|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ampak zakaj
22.6.2006 13:25:17   
Minkaa
se opravičujem ampak zakaj vas je tukaj toliko anonimnih vas je stram?

drugače kater pa je najbolj nenavodni plac kjer ste se dali dol

Srečna družina

www.bambino.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ampak zakaj
22.6.2006 13:34:17   
fricka
Najprej naj pove izpraševalec, potem sem na vrsti še jaz.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2006 13:38:23   
Maleal
Pa ta tema je že bla.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2006 13:49:01   
srki
Mah, te teme o anonimnosti so bile že neštetokrat obdelane, pa tudi o placih, kjer smo se dali dol.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.6.2006 13:57:27   
cukerček
Meni se tudi zdi, da je vedno več anonimnih-brezveze!!!!!
Kje smo se pa dajali dol pa poglej na forum spolnost, par dni nazaj je bila ta tema odprta

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.6.2006 14:19:23   
lelaval
Moram priznat, da se kot anonimka še nisem pojavila. Stojim za tem, kar napišem, ne pa, da bi se skrivala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.6.2006 18:21:09   
Sita
Očitno se nekateri še zmeraj sramujejo govoriti o eni najbolj naravni stvari na svetu kot je spolnost.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.6.2006 19:33:22   
zoya_
jaz ne razumem zakaj se vse tako skrivajo za anonimno, ker itak na netu te s takim ali drugačnim imenom noben ne pozna... pa tud če, briga me...
Vedno pišem pod svojim nickom, le zakaj bi se skrivala... user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.6.2006 21:36:55   
jasnika
sedaj pa da še jaz nekaj napišem o anonimnosti:pa saj je vseeno če je kdo anonimen al pa z svojim nickom
kaj pa je drugega nick kot anonimnost, vsi se za nečim skrivamo
drugače bi bilo oz ne bi se skrivali če bi napisali ime in priimek pa kaj vem kaj še!!!!

nenavaden kraj?kaj pa vem men so vsi kar običajni oz nič kaj posebnega  npr park, gozd, avto morje bazen, danes to več ni nič takšnega

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.6.2006 21:42:16   
Minkaa
jaz sem odprla temo če dobim kako idejo, ker najbolj prisegam na posteljo. user posted image

kar pa se anonimnosti tiče pa me je res zanimalo ker se mi zdi brez veze - ne vem no

Srečna družina

www.bambino.si

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.6.2006 22:13:51   
tipka
Punce imajo slike sebe, otrok, možekov, drugega sorodstva v albumih, srečujejo se,  pol pa naj tu prijateljicam razlagajo, da so se s korenčkom v anus???? Eni ste res smotani!user posted image user posted image user posted image  Intimno je intimno, javno pa je javno.

(odgovor članu Minkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2006 22:22:36   
jasnika
če se kdo z korenčkom v anus jaz mislim da je tisti smotan in ne drugiuser posted image user posted image

mislim da se tukaj ni šlo o takšnih skrajnih navadah ali kako naj imenujem, pač pa kaj bolj normalnega

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2006 22:29:10   
tipka
Korenček in anus sem dala kot primer, kar mi je pač prvo prišlo na misel, ti pa praviš, da se sme v spolnosti samo to, kar se lahko pove prijateljicam? Da ni intimnih zadev, da ni stvari, ki je ne bi mogla zaupati družbi, v kateri se giblješ, da beseda intimno pomeni, da se je tistega, kar je intimno, potrebno sramovati, ker sicer lahko mirne duše poveš?user posted image

Enačiš torej intimnost s sramoto.user posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.6.2006 22:36:00   
jasnika
še daleč od tega

pravim samo da če se nečesa sramujejo zakaj pol to počnejo??
mo to je pač moje razmišljanje, saj ne da jaz vse povem, seveda mam skrivnosti, samo se pa ne sramujem ničesar
pa saj no je vseeno, kjub temu se mi zdi brezveze anonimnost, kot je bilo že napisano
sicer pa to je 1 mnenje izmned mnogihuser posted image

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.6.2006 23:10:21   
bobek05
zoya, tukaj se pa motiš... jaz se sicer ne skrivam za anonimnostjo, če pa bi že bilo "treba" pa raje sploh ne pokomentiram zadeve, ker me veliko ljudi pozna..

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.6.2006 11:27:33   
zoya_
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

zoya, tukaj se pa motiš... jaz se sicer ne skrivam za anonimnostjo, če pa bi že bilo "treba" pa raje sploh ne pokomentiram zadeve, ker me veliko ljudi pozna..

če te pa folk pozna, potem je pa druga zadeva...
Lahko si pa naredi človek 2 nicka, enga ma za oh in sploh lepe izjave... enga pa za vse ostalo user posted image  user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.6.2006 13:12:20   
G in T
Meni osebno, pa je čisto vseeno, ali je anonimen ali ne. Če mu bom znala svetovati, mu pač bom, če pa ne, pa ne.

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?