TVN
|
O, punce, zlate ste, prav zares. Hvala za vse nasvete. Ja, trenutno smo bolje in upam, da to pomeni, da smo najhujšo vročino zares premagali. Ob 10.30 sem ji dala novo svečko in sedaj je že kaki dve uri precej boljša, ne kuha jo tako kot prej, igra se, celo nekaj malega je pojedla. Ja, tole pitje pa je pri nas večni problem. Še ko je zdrava, poskušamo vse mogoče, da potem spije vsaj kak deci do dva tekočine na dan. Živa katastrofa. Včeraj mi je dokaj lepo pila, danes pa imamo borbe že od jutra. Spila je mogoče kakih 30 ml vode oz. soka, mešanega z vodo. No, ja, zjutraj je popila tudi 100 ml mleka, vendar to jaz štejem bolj pod hrano in ne tekočino. Ima katera kakšno idejo, kaj naj naredim, da bo pila? Poskusili smo vse mogoče vrste tekočin, po flaški, po magičnem lončku, po žlički, direktno iz plastičnega lončka oz. skodelice, vendar ko ona noče, pač noče. Samo trdno drži usteca skupaj in ne odpre ust. Sedaj grem menjat plenico in ji bom izmerila tudi temperaturo, pa se potem še javim. Hvala, res! Aja, tele kisove obkladke pa smo ji dali že včeraj zvečer, res pa je, da jih nismo pustili tako dolgo gor in da nogic nismo zavili v plastično vrečko. Upam, da tokrat tega ne bomo več potrebovali, za vnaprej pa hvala za nasvet.