|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mlezivo
24.6.2006 10:29:58   
Anonimen
Kako je punce s tem ko vam teče malo mleziva iz dojk.A je to pri vsaki ali ne.In če ti ne teče ali je to kakšen znak da ne boš imel mleka ali kako? Jaz sem v 23t in mi še nič ne teče ven.Kdaj se pa začne sploh mleko nabirat v žlezah.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mlezivo
24.6.2006 10:41:22   
tinkamiška
Nič se ne sekiraj. Pri enih teče pred porodom, pri drugih sploh ne, po porodu imaš par dni samo mlezivo, 3-4 dan pa se začne tvoriti mleko, takrat ponavadi pride do navala in lahko se zgodi, da ti tudi izteka.

Iztekanje ali neiztekanje mleziva pred porodim nima nobene veze s tem ali lahko dojiš ali ne.user posted image

Čim manj se obremenjuj s tem.

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2006 10:41:56   
***pika***
Če ti ne teče samo od sebe, je po moje čist fajn (katera si pa želi lužic na majicah user posted image ). Če te pa ful zanima, če mlezivo že nastaja, lahko pa sama probaš, če ga lahko kaj iztisneš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.6.2006 11:18:02   
Anonimen
men ni nikol tekel pred porodom pa vedno mleka pol v izobilju.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.6.2006 13:50:42   
Mateja82
med nosečnostjo ni nič ven teklo, po porodu ga je bilo tako malo, da se user posted image  sploh ni nič pojedla (vem ker sem jo tehtala) je pa šele peti dan začelo nastajati mleko. Vrjetno bi bilo vse drugač, če bi user posted image  bila od začetka  bolj zagreta za sesanje.
Ampak če ti med nosečnostjo ne teče  melzivo to sigurno ne pomeni da ne boš imela mleka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.6.2006 22:52:57   
BLAŽIKA
Meni je teklo enih 2 krat mlezivo pred porodom in sem najprej mislila da sem se polila z čajemuser posted image user posted image user posted image vendar je to bilo proti koncu nekje 8-9 mesec.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.6.2006 16:39:16   
eya
Meni se je mlezivo pojavilo v 20. tednu, nato še parkrat, proti koncu pa sploh ne.
Je pri vsaki drugače

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2006 19:57:55   
eva1
Pri prvi nosečnosti je začelo iztekati približno v 5 mesecu, sedaj pa že na začetku nosečnosti, samo sem do decembra dojila Lukca, tako da je še od takrat skoz prisotno-samo sedaj včasih malo več izteče!
Mleko sem pa dobila 4 dan po CR in ga je bilo v izobilju! Upam, da bo tokrat tudi tako!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......