Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Terme Radenci - h. Radin vs. Izvir 16.6.2006 22:06:05
|
|
|
|
beti 1
|
Mi smo bili v Radinu preden so ga prenovili in v Izviru. Jaz ti vsekakor priporočam Izvir, sodoben, lep hotel, lepo opremljen, sobe sicer niso največje, ampak je zadosti prostora za otroško posteljico. Je sicer dalj od restavracije, ampak zato bližje bazenu. Imajo samo en mali res otroški bazenček, ki zna biti nevaren za pogumneže, ki so ravno dobro shodili, ker ima dno naklon. Igrač za v vodo pa nimajo, jih je fajn vzet s sabo. Ob bazenu je tudi igralnica, če malo pogledaš jo boš našla, notri je bila, ko smo bili nazadnje tam samo še miza za namizni tenis, je pa notri bistveno bolj mirno kot ob bazenu in lepše spijo. Z vozičkom ti dovolijo povsod in so nasploh zelo prijazni do mladih družin, prav za pohvalit. Mi smo šli letos z dvemi otroci in so nam brez da bi kaj spraševali, za ceno normalne sobe dali apartma, tako da je starejši sam spal na raztegljivem kavču. Tam smo bili dvakrat, obakrat zelo zadovoljni. Tudi hrana v barčku ob bazenu je zelo spodobna, saj jo vozijo iz hotelske restavracije (je pa bistveno cenejša!?) Če te še kaj zanima pa vprašaj. lp
|
|
|
|
RE: Terme Radenci - h. Radin vs. Izvir 17.6.2006 20:03:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Radin je najboljši
|
|
|
|
RE: Terme Radenci - h. Radin vs. Izvir 19.6.2006 9:39:17
|
|
|
|
arielca
|
Radin je res super! Smo bili tam za prvomajske in gremo tja tudi za poletni dopust (oz. na družinsko poročno potovanje). Soba je dovolj velika, tako da smo imeli notri voziček in prenosno posteljico. Uživajte!
|
|
RE: Terme Radenci - h. Radin vs. Izvir 19.6.2006 20:58:16
|
|
|
|
TVN
|
Ja, hvala vsem, čeprav ste me povsem zmedli. In kam naj grem sedaj, ko ste vse tako pohvalile oba hotela?! Glede bazena ne bo problema, ker še ne hodimo, igračke bomo pa vzeli s seboj, hvala za nasvet. Prehrano imamo all inclusive, vendar ne vem (to bo preverila na licu mesta), če to pomeni, da se lahko prehranjujem v hotelu in v bazenski restavraciji...
|
|
RE: Terme Radenci - h. Radin vs. Izvir 19.6.2006 21:01:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Oba hotela sta res super.Jaz bi šla na tvojem mestu v Radin. LP Mojca
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?