Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: odstranjevanje make-upa 16.6.2006 10:22:51
|
|
|
|
total
|
Za oči imama oljne blazince iz DM-a,za obraz pa čistilne robčke.
|
|
RE: odstranjevanje make-upa 16.6.2006 14:46:38
|
|
|
|
kapica
|
Jaz najprej z vodo in prsti trepalnice, da gre ta vecje dol, potem pa se cel obraz z rahlim pilingom od baby jung care. Pa sem fajn zadovoljna, ker ne izsusi koze, imam ze tako suho, potem pa nivea kremica za obraz in gotovo .
|
|
RE: odstranjevanje make-upa 16.6.2006 14:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz uporabljam samo čistilne robčke.
|
|
|
|
RE: odstranjevanje make-upa 16.6.2006 14:59:48
|
|
|
|
soncece24
|
Make up iz oči (senčilo + maskaro) si zbrišem z robčki za odstranjevanje make-upa (DM), potem pa si celoten obraz u,ijem z gelom za obraz in še eno rundo s tonikom. Prek še krema in sem čista ko suza
|
|
RE: odstranjevanje make-upa 16.6.2006 15:22:52
|
|
|
|
tulip
|
Jaz si čistilno mleko od Garnier dam na konice prstov, pomencam po očeh in sperem pod vodo. Ne peče nič, vse gre dol- tudi maskara, in ne raztegujem kože. Potem si obraz obrišem v brisačko. Meni ustreza...
|
|
|
|
RE: odstranjevanje make-upa 16.6.2006 15:35:40
|
|
|
|
April
|
Z vodo in včasih tudi otroškim tekočim milom (ker je ravno pri roki )
|
|
|
|
RE: odstranjevanje make-upa 16.6.2006 16:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam za maskaro DM-ovo tekočino za odstranjevanje make up-a. Mi je najboljša, kar sem jih do zdej probala. Obraz si pa umijem z gelom za umivanje obraza (prav tako DM) in namažem z Lorealovo kremo za obraz Triple action.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?