Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 18:01:17
|
|
|
|
Maleal
|
Mi smo stari 11 mesecev in popijemo 240-360 ml.
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 18:24:28
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Danaja čez dan popije cca.1.5l-2l na dan...stara je pa 2 leti.....
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 18:29:42
|
|
|
|
total
|
Zdaj res popije veliko 1 l sigurni...
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 19:15:25
|
|
|
|
Marogica
|
Moj je že lani (star 6 mesecev) spil od 6 dcl do 1 l. SEm mu pač neprestano ponujala, če je odkimal, pa tudi prav-sem bila vsaj pomirjena, da ni žejen. Tega sem se vedno najbolj bala, da bi bila moja otroka kdaj v življenju žejna, pa tega ne bi znala nakazati ali pa ju jaz ne bi razumela. Sedaj pri 1,5 leta spije okrog litra-odvisno od vremena. VČeraj je samo na sprehodu spil 4 dcl, pa še na obisku 1 dcl. Tako, da je to od otroka do otroka različno-odvisno, kako je navajen
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 19:25:30
|
|
|
|
tulip
|
Ja, nam se na dan nabere kaj več kot pol litra, včasih več , drugič manj .... Zaenkrat ne izgleda dehidriran, mu pa ponujam za pit kar pogosto!
|
|
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 19:47:41
|
|
|
|
Anonimen
|
MArogica pri 6.m. ti je popil skoraju liter . Pa ti imaš pravega pijančka . Moj 7. mesečnik popije od 1-2 dcl na dan. Se pa še seveda dojiva podnevi pred spanjem in ponoči 3x
|
|
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 19:50:39
|
|
|
|
Seven*
|
Ema pri 10 mesecih pije samo zizo. Pa par zlick vode dnevno.
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 20:02:30
|
|
|
|
NRMM
|
Naša skoraj 6 mesečna babika spije cca od 2dcl do pol litra dnevno, odvisno od vročine.
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 20:08:38
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: URSKA MArogica pri 6.m. ti je popil skoraju liter . Pa ti imaš pravega pijančka . JA, toliko je spil na morju, drugače manj. Je pa res, da je bil zalivanček in je seveda bil navajen piti tekočino že dosti prej, kot pa ta večji, ki sem ga dalje dojila. V tem je najbrž tudi razlika. Nimam pa samo pijančka, imam tudi požeruha(little Budha-mu pravim), da potem o "polpetah" v plenicah sploh ne govorim.....
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 21:39:29
|
|
|
|
Jessy
|
Naša pri dobrih 10 mesecih spije le okrog 1 dcl čaja, zelo redko več, prej manj , pa ji ponujamo kar naprej. Nekaj tekočine dobi pri kosilu, ker skoraj vsak dan je juho, nekaj pa z mlekom, ki ga spije okrog 700 ml na dan.
|
|
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 22:15:35
|
|
|
|
soncek&luna
|
moj osemmesecnik spije v povprecju 7-8 dcl na dan - caja ali vode. mleko dobi samo se zjutraj in zvecer ter eventuelno ponoci, drugace mu pa ne pase, ker mu je prevroce
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 17.6.2006 22:22:20
|
|
|
|
Anonimen
|
dvoletnica spije tm tm okol enga litra pa tut več, eno in pol mesečnica je pa rekord 120 ml čaja predvčerejšnim čez cel dan seveda :)
|
|
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 18.6.2006 14:25:02
|
|
|
|
Lana_s
|
Moja je leto dni stara in spije od 1-1.5l na dan.
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 18.6.2006 22:32:39
|
|
|
|
natalia
|
250 ml pri 4,5 mesecih. lp
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 19.6.2006 8:35:49
|
|
|
|
Antigona
|
Žan bo star 11 mesecev in na dan popije 1 l - 1,5 l na dan. Pije pa vodo ali čaj.
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 19.6.2006 9:09:21
|
|
|
|
katarina2004
|
Moj Lukec je star 1 leto spije pa okoli 1,5 l pa tudi do 2l. Se posebej, ko je tako vroce pa se zobki mu nagajajo. Pije pa sok z vodo ali pa kaksno vodo z okusom, ker sama voda mu nekako ne gre.
< Sporočilo je popravil katarina2004 -- 19.6.2006 9:10:28 >
|
|
|
|
RE: Koliko tekočine popijejo... 19.6.2006 13:53:43
|
|
|
|
KBM
|
Moja je stara 8 mesecev in se moram prav matrati da mi kaj popije ,noče soka,ne čaja samo vodo pa še to po žlički tako da mi spije zelo malo. Ponujam ji zelo veliko samo noče ,ali katera ve kako jo naj navadim da mi bo več spila?Je imela katera tudi takšne probleme?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.