

user posted image
(041) 385 388

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
25.6.2006 23:16:53   
rija
Jančika, po moje ima tudi vročino....a maš kakšno protivročinsko svečko.....user posted image user posted image

Mu jaz pripeljem mojega kangooja brez klime, naj se malo fijaka, pa te bo vprašal: draga, a hočeš da piha v vsaki sobi, ali bo na hodniku dovoljuser posted image user posted image user posted image

Kerensa, mi smo samo dva in četrt......user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.6.2006 23:16:55   
Barči78
Točno, Rija vi ste zrihtali, da vam ne teče po fasadi, kaj pa ostale, a kaj dol teče, a je drugače speljano zunaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.6.2006 23:18:14   
Barči78
O Splišni hvala, ta je pa clo z mojga konca.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?