|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noseča?
14.6.2006 10:20:50   
Anonimen
Zaradi ciste na desnem jajčniku sem morala jesti kontracepcijske tablete(samo eno škatlico) po jemanju teh tablet sem 24.4 imela zadnjo pravo menstruacijo, naslednja menstruacija mi je zamujala en teden nakar sem 30.5 pa dobila rjavkast izcedek ki se je vlekel kar 5 dni proti koncu je bil že bolj roza kot rjavkast, seveda sem 6.6 opravila test romed in je pokazal zelo rahlo vidno črtico, ki je bila po parih urah bolj opazna, nato sem zaradi negotovosti test še enkrat ponovila 8.6. (romed kaseta) pa mi je pokazal isto slabo vidno drugo črtico, pri ginekologu sem bila včeraj opravila je vaginalni UZ in rekla da nisem noseča. Ali je možno da sem vseeno noseča in je bil rjavkast izcedek ovulacija? Ali pa sem šla prezgodaj k ginekologu in se ni še nič videlo? Ne vem več kaj naj storim, trudim se že 9 mesecev pa še vedno nič, na nosečnostne znake se ne zanašam več ker na njih deluje psiha vsakič bolijo prsi potem pa zopet nič čeprav me je tokrat še kar špika od časa do časa v jajčniih. Kaj ve menite? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noseča?
14.6.2006 10:33:29   
jasnika
ja nevem no kako bi ti pa test pokazal drugo črtico pa čeprav rahlo če ne bi bila noseča, mogoče pa je bilo še prehitro za ginekologinjo da bi kaj videla
ponovi test in če je spet druga črtica po tem po moje ni dvoma da si nosečka
držim pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.6.2006 11:26:12   
ALJA75
ja, kot pravi jasnika....daj kupi test v lekarni in ga naredi čez nekaj dni...tudi jaz ti seveda želim, da vidiš močno pravo črticouser posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.6.2006 14:17:29   
lelaval
Kot sta napisali že predhodnici.
Jaz sem bila noseča, pa se je črtica res komaj kaj videla, moj G pa je tudi že brez UZ potrdil nosečnost.
Če ti test še enkrat pokaže pozitivno (vzami drugo vrtso testa), pa G le omeni, da naj bolj strokovno opravlja svoje delo.
Držim pesti, da si user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2006 11:16:56   
Anonimen
Sem upoštevala vaš nasvet in kupila drugo obliko testa BC mini, pa vendar je imela ginekologinja prav ni blo druge črtice. Zdej sem pa spet žalostna. user posted image  Ne vem zakaj je romed sploh pokazal pozitivno če ni nič.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?