|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   merjenje pretokov
22.6.2006 13:02:22   
sončnica22
Pozdravljene!
V 17.tednu sem šla na merjenje pretokov, na desni strani imam zarezo! Zanima me ali je mogoče še katera od vas imela merjenje pretokov in enako težavo? Kako se je nosečnost končala? Tako me je strah za malo pikico, da bi najraje zaspala do novembra in nato šla samo še rodit!
Zelo vesela bom če mi poveste karkoli veste o tej zarezi!
Lepo vas pozdravljam in čim lepšo nosečnost
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: merjenje pretokov
22.6.2006 13:04:52   
total
Za zarezo nič ne vem,sem pa hodila na pretoke v 35.tednu,ker naj bi otrok dobival premalo hrane...,pa se je rodil čist normalno težak in še en dan po roku.Če te skrbi vprašaj,ko greš na mrejenje,sej vse povejo.

< Sporočilo je popravil total -- 22.6.2006 13:05:34 >

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu sončnica22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: merjenje pretokov
22.6.2006 17:34:32   
SašaR
Bila na merjenju pretokov v 37. tednu, ker je mala imela prevelik srčni utrip (180), pa je blo vse OK

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?