Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev ??!!!!! 17.6.2006 7:58:10
|
|
|
|
Bety
|
ehhhhhhhhhhh....težko....ene imajo to vgnezditveno krvavitev, druge pa ne....enim pridete samo rjav flekec, druge pa menjajo vložke vsako uro.... ne veš, da gre za to, če ne narediš test...pa še ta je lahko prezgodaj in ti ne pokaže nosečnosti.... je, kar je....prej ali slej izveš.... LP
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev ??!!!!! 17.6.2006 8:05:45
|
|
|
|
šnucika
|
če se ne motim pride do vgnezditve oplojenega jajčeca nekje po tednu dni. krvavitve pa nimajo vse.....
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev ??!!!!! 17.6.2006 9:18:28
|
|
|
|
ribicau
|
Živjo! Jaz sem imela 5 dni pred predvideno samo en rjav flekec in mislim, da je bilo to to. Po dnevih in datumih se je ujemalo, tako da sumim, da je bila to vgnezditvena krvavitev. LP
|
|
|
|
RE: vgnezditvena krvavitev ??!!!!! 17.6.2006 22:57:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala punce ! Zanimalo me je, ker sem nekje prebrala, da pride do vgnezditve nekje 7 do 10 dni po oploditvi in da nekatere pri tem rahlo krvavijo. mi je zamujala nekaj dni, pol pa sem dobila to krvavitev, za katero se je izkazalo, da je po vsej verjetnosti bila (je) , čeprav bi po izračunu lahko bila tudi vgnezditvena krvavitev. Imela sem upanje, da sem mogoče zanosila, ker sem imela obdobje, ko mi je bilo kar naprej nekaj slabo, pa prsi so me bolele, pa glavoboli, itd. Krvavitev pa tudi ni bila takšna kot ponavadi - samo prvi dan je bila rdeča, ostale štiri dni pa samo rjav izcedek. Samo sem peti dan delala test, pa je bil negativen - a je možno, da sem ga delala prezgodaj ali je bolje da neham iskat šivanko v senu ? Malo čudno se mi zdi, ker imam nenehno napet trebuh, nekoliko bolj ˝napihnjen˝kot ponavadi, pa dvomim, da bi se lahko tako hitro zredila . vseeno še enkrat hvala, pa če ima katera še kakšen nasvet oz. mnenje o tem, se že vnaprej lepo zahvaljujem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?